Şimdi Ara

Toefl Kursu Tavsiyesi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
30.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk toefl puanım 80 di makine mühendisliği tercihim kanada da vancover da toefl dan 90 ve üzeri puan lazımdı ben kadıköyde birebir özel hazırlandım daha önce grup eğitimine gitmiştim hiç iyi değildi özel ders tercih etmelisin kesin istiyorsan ben kadıköyde oxford street e gitmiştim memnun kaldım toefl puanım 92 geldi. Ama sana tavsiyem ne olursa olsun sınav hocalarıyla çalış.
  • TOEFL'a ben İstanbul Lisan Merkezinde hazırlandım. Yoğun programa katıldım hafta içi her sabah gittim. Amerikan bayan bir öğretmenimiz vardı. Malum anlayabiliyoruz ama konuşamıyoruz Türklerin sorunu budur. O da bunu bildiği için herkesi konuşturuyordu konuşmaya zorluyordu. Onun dışında derslerden sonra online TOEFL deneme testleri aldık. Eksiklerimizi gördük sonra hoca ek dersler verdi dil bilgisi kelime konuşma ve okuma anlama alanlarında. Fiyatı da hiç beklemediğim kadar uygundu. İndirim de ödemede kolaylık da yapıyorlar merak etmeyin. Kesinlikle İstanbul Lisan Merkezini öneririm.
  • Toefl kursu için kesinlikle gidilmesi gereken yer Dünya Dilleri Merkezi Bağdat Cadddesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdix -- 14 Eylül 2015; 16:21:22 >
  • Şişli Just English kursuna Toefl için gitmiştim, pişman oldum arkadaşlar. Hem trafik var akşam iş çıkışı gidip eve gitmem oluyor 22:30 - 23:00 arası, hem hocaların enerji eksikliği., Kursa kayıt olurken işte neredeyse hiç okumadan reading leri yapacaksınız demişlerdi, gerçek toefl sınavları yapacağız sınıf ortamında kurs bitimine yakın ... bunların hiçbiri yapılmadı. tek yapılan hocanın kendi kitabından hergün için çektirdiği bir kaç sayfayı birlikte yapmak, sınıf gereksiz kalabalık olduğundan da ne bir soru sorabiliyorsun adam akıllı ne de odaklanabiliyorsun. Klima hasta ediyor sürekli çalışırsa, camı açsan zaten cevahirin önündeki tüm trafik sesi içeride. Siz karar verin, kendiniz çalışmanız daha yararlı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdix

Toefl kursu için kesinlikle gidilmesi gereken yer Dünya Dilleri Merkezi Bağdat Cadddesi...

gidilMEmesi gereken yer diye düzelteyim bunu.
    gittim, pişman oldum, tavsiye etmem...
  • Yorumları okudum bende kendimden bir şeyler katmak istedim umarım arayışta olan arkadaşlara bir faydam dokunur. Ben Toefl için Akademik Batı Dillerini seçtim. Toefl da yüksek skorlara sahip hocalarla çalışma fırsatım oldu. Tüm stratejileri püf noktaları çok güzel aldım. Derste işlenen kültürel içerikli konular sayesinde toefl da istediğim skora ulaştım. Görüşmenizi öneririm.
  • toefl sürecimi gerçekten ciddiye alıp ele alınca tek başıma yapamayacağımı anlamıştım.ama desteği nereden görebilirim bilemedim. çevremde ingilizce bilen çok fazla insan ve onların gittiği kurslar hocalar vardı. en çok duyduğum 3 yerle görüşeceğim dedim. resmen liste tuttum akademik batı dillerini duymuştum. listemin artık tamamlandığını düşündüğüm zaman ona en yakın tavsiye edilen iki kuruma daha gittim. o iki kurumda toefl için ayrı bir seviye tespit sınavı yoktu. değerlendirme yaptığımda bünyesinde toefl skoru güncel hoca bulunduran ve sıvın stratejilerine hakim akademik batı dilleriydi. artıları eksileri kefelerde ağır basınca kayıt oldum ve pişman olmadım. referans isteyenlere duyurulur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.