Şimdi Ara

TÖDER 2.YGS DENEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
6
Favori
33.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Transformatörlü soruyu kaç buldunuz o çok takıldı kafama.Matematikte çok zaman kaybettim ben fene yüklene yüklene mat1 i unutmuşum.

evet buldum onu ama buraya yazmasak daha iyi olur bence daha güzel bir türkiye geneli yarış ortamı doğar istersen pm den atarım sana cevabı.

Nedense türkçeden ben zorlandım matematik ve fen kısmında işlme hatası olmazsa iyi birşey bekliyorum sosyal kısmındada orta dereceli bir sınavdı kısacası ne çok kolay ne de çok zor bir sınavdı.
  • Pardon pazartesi tekrar olcağını unuttum pm atabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gövde gösterisi

quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

evet ben de girdim bence felsefe ve biyoloji hariç güzel, orta zorlukta bir ygs sınavı olmuş. biyolojide birkaç soru gerçek ygs'de gelmeyecek cinsten bence. felsefede de öyle ama gerçi felsefenin gittikçe yorumdan çok bilgiye ağırlık verdiğini düşünürsek bu yılki sınav da hemen hemen böyle bir şey olabilir.

140+ yapabilir misin?

Sahte hesaptan mesaj-nick uyumu.
  • Beyler matematikte kareli kombinasyon sorusunu ve öncüllü fonksiyon sorusunu yapan varsa pmden cevabı yollayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaulCrewe

Beyler matematikte kareli kombinasyon sorusunu ve öncüllü fonksiyon sorusunu yapan varsa pmden cevabı yollayabilir mi?

+1 banada.Transformatörü 3 bulamayanlar var mı bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

quote:

Beyler matematikte kareli kombinasyon sorusunu ve öncüllü fonksiyon sorusunu yapan varsa pmden cevabı yollayabilir mi?

permutasyon 7.6.5 olacak çünkü yukardan aiağı üç ihtimal var cvp 210 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

quote:

quote:

permutasyon 7.6.5 olacak çünkü yukardan aiağı üç ihtimal var cvp 210 olur

Hocam sınava girmeyenler var.Burda konuşma

• Öncüllü fonksiyon sorusunda ilk şıkta f(3)=y f(5)=y gibi bi şey mi vardı yoksa f(3) g(5) diye mi tam hatırlayamadım da. Matematikte kombinasyon sorusunu 210 buldum ben.

Genel itibariyle (bana göre)

t ortaydı (bir iki tane dil bilgisi sorusu vardu uğraştırabilecek)
    m ortaydı(analitik sorusunu salladım gibi bi de 26lı 20li bi soru vardı asılı bi tel salınım yapıyodu vs. o soruyu kavrayamadım)
    s gelebilecek en kolay sınavdı felsefede 1-2 soru düşünmeyi gerektiriyordu onlarda hata yaptım muhtemelen.
    f eşit ağırlıkçı olduğumdan çok bi şey söylemeyeyim ama kimyası kolay fiziği ve biyosu ortaydı bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzoba

Öncüllü fonksiyon sorusunda ilk şıkta f(3)=y f(5)=y gibi bi şey mi vardı yoksa f(3) g(5) diye mi tam hatırlayamadım da. Matematikte kombinasyon sorusunu 210 buldum ben.

m ortaydı(analitik sorusunu salladım gibi bi de 26lı 20li bi soru vardı asılı bi tel salınım yapıyodu vs. o soruyu kavrayamadım)
    s gelebilecek en kolay sınavdı felsefede 1-2 soru düşünmeyi gerektiriyordu onlarda hata yaptım muhtemelen.
    f eşit ağırlıkçı olduğumdan çok bi şey söylemeyeyim ama kimyası kolay fiziği ve biyosu ortaydı bana kalırsa.

Türkçede ters köşeye yatma hocam ilk defa ortaydı diyen birini gördüm ben 10 soru sallladım türkçeden

• Yarin girecek herkese basarilar, heyecan yapmayin.
  • quote:

Öncüllü fonksiyon sorusunda ilk şıkta f(3)=y f(5)=y gibi bi şey mi vardı yoksa f(3) g(5) diye mi tam hatırlayamadım da. Matematikte kombinasyon sorusunu 210 buldum ben.

ARKADAŞIM İYİ GÜZEL BULMUSSUN YARINI BEKLE DOĞRUYSA DOĞRUDUR YARIN BU SINAVIN 2 OTURUMU DAHA WAR SİZİN GİBİLER YÜZÜDEN HEM SİZİN HEM BİZİM SIRALAMAMIZ DÜŞÜYOR BİRAZ SABRET

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

quote:

ARKADAŞIM İYİ GÜZEL BULMUSSUN YARINI BEKLE DOĞRUYSA DOĞRUDUR YARIN BU SINAVIN 2 OTURUMU DAHA WAR SİZİN GİBİLER YÜZÜDEN HEM SİZİN HEM BİZİM SIRALAMAMIZ DÜŞÜYOR BİRAZ SABRET

Önce üslubunu düzelt, yukarıda arkadaş soru sormuş onun sorusunun cevabını verdim. Şurada kalmış sınava bir ay insanların yarınki sınavdan alacakları +3-5 puan için burada gözcülük yapacak kadar salak olduklarını düşünmüyorum ha zaten o kadar salaklarsa sadece yüzdelik dilimde seni öne atarlar sıralamana etki etmezler. Etseler dahi senin kendi durumun önemli her sınavda oluyor böyle insanlar kafanı takma.

• Fonksiyon sorusunda 3. öncül çok güzeldi. Çok güzel gizlemişler. 4 dk düşündüm ama sonunda buldum. Çok da mutlu oldum. Güzeldi bence sorular. Felsefe biraz zordu diyebilirim.
  • quote:

quote:

sınav anında bir an zihnin tutulabilir insanları ezmeye gerek yok adam sormuş 3 deyip anlatabilirsin neyse töder sınavları çok alakasızdır özellikle biyoloji soruları tamamiyle oku cevapla bilgi gerektirmez sosyal soruları çok basittir tarih mat soruları gereksiz ispat gerektiren şeyler sorarlar fonksiyonlarla ilgili klasik töder final şu sınava soru vermesin rica ediyorum ygs ile alakasız bir sınav benim görüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 26 Şubat 2012; 18:06:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

quote:

Önce üslubunu düzelt, yukarıda arkadaş soru sormuş onun sorusunun cevabını verdim. Şurada kalmış sınava bir ay insanların yarınki sınavdan alacakları +3-5 puan için burada gözcülük yapacak kadar salak olduklarını düşünmüyorum ha zaten o kadar salaklarsa sadece yüzdelik dilimde seni öne atarlar sıralamana etki etmezler. Etseler dahi senin kendi durumun önemli her sınavda oluyor böyle insanlar kafanı takma.

Arkadaşım gözcülük yapan asalak dolu var emin ol. dedigim gibi 1 önceki töderde p.tesi günü girmistik ve 3. sınıftan bir eleman 1 yanlıs yapmıstı sadece. bunun gibi kopya ya tenezzül eden dolu insan var. Mümkün mertebe pmden halledin soru işlerinizi beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

quote:

quote:

sınav anında bir an zihnin tutulabilir insanları ezmeye gerek yok adam sormuş 3 deyip anlatabilirsin neyse töder sınavları çok alakasızdır özellikle biyoloji soruları tamamiyle oku cevapla bilgi gerektirmez sosyal soruları çok basittir tarih mat soruları gereksiz ispat gerektiren şeyler sorarlar fonksiyonlarla ilgili klasik töder final şu sınava soru vermesin rica ediyorum ygs ile alakasız bir sınav benim görüşüm

töderin biyosu basitse eyv

• transformatör 27 değil miydi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix__

transformatör 27 değil miydi :S

girişteki sarımı arttırmıştı,çıkış voltu aynı oranda azalır
  • quote:

quote:

1 soru yaptın diye ne bu hava? İyice sidik yarışına döndü olay.Çok güveniyosan kendine sonuçları karşılaştırıp görürüz laf ebeliği yapma burda

• Arkadaşlar soruların cevap ve çözüm işini özel mesajla halledelim lütfen.Ben kendi adıma biyolojide biraz zorlandım sadece.Coğrafya soruları türkçe paragraflarını aratmayacak cinstendi :) Matematik birkaç soru haricinde kolaydı bence.Tahminen 145-150 arası bir net bekliyorum.Biyolojide organel sorusu hatalı geldi bana? Sorunun Cevabını ve diğer soruları tartışmak isteyen arkadaşlar lütfen ÖZEL MESAJ atabilirler mi bana?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.