Şimdi Ara

TOFAŞ DOĞAN-ŞAHİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada bizde 92 kartal var...şehir içi 30kuruş yakıyor...şehir dediğimde istanbul ona göre

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=2836

şahin benzin tüketimi.fabrika çıkış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 17 Ocak 2013; 1:56:05 >
  • lpgli bile olsa 35 kuruştan aşagı yakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: afgani

quote:

80de amerika ne üretti ki özel 80lerde bir efsane varmı söyleyebileceğin ?

80 de amerikada üretim durdu mu

Özel bir araba yapmadılar basitleşmeye efsaneleri rezil etmeye başlandığı yıllardır 80ler
  • Kaza yaptığında, ortadan ikiye bölünebilme özelliğine sahip, dünyanın en ilginç arabası bence Şahin-Doğanlar. Genç işi olarak da, basmadan duramayacağınızı düşündüğümüzde, hiç tavsiye etmiyorum hocam.

Sahibinden de para limiti koyup arattırın, kafanıza yatan, ancak güvenli bir araç almanızı tavsiye ederim.
  • Canınızı sokakta bulmadıysanız kuş serisinden uzak durun. O fiyata Toyota, Hyundai Vb. araçlar bulabilirsiniz.
  • Fiat Palio bulunur o paraya, varsın temiz olmasın yedek parçası ucuz zaten komple elden geçirdiniz mi şahin-doğandan daha iyi arabaya binersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Kaza yaptığında, ortadan ikiye bölünebilme özelliğine sahip, dünyanın en ilginç arabası bence Şahin-Doğanlar. Genç işi olarak da, basmadan duramayacağınızı düşündüğümüzde, hiç tavsiye etmiyorum hocam.

Sahibinden de para limiti koyup arattırın, kafanıza yatan, ancak güvenli bir araç almanızı tavsiye ederim.

Kesinlikle..Geçen oto pazarına gittik arkadaşımla dedi baksana Doğan'a bunların koltuklar yumuşacık açtım kapısını elledim aşırı yumuşak sağ önde sahibi olan adam oturuyordu kapıyı kapatırken söylediğim lafı duymuş Gürsoy yumuşak olmasına yumuşak ama viraja girdiği zaman kapıya yapışırsın koltuk kendini salar seni de bırakır dedim adam kapıyı açtı dedi ki sende yere indirirsin bir şey olmaz genç sonra yapıştırdım cevabı ve kapı kapandı indirmesine indiririz ama kaldırabilir miyiz orası faili meçhul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampaa -- 17 Ocak 2013; 17:05:12 >

• Kışın lpg'de 15 lt görüyor. Yazın da 12-13 lt. Yaktığının yarısını gitmez, parçası ucuz ama dandiktir. Hiç tavsiye etmem.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Özel bir araba yapmadılar basitleşmeye efsaneleri rezil etmeye başlandığı yıllardır 80ler

80 reliant 80 silvarado 80 suburban

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

reyland ingiliz değilmi ?

ben otomobil için konuştum kamyonetlerden anlamıyorum malesef

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

reyland ingiliz değilmi ?

ben otomobil için konuştum kamyonetlerden anlamıyorum malesef

plymouth reliant. suburbanda jip sınıfındadır ama biraz devasa jip..

• Vay be kiz gibi araba hep derim bi sahinimiz olmadi ki daga bayira surelim
  • Alma arkadsım ben sahın kullanmaktayım ben bıle korkuyorum bıraz yadıgar bırazda cebımde para yok degstremyrm sen alma etme:)
  • uzak dur kardeş eski kasa o paraya accent filan alınır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

ucuz ve güvensiz diyoruzda birşey olunca sanayide hallediolar içinde cız etmiyo

en ufak bir kazada sonra heryerimiz cızlar ama

gorende tenekeden kartondan bir arac sanar yapmayin allah askina kac senedir sokaklarda olan araci bu kadarmi kotulersiniz.
    her aracin belli bir noktadan sonra korumasi olmaz.
    aldigin aracin fiyati 6.500lira ne bekliyordun tankla kafa kafaya girip tanki yarmasinimi?
    100bin veripte en son guvenlik paketli arac degil bu zaten binerken bunu farkedip bineceksin.

gonul ister herkes bmw mercedes binsin ama lanet olasi ulkedeki vergiler saolsun.
    tam olarak orta hal aile araci iste otobuste milletin kokusunu cekmektense yagmurda islanmaktasa alirsin binersin efendi gibi olur biter
    neyin kafasindasin anlamadim

• MERHABA;

ŞU ANDA ALINABİLECEK EN İYİ ARAÇ FİAT PALİO,SUBARU,SEAT,RENO SERİLERİDİR,TOFAŞ URUNLERİ HİÇTE KUSURABAKMAYIN COKTA UCUZ DEĞİL!!!
  • Şu TOFAŞlara sallayan arkadaşlara sesleniyorum nesini beğenmiyorsunuz bu araçların? Ben 13 senedir 91 model Kartala biniyorum daha 1 kere yolda kalmadım.

13 senedir yaptığım tüm masraf 2.000TL ya var ya da yok.

İnsan gibi kullandıktan sonra bu TOFAŞ diye aşşağılayıp, öldürdüğünüz araçlar herkesi her yere taşır.

Tamam çağdışı olabilir sonuçta eski araçlar ama bence bu kadar ötelenmeyi hak etmiyorlar. Ben ne yolda kalmış araçlar gördüm ŞAHİN'in TOFAŞ'ın çekerek götürdüğü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Şu TOFAŞlara sallayan arkadaşlara sesleniyorum nesini beğenmiyorsunuz bu araçların? Ben 13 senedir 91 model Kartala biniyorum daha 1 kere yolda kalmadım.

İnsan gibi kullandıktan sonra bu TOFAŞ diye aşşağılayıp, öldürdüğünüz araçlar herkesi her yere taşır.

Tamam çağdışı olabilir sonuçta eski araçlar ama bence bu kadar ötelenmeyi hak etmiyorlar. Ben ne yolda kalmış araçlar gördüm ŞAHİN'in TOFAŞ'ın çekerek götürdüğü..

Haklı olabilirsin kendine göre tabi.Benim dedemde de 89 model kartal var.Sıfır almıştı.Şu an 400 bin de.Ve radyatör baskı balata haricinde hiçbir parçasını değiştirmemiş motorunda.Ancak o titizlikle kullanıldığında mercedes lerde 1.000.000 km yi görüyor ona bakarsan

Dedem dağda bayırda köyde kullandı o aracı.Ancak şehire inince için içine başka faktörlerde girer.Bunların en başında güvenlik gelir.Genç birine tenekeden yapılma kazada kapısı açılan yol tutuşu freni kötü olan bir araç almak bana göre mezar yeri almakla eşdeğerdir.

He bu dediklerimin bir kısmı palio,clio vb. araçlar içinde geçerli.Fakat bu bütçeye daha sağlam ve güvenli araçlar mevcutken tofaş a bakılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Şu TOFAŞlara sallayan arkadaşlara sesleniyorum nesini beğenmiyorsunuz bu araçların? Ben 13 senedir 91 model Kartala biniyorum daha 1 kere yolda kalmadım.

Haklı olabilirsin kendine göre tabi.Benim dedemde de 89 model kartal var.Sıfır almıştı.Şu an 400 bin de.Ve radyatör baskı balata haricinde hiçbir parçasını değiştirmemiş motorunda.Ancak o titizlikle kullanıldığında mercedes lerde 1.000.000 km yi görüyor ona bakarsan

Dedem dağda bayırda köyde kullandı o aracı.Ancak şehire inince için içine başka faktörlerde girer.Bunların en başında güvenlik gelir.Genç birine tenekeden yapılma kazada kapısı açılan yol tutuşu freni kötü olan bir araç almak bana göre mezar yeri almakla eşdeğerdir.

He bu dediklerimin bir kısmı palio,clio vb. araçlar içinde geçerli.Fakat bu bütçeye daha sağlam ve güvenli araçlar mevcutken tofaş a bakılmaz

TOFAŞ alan insan bunu da göze alıyor zaten

• İstersen eski kasa bmw ,civic ,corolla bakabilirsin genç işi diyorsan tofaşa hiç girme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.