Şimdi Ara

TÖDER 2.YGS DENEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
6
Favori
33.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bugün olduk arkadaşlar başka giren var mı? Nasıl geçti? Benim çok iyi geçti bi önceki sınavdan daha kolaydı bence sayısal bölümü olarak.

• hocam yarın değil mi bu sınav? dün olanlar da olmuş...ben yarın gireceğim...ilk tödere göre kolay mıydı? nasıldı genel olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakanasit

hocam yarın değil mi bu sınav? dün olanlar da olmuş...ben yarın gireceğim...ilk tödere göre kolay mıydı? nasıldı genel olarak?

Ders ders soru zorluğunu anlatıcam İSTEMEYEN BAKMASIN sonra

----------------------------------------------------------------

Türkçe orta zorluktaydı fakat paragraflar diğer girdiğim denemelere göre daha uzundu.Matematik gerçekten kolaydı özelliklede geometri tabi her kolay denemede olduğu gibi 2-3 seçici soru vardı. Fene gelirsek fene de orta - kolay arası diyebiliriz.Sosyal ise Tarih çok kolaydı bilgi gerektiren 2-3 soru vardı.Coğrafya 4 tane falan paragraf sorusu vardı. paragraflar çok uzundu gerisi bilgiydi.Ve bence sınavın en zor bölümü olan felsefe, zordu, bilgi ve yorum vardı.

Girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim, yetişmez diye bi kaygınız olmasın çok zaman artıyor matematiği iki kere çözdüm artan zamanda.

----------------------------------------

• quote:

Orijinalden alıntı: Laucfilcius

quote:

hocam yarın değil mi bu sınav? dün olanlar da olmuş...ben yarın gireceğim...ilk tödere göre kolay mıydı? nasıldı genel olarak?

Türkçe orta zorluktaydı fakat paragraflar diğer girdiğim denemelere göre daha uzundu.Matematik gerçekten kolaydı özelliklede geometri tabi her kolay denemede olduğu gibi 2-3 seçici soru vardı. Fene gelirsek fene de orta - kolay arası diyebiliriz.Sosyal ise Tarih çok kolaydı bilgi gerektiren 2-3 soru vardı.Coğrafya 4 tane falan paragraf sorusu vardı. paragraflar çok uzundu gerisi bilgiydi.Ve bence sınavın en zor bölümü olan felsefe, zordu, bilgi ve yorum vardı.

Girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim, yetişmez diye bi kaygınız olmasın çok zaman artıyor matematiği iki kere çözdüm artan zamanda.

kardeşim çok sağol bilgilendirdiğin için...felsefe benim belalım zaten her denemede bunda da durumum felsefik yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Laucfilcius

quote:

kardeşim çok sağol bilgilendirdiğin için...felsefe benim belalım zaten her denemede bunda da durumum felsefik yani

önemli değil.Ben salladım felsefeleri zaten tanesi 1 puan

• yuh yuh yuh 10 oturumlu sınavla neyi nasıl ölçecez????
  • töderin sitesinde 26-27 şubatta olacak yazıyor siz hangi dershanede oldunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Limit Tyt matematik deneme
    4 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uğurda yarın ve pazartesi
  • finalde oldum ben
  • Türkçe dil bilgisi ağırlıklıydı. Paragraflarda uzundu. 40 dakikada bitirilmesi zor...
    Sosyal Bilgiler bence çok çok basitti. Coğrafya'nın bir kaç seçici sorusu dışında tamamı yapılabilir düzeydeydi.
    Matematik orta ile zor arasındaydı.Sorularda işlem kalabalığı çok fazla.sona matematiği bırakmıştım yetiştiremedim...
    Fen Bilgisi soruları çok düşündürücüydü.Hele biyoloji sorularında ben soruya baktım soru bana baktı:D

Not=Sayısal öğrencisiyim.
  • başka girenler varsa yorumları alalım :) ben tm öğrencisiyim.. sayısal görmüşlüğüm de var acaba fen yapılabilir miydi ?kimya geçen sene fulldü töderde... bu sene kimya nasıldı ? fizik falan..
  • matematik nasıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaburak1988

başka girenler varsa yorumları alalım :) ben tm öğrencisiyim.. sayısal görmüşlüğüm de var acaba fen yapılabilir miydi ?kimya geçen sene fulldü töderde... bu sene kimya nasıldı ? fizik falan..

iyi bir tm öğrencisi fizik yapabilirse bile 30+ rahat yapar töderde fen kısmı hiç ölçücü değildi
  • Turkce uzun paragraf lar vardi zamani iyi kullanmak lazimdi sosyal basitti mat ve geoda 1-2 soru disinda hepsi dogru yapilabilinir.fizik kimya ygs standartindaydi biyolojiden anlamam ona yorum yok.tm ogrencisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantrt

Turkce uzun paragraf lar vardi zamani iyi kullanmak lazimdi sosyal basitti mat ve geoda 1-2 soru disinda hepsi dogru yapilabilinir.fizik kimya ygs standartindaydi biyolojiden anlamam ona yorum yok.tm ogrencisiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arpad1 -- 25 Şubat 2012; 23:32:06 >
  • Dil bilgisi ağırlıklıysa yandım ben benim dilbilgim bitmedi hala.Sosyal ve türkçeyi yapabilirim umarım.
  • aynen konu güncel kalsın sınava girip cıkalım burda oluruz
    saat 10da
  • başarılaaaaarrr :)
  • sınav nasıldıı en kolay ve en zor bölüm???
  • ben birazdan girecem :) yorumlara bakılırsa tek korkmam gereken felsefe..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.