Şu TOFAŞlara sallayan arkadaşlara sesleniyorum nesini beğenmiyorsunuz bu araçların? Ben 13 senedir 91 model Kartala biniyorum daha 1 kere yolda kalmadım.
13 senedir yaptığım tüm masraf 2.000TL ya var ya da yok.
İnsan gibi kullandıktan sonra bu TOFAŞ diye aşşağılayıp, öldürdüğünüz araçlar herkesi her yere taşır.
Tamam çağdışı olabilir sonuçta eski araçlar ama bence bu kadar ötelenmeyi hak etmiyorlar. Ben ne yolda kalmış araçlar gördüm ŞAHİN'in TOFAŞ'ın çekerek götürdüğü..
Haklı olabilirsin kendine göre tabi.Benim dedemde de 89 model kartal var.Sıfır almıştı.Şu an 400 bin de.Ve radyatör baskı balata haricinde hiçbir parçasını değiştirmemiş motorunda.Ancak o titizlikle kullanıldığında mercedes lerde 1.000.000 km yi görüyor ona bakarsan
Dedem dağda bayırda köyde kullandı o aracı.Ancak şehire inince için içine başka faktörlerde girer.Bunların en başında güvenlik gelir.Genç birine tenekeden yapılma kazada kapısı açılan yol tutuşu freni kötü olan bir araç almak bana göre mezar yeri almakla eşdeğerdir.
He bu dediklerimin bir kısmı palio,clio vb. araçlar içinde geçerli.Fakat bu bütçeye daha sağlam ve güvenli araçlar mevcutken tofaş a bakılmaz
TOFAŞ alan insan bunu da göze alıyor zaten
İşte bende onu diyorum.Riske edilecek birşey değil bu 1 tane canımız var sonuçta
quote:
Orijinalden alıntı: theblackside
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
quote:
quote:
Şu TOFAŞlara sallayan arkadaşlara sesleniyorum nesini beğenmiyorsunuz bu araçların? Ben 13 senedir 91 model Kartala biniyorum daha 1 kere yolda kalmadım.
İnsan gibi kullandıktan sonra bu TOFAŞ diye aşşağılayıp, öldürdüğünüz araçlar herkesi her yere taşır.
Tamam çağdışı olabilir sonuçta eski araçlar ama bence bu kadar ötelenmeyi hak etmiyorlar. Ben ne yolda kalmış araçlar gördüm ŞAHİN'in TOFAŞ'ın çekerek götürdüğü..
Haklı olabilirsin kendine göre tabi.Benim dedemde de 89 model kartal var.Sıfır almıştı.Şu an 400 bin de.Ve radyatör baskı balata haricinde hiçbir parçasını değiştirmemiş motorunda.Ancak o titizlikle kullanıldığında mercedes lerde 1.000.000 km yi görüyor ona bakarsan
Dedem dağda bayırda köyde kullandı o aracı.Ancak şehire inince için içine başka faktörlerde girer.Bunların en başında güvenlik gelir.Genç birine tenekeden yapılma kazada kapısı açılan yol tutuşu freni kötü olan bir araç almak bana göre mezar yeri almakla eşdeğerdir.
He bu dediklerimin bir kısmı palio,clio vb. araçlar içinde geçerli.Fakat bu bütçeye daha sağlam ve güvenli araçlar mevcutken tofaş a bakılmaz
İşte bende onu diyorum.Riske edilecek birşey değil bu 1 tane canımız var sonuçta
Elde avuçta olmayınca ?
kullanıma bağlı. adam arabaya iyi bakmışsa 25-30 kuruşu rahat yakalarsınız. ama temiz olması gerek. yukardaki arkadaşların yazdıkları bakısız araçlar
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Elde avuçta olmayınca ?
Aynı paraya daha iyi alternatifler mevcut ama.Doğan mı aşağıdaki araç mı allah aşkına
Konuyu açan arkadaş içinde en iyi tercih temiz bir hb civic bana kalırsa.Tüpte ekonomik sorunsuz ve gence yakışan bir araç
merhaba 1990 model doğan aracım var agustos ayında aldım 4650 ye ama surekli arıza cıkarıyor araba,motorda değil motor yan parcalarında ne yapmam gerek?
arabyı aldım 4650 ye masraf yaptım 2500 tl halada masraf cıkıyor ne yapmam lazım ? mersinde iyi bir usta kim var mersinli arkadaslar varsa eğer ?
Kesinlikle haklısın Proton 4.16Glxi 1.6 motor az yakar gayet iyi kaçar durmayı sıkıntı yapma Abs var. Doğan Şahin parası verirsin hemde abs-klima-dört cam otomatiği olur. çok keyifli bir araba kullandıkça bağlanırsın arabaya aşık olursun o sürüş zevki hiç bişeyde yok.. çok genç işi istiyorsan şuan benim favorim 218Glxi 1.8 motor 130Bg çok iyi bir araç yanlız bu çift kapı. Birde proton çok sağlam bir arabadır öyle kuşlar gibi saç değildir. kapılarda ve tavanda çelik koruma barları vardır.. almak istersen sana şunu söyleyecekler bana oldu ordan biliyorum.. - Proton ?? o ne araba mı o ?(tanınmıyor) -- la git şahin al o paraya markette tamponunu satıyolar(al şahini öl) --- yumurta kasa hyundai al boşver protonu(ne gider ne rahat edersin yumurta işte) --- o arabayı jet fadıl getirmedimi boşver alınmaz oğlum o(şu milletin ön yargısı yok mu ) --o arabanın yedek parçası yokmuş Türkiyede olanlarda çok pahalıymışş(bak sen)... Bunların hepsi söylenti hiç biri doğru değil anlayacağın, bu güne kadar Proton alıpta şikayetçi olan bi insan tanıyamazsın.. Yedek parçası bulunur. ya akıl mantık işimi bugün taa ABD den t-shirt ayakkabı, telefon sipariş ediyorlar adamlar kapıya kadar getiriyor şimdi tutmuşsun yedek parça sıkıntısından bahsediyorsun "Hadi ordan dümbelek " derler adama.. öyle parçalarıda pahalı değildir.. he şahin gibi tamponu 20lira değildir ama 200lirade değil emin ol benim zamanımda 130liraydı.. Yani sana şunu söyliyeyim bu proton kuş parasına aldığın araba 18 bin gibi fahiş fiyatlar istenen efsane corollalar ile eş değer bir araba hatta daha üstün olduğunuda söyleye biliriz..
BRODWAY AL TOFAŞ ALMA.ŞU APAÇİLER YÜZÜNDEN NEFRET ETTİM BU KUŞ SERİSİNDEN.SANKİ ALTINDA FERRARİ VAR.HİÇMİ ARABA GÖRMEDİN HAYATINDA ARKADAŞ YA
quote:
Orijinalden alıntı: hedefkartus
merhaba 1990 model doğan aracım var agustos ayında aldım 4650 ye ama surekli arıza cıkarıyor araba,motorda değil motor yan parcalarında ne yapmam gerek?
arabyı aldım 4650 ye masraf yaptım 2500 tl halada masraf cıkıyor ne yapmam lazım ? mersinde iyi bir usta kim var mersinli arkadaslar varsa eğer ?
siz para harcamaya doyamıyorsunuz heralde.Satın kurtulun bana kalırsa.Tabi satarkende söyleyin arızasını.Sonra vebalini almayın milletin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme