Bildirim
TOFAŞ DOĞAN-ŞAHİN
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşım beni yanlış anlama ama bu araçlar artık çağdışı.. tamam kabul ediyorum parçaları ucuz, servis sorunu yok ama artık 2013 senesinde binilecek araç değilller.. bahsettiğin paralara Toyota veya Hyundai gibi araçlar bulabilirsin en azından daha güvenli olur.. yazdıklarım tamamen kişisel fikirlerimdir.. -
8-9 bin lira o araçlara verilmez hocam, LPG de 12-13 litreden aşağı yakamazsın.
Ha 2000, 2001 veya 2002 model temiz bir 1.4 şahini 9000 liraya alabiliyorsan kaçırma, o ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 16 Ocak 2013; 23:16:30 > -
Parana yazık olmasın derim ben. Şahin Doğan'a en fazla 6,500 verilir. Fazlasını zaten hak etmez. 8.000 - 9.000 genc işi arıyorsan Tipo bak derim . -
ailecek elimizden çok tofaş geçti ama ne kadar yaktığı belli olmuyor arabanın motor durumuna göre kullanımına göre değişir şuanda 30kr'dan az yakan karbiratör tofaş olduğunu sanmam, ama sen gencsin şimdi altına 16 jant atarsın belki araba en az 50kr'dan aşağı yakmaz basarsın gitmez frene basarsın durmaz vs, yani şuan temiz motoru iyi bakımları yapılmış stock şahin var 35kr yakıyor şehir içi . -
2. Hareketli olmaması sizin için bir sakıncası yoksa eğer Rover önerebilirim.
http://www.sahibinden.com/rover-216?hasPhoto=true&price_min=100&price_max=9250
3,4 kere kullandım sürüşü zevkli bir araba -
quote:
Orijinalden alıntı: bykush99
Parana yazık olmasın derim ben. Şahin Doğan'a en fazla 6,500 verilir. Fazlasını zaten hak etmez. 8.000 - 9.000 genc işi arıyorsan Tipo bak derim .
8-9 bin liraya maalesef temiz tipo bulamaz hocam. Temiz ve yüksek modelli tipolar 11-12 civarı -
Genç işi demişsin madem, Twingo, Ka, Fiesta bak sen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: robotica
Ha 2000, 2001 veya 2002 model temiz bir 1.4 şahini 9000 liraya alabiliyorsan kaçırma, o ayrı.
hocam 1.4 şahinler 97 yılında üretilmemişmiydi 2001ler 1.6 galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
quote:
Orijinalden alıntı: robotica
hocam 1.4 şahinler 97 yılında üretilmemişmiydi 2001ler 1.6 galiba
Valla hocam sahibinden'de 2001 model dünya kadar 1.4 araç var:
http://www.sahibinden.com/tofas-sahin?a5_min=2000&a1864=1118042&sorting=price_desc&a5_max=2002
-
ucuz ve güvensiz diyoruzda birşey olunca sanayide hallediolar içinde cız etmiyo -
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
ucuz ve güvensiz diyoruzda birşey olunca sanayide hallediolar içinde cız etmiyo
Aynen debriyaj teli 30 , baskı balata +işçilik 400, ön tanpon 70, arka 30, motor yeniletme 1500 lira daha ne olsun, hâla üretilse biraz yeni teknojiyle peynir ekmek gibi satar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düşünürsen sahibinden ilan no: 110705059 -
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
ucuz ve güvensiz diyoruzda birşey olunca sanayide hallediolar içinde cız etmiyo
en ufak bir kazada sonra heryerimiz cızlar ama -
O paraya alınacak araba şahin, Doğan, Spring, Broadway...Bu dördünden şaşmayın..servise ihtiyaç yok tamiri her yerde yapılır parça her zaman bol ve ucuz..Kaza yapma, takla atma istediğin kadar kullan aldığın fiyata sat...Müşterisi her zaman hazır...Zarar yok...Kolay gelsin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
80de amerika ne üretti ki özel 80lerde bir efsane varmı söyleyebileceğin ? -
Parana yazık edersın sanayıden cıkmazsın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: afgani
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
80de amerika ne üretti ki özel 80lerde bir efsane varmı söyleyebileceğin ?
80 de amerikada üretim durdu mu -
quote:
Orijinalden alıntı: boldkaptan
Parana yazık edersın sanayıden cıkmazsın
Sanayiye 20 kere uğrasa bir Tofaş diğer markaların 10 kere uğradığında bıraktığını bırakmazsın -
93 model şahin vardı bizde. 40 krdan aşağı yakmazdı meret. Parçası da ucuzdu fakat bi accentin , atıyorum bi tiponun 1 kere değiştirdiği parçayı biz 4 kere değiştirirdik. 5 liraya aldığımız şahini 3-4 yıllık kullanımda 4 lira da üzerine harcamıştık. Özetle , kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Benzer içerikler
- 2.0 motor arabalar
- qashqai en dolu paket hangisi
- cupra leon yorum
- ford custom yakıt tüketimi yorumları
- ford courier tutulan modeli hangisi
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X