Şimdi Ara

TÖDER 2.YGS DENEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
6
Favori
33.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardaburak1988

ben birazdan girecem :) yorumlara bakılırsa tek korkmam gereken felsefe..

Türkçede paragraflar zorlayabilir.
  • matematik ve geo nasıldı ?
  • Olum matematik zordu lan , fen kolaydı , türkcede zordu ... Sosyal kolaydı
  • matematikte 5 soru gerçekten güzeldi hoşuma gitti .Geometri gene orta-zor arası.Türkçe de ilk defa boş bıraktım bunlar ne lan dedim dil bilgisinde .Sosyal çok hızlı çözdüm boşlarıma dönmek için felsefeye kadar hiç durmadan yardırdım felsefe de 2-3 soru bilgiydi resmen 1 boş bıraktım.Fen de az çok fizik ve kimyanız varsa 10dk nızı alır ciddi ciddi.Biyoloji töder klasiği LYS gibiydi baya zorladı
  • Dil bilgisi kolaydı fakat ilk defa paragraflarda bu kadar zorlandım.Gerçekten 1 2 seçici paragraf sorusu vardı anlaşılması zor
  • bence ortalama bir YGS seçiciliğindeydi, 1 nisandaki sınav da bu seviyede olur fark olursa sadece türkçe biraz daha basit olur, kendimizi ölçmek için güzel bir sınavdı
  • ortalama kaç net yaparsınız?????
  • ben sosyalden korkuyorum hiç dönüpte kontrol etme fırsatım olmadı Allah ne verdiyse yardırdım yaklaşık 15dkda bitirdim sosyali belki de daha az
  • türkçede dil bilgisi zordu, ben de iki tane boş bıraktım. matematik kolaydı, arada birkaç tane güzel soru vardı, bir işlem hatasına neyin kurban gitmez isem 36+ bekliyorum. hız sorusunu yanlış işaretlemişim, o kafadan gitti zaten. ben fiziği yapamadım, daha doğrusu muallakta kaldım. o öncüllü ve yorumlu sorular beni öldürüyor zaten, yine onlara takıldım. kimya kolaydı, biyoloji de bana kolay geldi ama biraz hızlı yaptığım için şimdi tam emin olamıyorum. o soy ağacı sorusunu işaretledim, ama soruyu hatırlamıyorum bile. ikisinden biri için mi heterozigotluğu soruyordu, yoksa iki hastalık için de mi? ona göre o sorum da gidebilir. ama onun dışında iyiydi. sosyalde ben de yardırdım, açıkçası arkama bakmadan geçtim yani. felsefeyi de boş bıraktım matematikteki boşlarıma bakmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 26 Şubat 2012; 15:00:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hmac

türkçede dil bilgisi zordu, ben de iki tane boş bıraktım. matematik kolaydı, arada birkaç tane güzel soru vardı, bir işlem hatasına neyin kurban gitmez isem 36+ bekliyorum. hız sorusunu yanlış işaretlemişim, o kafadan gitti zaten. ben fiziği yapamadım, daha doğrusu muallakta kaldım. o öncüllü ve yorumlu sorular beni öldürüyor zaten, yine onlara takıldım. kimya kolaydı, biyoloji de bana kolay geldi ama biraz hızlı yaptığım için şimdi tam emin olamıyorum. o soy ağacı sorusunu işaretledim, ama soruyu hatırlamıyorum bile. ikisinden biri için mi heterozigotluğu soruyordu, yoksa iki hastalık için de mi? ona göre o sorum da gidebilir. ama onun dışında iyiydi. sosyalde ben de yardırdım, açıkçası arkama bakmadan geçtim yani. felsefeyi de boş bıraktım matematikteki boşlarıma bakmak için.

baskın heterezigotu soruyodu ulan ne uğraştırdı soru ben de anlama sorunu çektim

• quote:

Orijinalden alıntı: lethal_

quote:

türkçede dil bilgisi zordu, ben de iki tane boş bıraktım. matematik kolaydı, arada birkaç tane güzel soru vardı, bir işlem hatasına neyin kurban gitmez isem 36+ bekliyorum. hız sorusunu yanlış işaretlemişim, o kafadan gitti zaten. ben fiziği yapamadım, daha doğrusu muallakta kaldım. o öncüllü ve yorumlu sorular beni öldürüyor zaten, yine onlara takıldım. kimya kolaydı, biyoloji de bana kolay geldi ama biraz hızlı yaptığım için şimdi tam emin olamıyorum. o soy ağacı sorusunu işaretledim, ama soruyu hatırlamıyorum bile. ikisinden biri için mi heterozigotluğu soruyordu, yoksa iki hastalık için de mi? ona göre o sorum da gidebilir. ama onun dışında iyiydi. sosyalde ben de yardırdım, açıkçası arkama bakmadan geçtim yani. felsefeyi de boş bıraktım matematikteki boşlarıma bakmak için.

baskın heterezigotu soruyodu ulan ne uğraştırdı soru ben de anlama sorunu çektim

direkt hastalık ismi vermeden soruyordu değil mi? öyleyse doğru yaptım galiba.
    hocam, sen bi' pm'e gel en iyisi.

• bu seneki TÖDER sorularını final hazırlamış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lethal_

quote:

direkt hastalık ismi vermeden soruyordu değil mi? öyleyse doğru yaptım galiba.
    hocam, sen bi' pm'e gel en iyisi.

ben ilk baş cinsiyet kromozomlarına yerleştirdim lan diyorum niye çıkmıyor sonradan düzelttim yaptım ama gene içimde garip bi his var böyle kalıtım mı olur lan tm ci nasıl yapacak

• matta öncüllü fonksiyon sorusu çok gereksizdi bence.İlla ygs 2011 e benzeticekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert-hc

bence ortalama bir YGS seçiciliğindeydi, 1 nisandaki sınav da bu seviyede olur fark olursa sadece türkçe biraz daha basit olur, kendimizi ölçmek için güzel bir sınavdı

inş:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix__

matta öncüllü fonksiyon sorusu çok gereksizdi bence.İlla ygs 2011 e benzeticekler.

oho hocam sen ilk tödere bak bi adamlar ygs yi kopyalayıp vermişlerdi önümüze töder böyle işte orjinal soru yaratamıyolar..
  • evet ben de girdim bence felsefe ve biyoloji hariç güzel, orta zorlukta bir ygs sınavı olmuş. biyolojide birkaç soru gerçek ygs'de gelmeyecek cinsten bence. felsefede de öyle ama gerçi felsefenin gittikçe yorumdan çok bilgiye ağırlık verdiğini düşünürsek bu yılki sınav da hemen hemen böyle bir şey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

evet ben de girdim bence felsefe ve biyoloji hariç güzel, orta zorlukta bir ygs sınavı olmuş. biyolojide birkaç soru gerçek ygs'de gelmeyecek cinsten bence. felsefede de öyle ama gerçi felsefenin gittikçe yorumdan çok bilgiye ağırlık verdiğini düşünürsek bu yılki sınav da hemen hemen böyle bir şey olabilir.

140+ yapabilir misin?
  • Transformatörlü soruyu kaç buldunuz o çok takıldı kafama.Matematikte çok zaman kaybettim ben fene yüklene yüklene mat1 i unutmuşum.Pm den atın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 26 Şubat 2012; 16:58:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Transformatörlü soruyu kaç buldunuz o çok takıldı kafama.Matematikte çok zaman kaybettim ben fene yüklene yüklene mat1 i unutmuşum.

3
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.