Şimdi Ara

TÖDER 2.YGS DENEMESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
6
Favori
33.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman açıkladılar ilk töderi yani sınavdn kaç gün sonra ? ben girmemiştim ilkine.. ne zaman açıklanır acaba fikri olan ?
  • dostum sınavın zor olması sadece sınavda hız sağlar, gerçek sınavda bu sorular sorulmaz , belirli bi dilim var herkesin yapabileceği , orta düzeydekilerin yapabileceği ve seçici sorular ygs de böyle zor soruların gelceğini sanmıyorum, sosyal de de bu kadar kolay cıkacagını zannetmiyorum. Çünkü her yıl bi alan ters köşe yapıyor geçen yıl felsefe olduğu gibi..
  • bence matematiği tam sınav ayarındaydı bundan ne zor ne de kolay gelir.
    hatta türkiye geneli derecelermz acıklansın herhalde +1000 kişi matematiği fullemiştir
    biyoloji sınav ayarında degildi geçmiş yılların sorularına bakarsak anlaşılıyor.
    sosyalin basit sorulması bir töder klasiği..
    türkçeye yorum yok her sene sorulan paragrafların zorluğu,çelişkiliği,uzunluğu vs. tahmin edilemiyor ÖSYM sonucta
  • arkadaşlar bu matematikte xkare + ykare yi soruyordu şıkalrda 9 11 falan vardı birde z nedir diyorurdu üstte denklem grupları vardı 3 e eşitlenmişti onların cevabı neydi türkçe ve biyolojiye çok zamanım gidince o iki soruya yeterince vakit ayıramadım tam emin değilim
  • sorular ne zaman yayınlanır tahminen?
  • Türkçe güzeldi paragraflarda çelişkililer vardı. Sosyal çok kolaydı. Matematiği zordu bana göre. Geometri kolaydı.
  • Hatirlamadinizmi dedigim iki soruyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap anahtarına nerden ulaşıcaz
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterElodin -- 28 Şubat 2012; 6:49:06 >
  • Turkce fena degildi, sosyal asiri kolaydi, mat orta daha dogrusu kolaydi ama acayipti, fen kolay orta arasiydi

Sinav kalitesi olarak berbat (asiri kolay ve asiri zor sorular vardi, orta yoktu osym boyle sinav yapmaz)
    Soru kalitesi guzeldi ( kolay ve zor sorular gercekten kaliteli ozenle hazirlanmis sorulardi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 27 Şubat 2012; 14:17:18 >
  • Şimdi sınavdan geldim.

Türkçe zor
    Mat orta
    Geo kolay
    Tarih kolay
    Coğrafya kolay
    Felsefe zor
    Fizik kolay
    Kimya kolay
    Biyoloji orta

diyorum. 480+-10 oynar diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 27 Şubat 2012; 13:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Şimdi sınavdan geldim.

Türkçe zor
    Mat orta
    Geo kolay
    Tarih kolay
    Coğrafya kolay
    Felsefe zor
    Fizik kolay
    Kimya kolay
    Biyoloji orta

Ustte sordugum sorulari hatirladinmi dostum ayrica zorluk kolaylik yorumuna katiliyorum sadece biyolojiye orta degil zor diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: likethatpc

quote:

Orijinalden alıntı: barman

Şimdi sınavdan geldim.

Türkçe zor
    Mat orta
    Geo kolay
    Tarih kolay
    Coğrafya kolay
    Felsefe zor
    Fizik kolay
    Kimya kolay
    Biyoloji orta

Ustte sordugum sorulari hatirladinmi dostum ayrica zorluk kolaylik yorumuna katiliyorum sadece biyolojiye orta degil zor diyorum

Hocam prensip olarak sınavdan sonra böyle soru tartışmalarına felan girmeyi sevmiyorum. Hep yanlışlar felan geliyor. Moralim bozuluyor. Sen de takma bu kadar. Açıklanınca öğrenirsin zaten.
  • internete ne zaman verilecek cevap anahtarları beyler?
  • Biyoloji bi' tek bana mı zor geldi la
  • yaw şimdi aklıma geldi x * 5! = a^3 ün cevabı 30 muydu beyler.
  • Ben de yeni geldim sınavdan iyi ki hafta sonu buraya girmemişim. Sonuçta yerimizi göreceğimiz bi sınavın sorularını burada açıklamak tartışmak hoş değil.

Türkçe ve felsefe zorladı.

Genel olarak iyi geçti 470 gibi gelebilir. Çelişkiye düştüğüm soruları da yapmışım buradaki cevaplara göre. Bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djwishbone

yaw şimdi aklıma geldi x * 5! = a^3 ün cevabı 30 muydu beyler.

Bende 30 yaptim, eger 30 ise sinavi hazirlayan kurum ne mantikla diger siklari koydu anlamadim, siklarda eger 2varsa oda olabilir simdi aklima geldi

Ax5! A yerine 1/15 yazarsak 8cikar. 8 de 2nin kupudur ama tabi soruyu hatirlamiyorum a icin reel sayimi, dogal sayimi, tam sayimi demis hatirlamiyorum

• Normalde bu forumda hiç yazı yazmam sadece takip ederim ama benim morelimi bozdunuz.Töder 2. bu sabah girdim.Biyolojim gayet iyiydi ama foruma baktım şimdi hiçbir sorudan emin değiim.Matematik iiçinde aynı şekilde.Lütfen emin olan arkadaşlar bana pm atabilirmi.Sınav dershanesinde girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Orijinalden alıntı: djwishbone

yaw şimdi aklıma geldi x * 5! = a^3 ün cevabı 30 muydu beyler.

Bende 30 yaptim, eger 30 ise sinavi hazirlayan kurum ne mantikla diger siklari koydu anlamadim, siklarda eger 2varsa oda olabilir simdi aklima geldi

Ax5! A yerine 1/15 yazarsak 8cikar. 8 de 2nin kupudur ama tabi soruyu hatirlamiyorum a icin reel sayimi, dogal sayimi, tam sayimi demis hatirlamiyorum

doğal sayıdır büyük ihtimal zaten bi sınır koymamış şıklardan hanngileri sağlayabilir demiş diğer 4 şık zaten tam bölünmez 30 dogru
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.