Şimdi Ara

TOFAŞ BASKETBOL KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda Tofaşlı olan var mı ? Varsa Tofaşla ilgili bu başlıkta konuşabiliriz.. Tofaşlı yoksa yapacak bir şey yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tofaşı tutmuyorum bursalıda değilim ama basket taktikleri iyi kendi sahalarında baya sağlam oynuyo ama bence taraftarların desteği az ve en son maçta 126 sayı attıklarından iyi bi basketbol klüpü olduğunu gösterdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyeney11

tofaşı tutmuyorum bursalıda değilim ama basket taktikleri iyi kendi sahalarında baya sağlam oynuyo ama bence taraftarların desteği az ve en son maçta 126 sayı attıklarından iyi bi basketbol klüpü olduğunu gösterdiler

Taktik konusu tartışılır bence... Kendi sahamızda iyiyiz alt yapı iyi önem veriyoruz... Heralde kadrosunda alt yapıdan olan oyuncu sayısına bakıldığında ilk sıradayızdır... Olumsuz yönlerimizde çok mesela şuta dayalı oynuyoruz penetre eden fazla oyuncumuz yok....

• haklısın ama ben tofaşın şuta dayalı oynamasını biraz da olsa seviyorum olin maçındaki 3lük oranı harikaydı penetre yapan oyuncunuz gerçektende az marcus denmon bence çok güzel oynuyo ve alt yapısı hakkında pek bilgim yok ama bursa nın her klüpü her branşta alt yapıya önem veriyo gerçekten
  • 3ncü ligde MGSPOR var tofaşın gençleri 1 2 sene içinde a takımda görebilirsiniz... Marcusda biraz performans düşüklüğü var...yeni Litvanyalı iyi dulkys daha iyi bence savunma tarafı penetre felan... Büyük ihtimalle seneye de olacak birde bence elonunun yedeği olsa çok daha iyi olacak :)

• Mersin bşb yi 83 89 yenerek play off için dev bir adım attık.. Üstelik 7 oyuncuyla oynadık.. Balaziç yabancı sınırlaması dan serhat ve hakan sakatlıktan dolayı oynayamadılar....

• Tofaşın eski zamanlarında çok izlerdim de artık pek uğramıyorum.Aris faciasının olduğu sezonlar acaip bi Tofaş çılgınlığı vardı maçlara çok yoğun talep olurdu teksastan 100,150 kişi grup halinde bedava girerdi biz bilet beklerdik falan filan işte :D

Ama renkleri değiştirince biraz soğudum nedense
  • Texasdan hala grup var :) burada fb gs bjk ksk felan yendik güzel maçlardı :)

• evet eskiden gsyi fbyi fln yeniyodunuz ama hala kendi sahanızda fbyi yeniyosunuz
  • Buradaki son maçta gsyide yendik :)

• Bjk 79 Tofaş 85... Play off için büyük bir adım daha attık...:)

• Altyapısından yetişmiş olan Samet Geyik’i kadrosunda tutan ve genç oyuncular Tayfun Erülkü ve Erolcan Çinko ile anlaşan TOFAŞ Spor Kulübü, Türk oyuncu transferine devam ediyor. Pınar Karşıyaka altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezonu Beşiktaş’ta noktalayan Onur Calban ile 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Son 2 sezondur Tofaş forması giyen ve sezonu İspanya’nın Zaragoza takımında noktalayan Nijeryalı oyuncu Chinemelu Elonu ile de 1 yıllık daha anlaşma sağlandı. Elonu geçtiğimiz sezon Tofaş’ta Ligde 12,1 sayı 8,5 ribaund ve 1,1 blok; EuroChallenge Kupası’nda ise 16,2 sayı 9,7 ribaund 1,8 blok ortalamaları ile mücadele etmişti.

• Gençlere dikkat diyorum ⚠ :)

• samet, tayfun, muhsin den ötürü takip edeceğim tofaşı.

bugün trabzona uzatmalarda yenildi tofaş .. dün de artland dragons a yenilmişti

maçın istatistikleri

TOFAŞ BASKETBOL KULÜBÜ
  • Yiğit aslan ve mert çevik i unutma :)

• Erhan abi bugün mertin yerine kadiri oynatmış.. İşteydim izleyemedim.. Bjk ksk maçını izliyorum şuanda..

• Tayfun Erülkü isteğiyle ve azmiyle heyecan veriyor..

• Türkiye Basketbol Ligi ve Eurochallenge'da mücadele eden TOFAŞ, kadrosunu Brian Qvale ile güçlendirdi.

Türkiye'de ve Avrupa'da güçlü kadroyla mücadele etmek isteyen TOFAŞ, Brian Qvale'yi kadrosuna kattı. 2.10 boyunda ve 1988 doğumlu Amerikalı pivot yaz ayını NBA takımlarından Charlotte Hornets'te geçirdi. Geçen sezonu da Almanya'nın Bayreuth takımında tamamlayan Qvale, burada çıktığı 33 maçta 26,7 dakika, 13,2 sayı ve 6,1 ribaund ortalamasıyla mücadele etti.

Bursa MedicalPark Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Brian Qvale'nin tetkiklerinde herhangi bir soruna rastlanmadı.

• http://www.prnet.com.tr/TV/2014/02/02/CD16056935.mp4

• Beşiktaşdan sonra evimizde Rh antepide yenmemiz güzel oldu..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.