Şimdi Ara

TOFAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar 85 model şahin temiz ama 85 model ne kadar temiz olabilir ne kadar eder acaba yada piyasası nedir ? bilgisi olan yazarsa sevinirim arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: AtHr@X

Mrb arkadaşlar 85 model şahin temiz ama 85 model ne kadar temiz olabilir ne kadar eder acaba yada piyasası nedir ? bilgisi olan yazarsa sevinirim arkadaşlar

bırak ya başına dert alma sanayiden çıkmazsın sonra
  • topiğin başlığını görünce aklıma tek kelime testimi diye düşündüm hazırlıklı geldim

ıspanak:temel reis
    müzik:ruhun gıdası
    özgürlük.elvedaaa
    şapka?
    trafik:istanbul
    veda:hüsran
    yalan:sevmem

TOFAS :KALİTESİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orjinalden alıntı: AtHr@X

Mrb arkadaşlar 85 model şahin temiz ama 85 model ne kadar temiz olabilir ne kadar eder acaba yada piyasası nedir ? bilgisi olan yazarsa sevinirim arkadaşlar

bırak ya başına dert alma sanayiden çıkmazsın sonra

başım belası zaten ne yapabilirim onu düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

topiğin başlığını görünce aklıma tek kelime testimi diye düşündüm hazırlıklı geldim

ıspanak:temel reis
    müzik:ruhun gıdası
    özgürlük.elvedaaa
    şapka?
    trafik:istanbul
    veda:hüsran
    yalan:sevmem

TOFAS :KALİTESİZ

• ben siz alacaksınız zannettim satacaksanız lpg varsa eğer temizse 3.000 ytl eder
  • eet war zaten lpgsiz tofaş arabasına binmek salaklık aslında bende 1 yıldır bekletiyorum aracı hurda kanunu çıkarsa die ama erken seçim yine işleri bozdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reno motorlu Mercedes
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisi olanlar pm atın lütfen
  • Bugün tekrar seçilen aymaz parti ekonomideki dengeleri sağlamak için tekrar tüketimi pompalamak zorunda. O nedenle de elbette ki 2008 içinde "Hurda İndirimi" çıkacaktır. Zira yeni hükümet ile sanayicileri de memnun etmek zorundalar.
  • 8 ay önce sattık 85 model şahinimiz vardı. en iyi tamir bakımdır mantığıyla hareket ettiğimiz için onca ş arası seyahatlerimizde 1 gün yolda bırakmadı. o kadar yüke o kadar sürate rağmen. 8 ay önce 3.5 milyara sattık. tofaş serisinde bu kadar sağlam motor ben görmedim. ha kasasına gelirsk dünyanın en rahatsız koltukları direkaiyonu vs elbette.. ama çok cefamızı çekti. 1 gün pes demedi. 10 seneye yakın kullandık. başka soruların olursa yanıtlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vetu

Bugün tekrar seçilen aymaz parti ekonomideki dengeleri sağlamak için tekrar tüketimi pompalamak zorunda. O nedenle de elbette ki 2008 içinde "Hurda İndirimi" çıkacaktır. Zira yeni hükümet ile sanayicileri de memnun etmek zorundalar.

tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

8 ay önce sattık 85 model şahinimiz vardı. en iyi tamir bakımdır mantığıyla hareket ettiğimiz için onca ş arası seyahatlerimizde 1 gün yolda bırakmadı. o kadar yüke o kadar sürate rağmen. 8 ay önce 3.5 milyara sattık. tofaş serisinde bu kadar sağlam motor ben görmedim. ha kasasına gelirsk dünyanın en rahatsız koltukları direkaiyonu vs elbette.. ama çok cefamızı çekti. 1 gün pes demedi. 10 seneye yakın kullandık. başka soruların olursa yanıtlarım.

pm icin çok tşk aynen dediniz gibi konfor dışında bir problem yoq ama satıb yada hurdaya çıkrarak yüksek bir model arac almayı düşünüyorum inş ötv çıkarda kurtulurum ... =)

• Bu başlıkta süper olmuş, kuralları okumayı deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.