Şimdi Ara

Toefl Kursu Tavsiyesi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
30.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galiba yarın gidip Just English Pendik' e yazılıyorum arkadaşlar.
    Pendik şubesi yeni diye fiyatları diğer şubelerine göre daha ucuz.
    1 Kur : 160 Saat - 1090 TL
    2+1 : 2200 TL bunlar haftasonu sabah fiyatları.

Araştırırken Kadıköy infolang den de fiyat aldım.
    1 Kur : 120 saat - 1390 TL
    Arkadaşını getir 1 kur 1390/2 = 695 TL oluyo sanıyorum.

Amerikan Dil Okulları :
    1 kur : 995 TL
    2+1=3 kur 1990 TL (85 saat olması lazım)

Neuro langustic Söğütlüçeşme
    Nakit veya Tek çekim k. kartı Kredi Kartı ile Taksit
    1 KUR 1.115 - YTL 1.184 / 148,00 x 8 TAK.
    2 KUR TOPLAM 1.920 - YTL 2.046 / 227,33 X 9 TAK.
    3 KUR TOPLAM 2.721 - YTL 2.910 / 291,00 X 10 TAK.
    4 KUR TOPLAM 3.393 - YTL 3.655/ 304.58 X 12 TAK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk_-_ -- 22 Ekim 2011; 19:46:19 >
  • Reklam dışında bi bilgisi olan yok mu arkadaşlar?Just English nasıldır mesela.Bu arada ben pendikte İngiliz kültür derneğine gittim ve memnun kalmadım yani çok kötüde değil ama bir daha olsa gitmem yani
  • merhaba arkadaşlar ben justenglish de toefl kursuna katıldım ve çok memnunum hocalar deneyimli ve işinin ehli kişiler.ben şuan mecidiyeköy şubeye gidiyorum kurumla ilgili herhangi bir problem de yaşamadım tavsiye ederim herkese
  • toefl sınavını geçmek mi istiyorsunuz?
    İngilizce'den hirbirşey anlamıyor musunuz?
    Geçemezseniz paranızı iade ediyoruz.
    O zaman irtibata geçin: respectedtoefl@hotmail.com
  • herkese merhaba
    bende daha önce yukarıda ismi geçen kadıköyde bir kursa gittim,12 kişilik bir gruptu,3 hafta sonunda otamatik olarak 6 kişiye düştük,çünkü sınıftaki öğrenci seviyeleri çok farklıydı,hatta ve hatta daha önce sınava girip 85 almış öğrenciler bile vardı,kısaca sınıfın seviyesi homojen olmadığı için hem hoca hemde biz çok sıkıntı çektik,ve üç ay sonunda giridğim toefl sınavında 65 zor aldım,sonrasında bir arkadaşımın tavsiyesi ile yine kadıköyde dünya dilleri merkezine gittim,burasını tercih etmemdeki en önemli neden birebir hazırlıyo olmasıydı,bu şeklide hem eksikleri tamamlama şansım oldu hemde benim hızımla orantılı bir ders programı yürütebildik,dünya dilleri merkezinde aldığım 40 saat özel ders sonunda 80 puan aldım,açıkcası toefl gibi sınavlara birebir hazırlanmanızı tavsiye ederim,hem zaman kaybı hemde para kaybı olmaması istiyosanız,iyi günler ,herkese kolay gelsin ve başarılar...

• 2004'ten beri bu forumdayim ve bu tarz konularin hepsinde ayni seyi soyledim.

TOEFL kursu Amerikali hocalar tarafindan verilmedigi surece bir anlam tasimaz. Berlitz TOEFL kursu nu oneririm. Isinizi sansa birakmamak icin dogru secim olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 15 Nisan 2012; 11:37:04 >
  • Konu dışı olacak ama en yakın toefl sınavı ne zaman?
  • Infolang dil okullarında al kursu öğren gec toeflını zaten adamlar ogrenemezsen yenıden veriyolarmış aynı kursu yani öğretme garantiside var bence en temizi bu ;)
  • kadıköy şubesine gitmedm ama aynıdır diye düşünüyorum just englishte eğitim aldım ve memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyssanda -- 21 Nisan 2012; 14:00:09 >
  • Ankarada yok mu tavsiye edilebılinecek bir kurs?
  • merhaba bende epey bir süre kadıköyde toefl kursu araştırdım ,just english,ilm ve dünya dilleri merkezinden bilgi aldım.
    just english ve ilm grup şeklinde eğitim veriyo.
    dünya dilleri merkezi ise birebir özel ders ile toefl sınavına hazırlık yapıyor.
    bana birebir özel ders daha mantıklı geldiği için dünya dilleri merkezini tercih ettim
    bir türk hoca bide yabancı hocam vardı,açıkcası ihtiyacım olan 80 puanı da aldım
    düşünenlere dünya dilleri merkezini tavsiye ederim...
  • alayı fake bunların ya
  • dünya dilleri merkezini bende tavsiye edebilirim.orada genel ingilizce eğitimi aldım.hocaları gerçekten çok iyi,
    bildiğim kadarıyla toefl hazırlığını birebir özel ders şeklinde yapıyorlar,bu da çok mantıklı bence,çünkü toefl bilindiği gibi
    4 alanda yapılan bir sınav ve herkesinde bu alandaki bilgi seviyeleri farklı.bence gidip yerinde görüp bilgi alamanızda fayda var.
    orada metin bey var kendisi bana çok yardımcı olmuştu sizede yardımcı olur,,,

iyi günler
  • Yönetim bu fakelere bir çare bulsun safın biri bunların yazdıklarına kanıp parasına yazık edicek.

• Arkadaşlar alakasız olacak ama önümüzdeki 2-3 ayda teofl sınavına girecek olan varsa ben de voucher numarası var. ben girmiycem büyük ihtimalle. devretmek istiyorum. bana haber verebilirsiniz.
  • Kim ne derse desin Kadıköy'de iki farklı kursta toefl eğitimi almış biri olarak sunu ne söyleyin 4 alandaki ingilizce seviyeniz çok degilse yani upper ,kesinlikle özel ders almanız gerekmektedir.ben hem grup eğitimi hemde özel ders almış biri olarak kesinlikle özel dersi ve daha önce eğtim aldığım dünya dilleri merkezi Kadıköy şubesini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.yukarida reklam yapanlara da dikkat edin,reklamcılar kendileri sorup kendileri cevaplamışlar resmen.
    Bir önemli noktada kurs isimlerine kesinlikle kanmayın önemli olan hoca kalitesi yeterliliğidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

Ben evde hazırlanıyorum.İnternetten testler indiriyorum.Balkona geçip sakin kafayla çözüyorum.Bence kursa gerek yok.Kelime bilmeniz yararınıza..

siz hangi kaynakları kullandınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Ben evde hazırlanıyorum.İnternetten testler indiriyorum.Balkona geçip sakin kafayla çözüyorum.Bence kursa gerek yok.Kelime bilmeniz yararınıza..

Aradan 4 sene geçmiş . Maalesef hatırlamıyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Aradan 4 sene geçmiş . Maalesef hatırlamıyorum..

bizim yazdıklarımız neden altı çizili ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.