Şimdi Ara

TÖDER 2.YGS DENEMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
6
Favori
33.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

matematikte zorlandım :(
  • dünyanın binbir türlü hali var belki de kötü bi derece yapan bi şahsı ailesi rencide edecek buna göz yumamam zaten bilinçli olanlar buraya gelip 3 galiba
    coğrafyada bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blown away -- 26 Şubat 2012; 19:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harmonical

dünyanın binbir türlü hali var belki de kötü bi derece yapan bi şahsı ailesi rencide edecek buna göz yumamam zaten bilinçli olanlar buraya gelip cevaplara bakmaz
    matematikte desen sorusu 210
    fizikte transformatör 3 galiba
    coğrafyada bi sorunun cevabı muson iklimi
    sonra matematikte salınım sorusu 2
    matematikte dolap sorusu 3600
    fende golgi sorusu yalnız 3 ya da 2 hatırlamıyorum
    faiz sorusu 2/5
    hh

7 net garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

quote:

Orijinalden alıntı: PaulCrewe

Beyler matematikte kareli kombinasyon sorusunu ve öncüllü fonksiyon sorusunu yapan varsa pmden cevabı yollayabilir mi?

+1 banada.Transformatörü 3 bulamayanlar var mı bu arada?

1 soru yaptın diye ne bu hava? İyice sidik yarışına döndü olay.Çok güveniyosan kendine sonuçları karşılaştırıp görürüz laf ebeliği yapma burda

Tamam özür dilerim

• bence güzel bi sınavdı.. mat şimdiden 2 yanlışım var ama işlem hatası yapmadıysam güzel gelir.. türkçe karışıktı dil bilgisi kolaydı bi kaç paragraf sorusu incelik istiyordu kendi çapımda gördüm o incelikleri ama doğru olur mu bilemem :D sosyal kolaydı tarih full gelmez coğ full gelebilir.. felsefe berbattı..

tm ciyim 30 tane fen işaretledim :D 8 yanlış çıksa 20 net kalır... matematiğe 5 net eklemiş gibi olurum güzel olur :)

heyecanlıyım ya versinler şu kitapçıkları :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaburak1988

bence güzel bi sınavdı.. mat şimdiden 2 yanlışım var ama işlem hatası yapmadıysam güzel gelir.. türkçe karışıktı dil bilgisi kolaydı bi kaç paragraf sorusu incelik istiyordu kendi çapımda gördüm o incelikleri ama doğru olur mu bilemem :D sosyal kolaydı tarih full gelmez coğ full gelebilir.. felsefe berbattı..

tm ciyim 30 tane fen işaretledim :D 8 yanlış çıksa 20 net kalır... matematiğe 5 net eklemiş gibi olurum güzel olur :)

heyecanlıyım ya versinler şu kitapçıkları :D

mattan hangileri yanlış
  • acaba 1-2 haftaya soruları sitelerinde yayınlarlar mı? ben giremedim sınava da soruları merak ettim çözmek isterdim
  • Ben de bugün girdim sınava toplamda 36 dakkam arttı. :) 40 da olabilir 5 dakka geç başladık..
    Her neyse yorumum biyo kasıntı(Sen git golginin en ağır bilgisini sor ebenin.... diye küfür ettim Allah'tan palmeden çalışıyorum affetmem ),
    mat 2 tane güzel soru türkçe orta tarih coğrafya felsefe basit(2 soru orjinal) fizik kimya basitti.

Hadi başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hantala

Ben de bugün girdim sınava toplamda 36 dakkam arttı. :) 40 da olabilir 5 dakka geç başladık..
    Her neyse yorumum biyo kasıntı(Sen git golginin en ağır bilgisini sor ebenin.... diye küfür ettim Allah'tan palmeden çalışıyorum affetmem ),
    mat 2 tane güzel soru türkçe orta tarih coğrafya felsefe basit(2 soru orjinal) fizik kimya basitti.

Hadi başarılar

2 soru matematikten hangileri acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gövde gösterisi

quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

evet ben de girdim bence felsefe ve biyoloji hariç güzel, orta zorlukta bir ygs sınavı olmuş. biyolojide birkaç soru gerçek ygs'de gelmeyecek cinsten bence. felsefede de öyle ama gerçi felsefenin gittikçe yorumdan çok bilgiye ağırlık verdiğini düşünürsek bu yılki sınav da hemen hemen böyle bir şey olabilir.

140+ yapabilir misin?

evet aşağı yukarı öyle bi şey bekliyorum neden sordun?
    ayrıca kimsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

quote:

Ben de bugün girdim sınava toplamda 36 dakkam arttı. :) 40 da olabilir 5 dakka geç başladık..

Hadi başarılar

Bana göre( fonksiyon sorusu şu bire bir olma sorusu ve asal sayı sorusu) analitik felan hikaye basit sorular onlar.

• quote:

quote:

quote:

Hadi başarılar

Bana göre( fonksiyon sorusu şu bire bir olma sorusu ve asal sayı sorusu) analitik felan hikaye basit sorular onlar.

Asal sayı sorusu hangisiydi ya zor asal sayı sorusu hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygs eşeği zalo

beniim gayet iyi geçti türkçe 35 dakikamı falan aldı ama eleyici değildi 38+ bekliyorum. matematikte 1 yanlışım var başka yanlış gelmesi imkansız kolaydı baya. sosyal felsefede 3 boşum var diğerlerinden max 3 yanlış gelir. kimya biyoloji full bekliyorum ama fiizikte 2 sorudan emin değilim. inş hepimizin beklediği gibi gelir sonuçlar :)

hedef odtü ee mi yoksa hacettepe tıp ing mi yoksa boğaziçi endüstri falan mı ?
  • quote:

beniim gayet iyi geçti türkçe 35 dakikamı falan aldı ama eleyici değildi 38+ bekliyorum. matematikte 1 yanlışım var başka yanlış gelmesi imkansız kolaydı baya. sosyal felsefede 3 boşum var diğerlerinden max 3 yanlış gelir. kimya biyoloji full bekliyorum ama fiizikte 2 sorudan emin değilim. inş hepimizin beklediği gibi gelir sonuçlar :)

bu foruma neden üye oldun ?
  • quote:

töder başlığını gördüm. girip tartışayım istedim ne alaka ki :S:S

öylesine sordum daha yenisin ya o yüzden merak ettim yanlış anlama
  • quote:

peki bro. senin nasıl geçti iyidir inş ?

ben girmedim daha
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hantala -- 26 Şubat 2012; 22:25:27 >
  • cevap anahtarı bulan var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Hadi başarılar

bi tane de olasılık sorusu vardı. birincide seçilenin 2. ye eşit olma ihtimali sorusu . onun cevabı 1/5 miydi? birde fonksiyon ve asal sayı sorusu var problem çıkarabilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: crimex

quote:

quote:

quote:

Hadi başarılar

bi tane de olasılık sorusu vardı. birincide seçilenin 2. ye eşit olma ihtimali sorusu . onun cevabı 1/5 miydi? birde fonksiyon ve asal sayı sorusu var problem çıkarabilecek.

2/15 yaptım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.