Şimdi Ara

TOFAŞ DOĞAN-ŞAHİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
3
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar 8000-9000 TL ye bir araç alacağım biraz genç arabası olsun yaş 21 ....

Acaba bu Doğan ve Şahin bu aralar
    LPG de kaç para yakıyor .. Bilgisi olanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum

• arkadaşım beni yanlış anlama ama bu araçlar artık çağdışı.. tamam kabul ediyorum parçaları ucuz, servis sorunu yok ama artık 2013 senesinde binilecek araç değilller.. bahsettiğin paralara Toyota veya Hyundai gibi araçlar bulabilirsin en azından daha güvenli olur.. yazdıklarım tamamen kişisel fikirlerimdir..
  • 8-9 bin lira o araçlara verilmez hocam, LPG de 12-13 litreden aşağı yakamazsın.

Ha 2000, 2001 veya 2002 model temiz bir 1.4 şahini 9000 liraya alabiliyorsan kaçırma, o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 16 Ocak 2013; 23:16:30 >
  • Parana yazık olmasın derim ben. Şahin Doğan'a en fazla 6,500 verilir. Fazlasını zaten hak etmez. 8.000 - 9.000 genc işi arıyorsan Tipo bak derim .
  • ailecek elimizden çok tofaş geçti ama ne kadar yaktığı belli olmuyor arabanın motor durumuna göre kullanımına göre değişir şuanda 30kr'dan az yakan karbiratör tofaş olduğunu sanmam, ama sen gencsin şimdi altına 16 jant atarsın belki araba en az 50kr'dan aşağı yakmaz basarsın gitmez frene basarsın durmaz vs, yani şuan temiz motoru iyi bakımları yapılmış stock şahin var 35kr yakıyor şehir içi .
  • 2. Hareketli olmaması sizin için bir sakıncası yoksa eğer Rover önerebilirim.

http://www.sahibinden.com/rover-216?hasPhoto=true&price_min=100&price_max=9250

3,4 kere kullandım sürüşü zevkli bir araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Parana yazık olmasın derim ben. Şahin Doğan'a en fazla 6,500 verilir. Fazlasını zaten hak etmez. 8.000 - 9.000 genc işi arıyorsan Tipo bak derim .

8-9 bin liraya maalesef temiz tipo bulamaz hocam. Temiz ve yüksek modelli tipolar 11-12 civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lada vega vs doğan,şahin
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genç işi demişsin madem, Twingo, Ka, Fiesta bak sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

8-9 bin lira o araçlara verilmez hocam, LPG de 12-13 litreden aşağı yakamazsın.

Ha 2000, 2001 veya 2002 model temiz bir 1.4 şahini 9000 liraya alabiliyorsan kaçırma, o ayrı.

hocam 1.4 şahinler 97 yılında üretilmemişmiydi 2001ler 1.6 galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

8-9 bin lira o araçlara verilmez hocam, LPG de 12-13 litreden aşağı yakamazsın.

hocam 1.4 şahinler 97 yılında üretilmemişmiydi 2001ler 1.6 galiba

Valla hocam sahibinden'de 2001 model dünya kadar 1.4 araç var:

http://www.sahibinden.com/tofas-sahin?a5_min=2000&a1864=1118042&sorting=price_desc&a5_max=2002

• ucuz ve güvensiz diyoruzda birşey olunca sanayide hallediolar içinde cız etmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

ucuz ve güvensiz diyoruzda birşey olunca sanayide hallediolar içinde cız etmiyo

Aynen debriyaj teli 30 , baskı balata +işçilik 400, ön tanpon 70, arka 30, motor yeniletme 1500 lira daha ne olsun, hâla üretilse biraz yeni teknojiyle peynir ekmek gibi satar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünürsen sahibinden ilan no: 110705059
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

ucuz ve güvensiz diyoruzda birşey olunca sanayide hallediolar içinde cız etmiyo

en ufak bir kazada sonra heryerimiz cızlar ama
  • O paraya alınacak araba şahin, Doğan, Spring, Broadway...Bu dördünden şaşmayın..servise ihtiyaç yok tamiri her yerde yapılır parça her zaman bol ve ucuz..Kaza yapma, takla atma istediğin kadar kullan aldığın fiyata sat...Müşterisi her zaman hazır...Zarar yok...Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

80de amerika ne üretti ki özel 80lerde bir efsane varmı söyleyebileceğin ?
  • Parana yazık edersın sanayıden cıkmazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afgani

quote:

Orijinalden alıntı: eggys

80de amerika ne üretti ki özel 80lerde bir efsane varmı söyleyebileceğin ?

80 de amerikada üretim durdu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: boldkaptan

Parana yazık edersın sanayıden cıkmazsın

Sanayiye 20 kere uğrasa bir Tofaş diğer markaların 10 kere uğradığında bıraktığını bırakmazsın
  • 93 model şahin vardı bizde. 40 krdan aşağı yakmazdı meret. Parçası da ucuzdu fakat bi accentin , atıyorum bi tiponun 1 kere değiştirdiği parçayı biz 4 kere değiştirirdik. 5 liraya aldığımız şahini 3-4 yıllık kullanımda 4 lira da üzerine harcamıştık. Özetle , kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.