Şimdi Ara

Toefl Kursu Tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
30.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anadolu yakasında, özellikle de Kadıköy merkezinde, Genel İngilizce ardından da Toefl kursuna gitmek istiyorum. Just English, İstanbul Lisan Merkezi gibi birkaç yeri araştırdım ama halen kararsızım.

Yakın zamanda Toefl / Genel İngilizce kursuna gideniniz var mı? Gittiğiniz yeri tavsiye eder misiniz?
    Bir de kur ücretleri hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: sara.b

Anadolu yakasında, özellikle de Kadıköy merkezinde, Genel İngilizce ardından da Toefl kursuna gitmek istiyorum. Just English, İstanbul Lisan Merkezi gibi birkaç yeri araştırdım ama halen kararsızım.

Yakın zamanda Toefl / Genel İngilizce kursuna gideniniz var mı? Gittiğiniz yeri tavsiye eder misiniz?

900$ filanmış.6-9 haftalık kurslar.Arkadaşım söylemişti.
  • Ben de ayni seyi ariyodum. Just english bana cok kucuk ve sanki yetersiz biyermis gibi gorundu ama bilemem tabi. Tersini dusunen ya da daha iyi biyer bilen var mi anadolu yakasinda?
  • Ben evde hazırlanıyorum.İnternetten testler indiriyorum.Balkona geçip sakin kafayla çözüyorum.Bence kursa gerek yok.Kelime bilmeniz yararınıza..
  • Herkese Merhaba,

Berlitz Dil Okulları Toefl Eğitiminde 10 yıllık tecrübesiyle ve %85 başarı ortalamasıyla lider konumdadır.

Derslerimiz, tam donanımlı bilgisayar laboratuarlarında, uzman yabancı ve Türk eğitmenlerin yönetiminde, maksimum 12 kişilik sınıflarda işlenmektedir. Yabancı eğitmenlerimizin tamamı İngiliz, Amerikalı ve Kanadalıdır. Eğitmenlerimiz her öğrenciyle birebir ilgilenir ve gerek gördüğünde özel programlar önerir. Dersler haricinde ekstra çalışmak isteyen öğrencilerimiz için bilgisayar sınıflarımız etüt için uygundur.

Eğitim aldığınız ortamda Yetkili Sınav Merkezi olarak Test Alma İmkanı da sunmaktayız. Böylece bildiğiniz ortamda ve bilgisayar laboratuarıda sınav imkanı sunmaktadır.

Diğer detaylar için; kozyatagi@berlitz.com.tr adresinden bilgi talep edebilirsiniz.

İyi forumlar,

• Just Englishle görüşmenizi tavsiye ediyorum, daha önceleride bu konularda yorumlarım oldu ama en azından sandığınız kadar küçük bir yer değil hem bina olarak hem de sayısal anlamda büyük bir kurum. adı büyük kendi 3 oda 1 salon olan kurslardan değil en azından:) git-gör-konuş sonra tekrar fikir alışverişinde bulunuruz...
  • Gidip, görüp, konusup hatta bi de seviye tespit yapmistim zamaninda zaten :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kurs önerisi sosyallik
    11 yıl önce açıldı
    Bakırköy YKS Kursu Tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Almanca kurs tavsiye
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Just English ve İstanbul Lisan Merkezi ile görüşmüştüm. Fakat bunlara alternatif olabilecek yerler de arıyordum. İstanbul Lisan Merkezi nedense son görüşmemde pek içime sinmedi. Daha farklı bir tavsiye gelmezse sanırım Just English'e gideceğim.
  • derZyklus eğer sts yede girmişsen artık tek bişey kalıyor karşılaştırmak. ben EF-Berlitz ve English Time a da bilgi için gitmiştim ama ne yazık ki bana canlı TOEFL sınıfı bile gösterememişlerdi. Yani ne diyim bugün sınıfı yoksa yarının garantisi olmaz diye düşünüp Just Englishte karar kılmıştım. Sana en azından tavsiyem şu olabilir aklından geçen kurumun kaç tane TOEFL sınıfı var ve (belki derse almazlar ama olsun) bi sor hatta öğrencilerle kantinde bir konuş ama yoksa. yoksa bişey denilmez. ben bu arada Kadıköy şubesine gittim. Just'ın diğerler şubelerini bilmem onuda bilenler anlatsın.
  • ya bende istanbul ticaret üni yi burslu kazandım da orda da toefl ingilizce diye birşey varmış

15 eylülde ingilizce yeterlilik sınavım var büyük ihtimal geçemicem sonra hazırlıkta toefl eğitimi için hazırlk yapılcakmış sene sonu sınava gircem

zor diolar ya baya çalışırz gerçi işimiz ne ama bnm ingilzcem pek iyi değil kelime eksğim çok, baya zor mudur toefl
  • zor mudur? eğer ingilizce seviyen intermediate civarındaysa zor ama upper ve üzeri bir konuma ulaştıysa o zmana biraz daha puan alınır hale gilyor. bir sts al bu konuyla ilgili iyi bir sts için bilindik kurslara gidip test yaptır çıkan seviye interse 50/60 upper ise 60/75 ve advanced seviyede çıkarsan 79+ bir puanı cebine koydun demektir ondan sonrası oturup sınav tekniğine çalışmak...
    bu arada TOEFL kursu arayanaları dikkatle uyarıyorum aşağıdaki kurumların toefl dan haberi yoktur bizzat tespit ettim ne konuyu anlatanlar açısından ne de gösteremedikleri hoca ve sınıf açısından
    1) English Time (Tabelada var içerde kimsenin haberi yok:))
    2) Berlitz : Her zaman eğitim var dediler bir sınıf dahi gösteremediler
    3) İLM : Bir labaratuvar var sığabilirsen? kurs tarihi veriyorlar ama o günden bir gün önce telefon açtığında 1 hafta sonra var diyorlar. sonuç belki var ama ne zaman kiminle belli değil?
    birde 3 oda bir labaratuvar kurslar var onları tamamen pas geçin hem isim yok hem sonu belli değil sorsan herşey var:)
    EF-KAPLAN-JUST ENGLISH Konu hakkında bilgi sahibi, kendilerinden emin ve çeşitli artıları var son olarak Boğaziçi: sanırım halen revaçta ama sonuçta döner sermaye! nebilim marmara üniversitesinin hali ortada son 5/6 yıldır gidip memnun olan kimseye denk gelmedim o nedenle üniversitelerde bu tarz kurslar pek iyi yürütülemiyor...

• Kesinlikle BayToefl derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sara.b

Anadolu yakasında, özellikle de Kadıköy merkezinde, Genel İngilizce ardından da Toefl kursuna gitmek istiyorum. Just English, İstanbul Lisan Merkezi gibi birkaç yeri araştırdım ama halen kararsızım.

Güncel. Kadıköy Just English'e gidenler yorum yapabilir mi?
  • Arkadaşlar bu forumun ilan konusundaki politikası ne b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeymourK. -- 20 Nisan 2020; 16:32:49 >
  • merhaba arkadaşlar
    bende bir süre önce kadıköyde toefl kursu araştırdım zaten doğru dürüst yapan bikaç kurs var.
    araşatırmalarım sonucunda süremin de biraz kısıtlı olması sebebiyle dünya dilleri merkezinin birebir özel ders ile toefl hazırlık porgramına katıldım.
    bir türk bir de yabancı hocam vardı,zaten üniversitelerde ders veriyorlarmış bu hocalar,ben gerçekten çok memnun kaldım 1,5 aylık bir özel ders programı ile ihtiyacım olan 80 puanı aldım.
    belki grup eğitimlerine göre biraz pahalı ama en azından nokta atışı yapmak isteyen,süresi kısıtlı olan,istediği gün ve saatlerde eğitim almak isteyenler için şiddetle tavsiye ederim,gidin mutlaka bilgi alın derim.
  • TOEFL IBT için

www.kartal-ingilizce-kurslari.biz.nf

'i tavsiye ederim.
  • Karşıda Boğaziçin den uzak durunda :)
    www.toefl.gen.tr
    Toefl - Toefl Kursu Forum - YDS - Ielts - Gmat - İngilizce - Almanca - İspanyolca - Rusça
    http://www.toefl.gen.tr/toefl_kursu_icin_bogazici_universitesinden_uzak_durun-t703.0.html
  • İstanbul' da TOEFL Hazırlık Eğitimi alabileceğiniz kurs tavsiyelerine TOEFL Kursu linkini tıklayarak yada
    www.toeflkurslari.com
    DDM | Dünya Dilleri Merkezi | TOEFL Kursu | İstanbul
    http://www.toeflkurslari.com
    .com internet sitesini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

• arkadaslar ben kurs konusunda cok kararsızım.. suanda kafama yatan just english.. tabı mecıdıyekoymu yoksa bakırkoy subesımı tam karar veremedım bu 2 sube hakkında fıkrı olan varmı ve önerileriniz?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savakako -- 19 Temmuz 2014; 11:29:39 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.