Şimdi Ara

TOFAŞ , Egea ve Yerli Üretim , Lütfen buyrun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

kardeş iyi güzel hoş diyorsun da tofaş da zırt pırt arıza çıkartırken bmw o kadar arıza çıkarmaz. bi de kaza da içinden sağ çıkamama da cabası..

Nere cikarmuo 98 model 3 serisi bmw var arkadasta 25 bine aldi aldigi gunden beri yolda yurutemedi marj basmaz komuru biter aku dolmaz benzin almaz distan baksan sifir gibi kapi kollari 400 tl sanayide bir gir 2 miski fiyata tamir neden bmw sahin olsa oyle degil herkes bilio

• Arabaya o kadar harcama yaptın çocukları unuttun, günde 1 lira harçlık mı olur? 45 yaşına gelmiş, hala asgari ücretin üstüne çıkamamış bir insanın arabayı düşünmesi bile saçma.

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

quote:

kardeş iyi güzel hoş diyorsun da tofaş da zırt pırt arıza çıkartırken bmw o kadar arıza çıkarmaz. bi de kaza da içinden sağ çıkamama da cabası..

Nere cikarmuo 98 model 3 serisi bmw var arkadasta 25 bine aldi aldigi gunden beri yolda yurutemedi marj basmaz komuru biter aku dolmaz benzin almaz distan baksan sifir gibi kapi kollari 400 tl sanayide bir gir 2 miski fiyata tamir neden bmw sahin olsa oyle degil herkes bilio

anasını ağlatırlarsa her araba arıza çıkartır. ama bu tofaşta daha fazla.

• alan alsın almayan almasın niye bu kadar dert ediyorsunuz
  • işsizlik zor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Sacma sapan bir kurgu olmus. Rakamlar havalarda ucusuyor ama neyin iddasi ben anlayamadim.

Simdi ben sana sunu sorayim o zaman;

O mesajda bahsi gecen aile fertlerini topla parcasi ucuz,hesapli,yuva yikmaz dedigin kus serisinin icine koy. Araba 120 ile gitsin o hizlada bu egea denilen arabayla carpistir. Ayni ailenin benzeride egeada olsun.. Bana su yukarida yaptigin gibi bir hesap yapip ortaya cikan sonucu yazarmisin?

boşver hocam. konuyu açan kişi kafayı bozmuş tofaşla. şimdi pert dünyası adlı bi siteye bakıyordum. bi tane kartal var. nasıl yamulmuş öyle. o kazayı yapan kişi sağ çıkmış mı merak ediyorum.

Saglam cikamaz tabi. Zaten bu arabalarin saglamliklarini tartismak bile gereksiz. Zaten o ilanlarda bahso gecen kus serisi araclarin kac tanesi bakimli? kac tanesinin yuruyeni ile oynanmamis? Kac tanesinin lpgsi bakimli? Hani ben kus serisine sahip olupta duzenli bakimini yaptiran aracini saglikli yurutmeye calisan insan sayisinin fazla olduguna inanmiyorum.

• Memlekette ust segmentte arac kullanan ( devlet araclarini saymiyorum) %10 ise
    Orta sinif segment %40
    Alt sinif yani toplayaici segment %50 civaridir.
    Yani yapcak bisi yok bu araclar hala yollarda gorunecektir.
    Ya insanlar borc batagina saplanacak ya da kelle koltukta normalin altinda yasayacak.

• quote:

quote:

bahsettigin araba e36 kasa. e36nin sorunlusu adami aglatir bunu e36dan anlayan herkes bilir. Yuksek fiyata alinca sorun cikarmayacak diye bir durum yok sonucta aracin yasi var elbet masraf cikaracak bunu goze almak lazim zaten. Ama bmw ye biniyorum demek icin iyo arastirmadan alinirsa sanayiden cikamazsin. Yillardir e36 kullanirim daha e46 yada ustune cikmaya ihtiyac duymadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdandi Urd Skuld

quote:

Ben gençliğin verdiği heyecanla 1 yıl 4500 Rpm üstü Tofaş kullanmış adamım .
    Hala seviyorum sert sürmeyi ama malesef altımdaki 193.000 kmde olan 1986 model e30. 323i fazla zorlayınca illa biryerden sıkıntı çıkarıyor.
    Tofaş'ın anasını ağlattım daha bizde o araba hala tık yok.
    E30 elbette daha iyi ama sana diyorum ki herkes benim gibi 22 yaşında 1500 TL para yiyerek öğrencilik yapmıyor.
    1500 tlye neler yapanlar var.
    Ben canım sıkıldıkça çıkma lastik yakıp patlatıyorum. Yeri geliyor conta yakıyorum . Bobin patlatıyorum. Dokunmuyor . Ama bu benim için geçerli .

Madem dokunmuyor sat şu çürükleri. Adam gibi araba al. Ha alamam diyorsanda gelip saçma sapan hava atmaya çalışma. Çok güldüm mesajına. Nasıl hava atarım diye uğraşmış ve bulmuşsun

• bakım yaptırıp düzgün kullananlar artık istisna oldu. ancak yanlayanlar , bobin patlatanlar , lastik yakanların arabası oldu kuş serisi..
  • tofaşların yerli otomobil çıktıktan sonra piyasadan derhal çekilmesi lazım.hatta tofaş ve güvensiz araç sahiplerine düşük bütçelere uygun bir versiyon da çıkarılabilir,0 faizle ödeme seçeneği getirilebilir.şehirlerarası yollara çıkmaları kesinlikle yasaklanmalı,50 km den yüksek sürat yapmaları da öyle.
  • quote:

quote:

quote:

Sacma sapan bir kurgu olmus. Rakamlar havalarda ucusuyor ama neyin iddasi ben anlayamadim.

O mesajda bahsi gecen aile fertlerini topla parcasi ucuz,hesapli,yuva yikmaz dedigin kus serisinin icine koy. Araba 120 ile gitsin o hizlada bu egea denilen arabayla carpistir. Ayni ailenin benzeride egeada olsun.. Bana su yukarida yaptigin gibi bir hesap yapip ortaya cikan sonucu yazarmisin?

boşver hocam. konuyu açan kişi kafayı bozmuş tofaşla. şimdi pert dünyası adlı bi siteye bakıyordum. bi tane kartal var. nasıl yamulmuş öyle. o kazayı yapan kişi sağ çıkmış mı merak ediyorum.

Nasıl bir beyin yapınız var anlamıyorum.
    Ulan benim bindiğim araba BMW eskide olsa , babamın altında BMW .
    Bunu açıklıyorum birisi hava attı diyor , birisi Tofaşla kafayı bozmuş diyor.

arkadaşım adam gibi bir araba savunsan tamam diycem. ne hava yastığı var. ne abs var? boru gibi yakıt tüketip tükettiği kadar gitmeyen bir arabadan bahsediyoruz. kaza yaptığında sağ çıkamadığın bir arabadan bahsediyoruz. sabit fikirli olmaktan vazgeç..

• Arac basik yay kesilmis aracin alti alcak Krikoyu altina koyduk zor bela hocam jantlar 19 luk surtuyor cukurda sokekte 17 takak dedik amannn kriko koyacak yer yok altinda curuk hep bi yere koyduk cat arac dustu koltuk altindan cikti o gun ilana koyduk araci 1 ayda satildi ilk gelen aldi gitti ne yapti bilmiyorum.arac mukenmel yanliyordu fakat ortadan ayrilcak gibiydi fotosunu bulursam eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 23 Mayıs 2016; 21:51:19 >
  • quote:

Arac basik yay kesilmis aracin alti alcak Krikoyu altina koyduk zor bela hocam jantlar 19 luk surtuyor cukurda sokekte 17 takak dedik amannn kriko koyacak yer yok altinda curuk hep bi yere koyduk cat arac dustu koltuk altindan cikti o gun ilana koyduk araci 1 ayda satildi ilk gelen aldi gitti ne yapti bilmiyorum.arac mukenmel yanliyordu fakat ortadan ayrilcak gibiydi fotosunu bulursam eklerim

arabaya iskence cektirmisler resmen.. e36 m3 kullanicisi bile 19jant koymaz arabasinada iste koyan koyuyor ne dicen : ) aslinda e36 bmw nin ruhunu en iyi yansitan kasalardanda degerini bilene.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım adam gibi bir araba savunsan tamam diycem. ne hava yastığı var. ne abs var? boru gibi yakıt tüketip tükettiği kadar gitmeyen bir arabadan bahsediyoruz. kaza yaptığında sağ çıkamadığın bir arabadan bahsediyoruz. sabit fikirli olmaktan vazgeç..

Daha kaç defa söylemem gerekiyor anlaman için . Ben bu arabalar çok güvenlidir demedim zaten . Kurallara uyup süreceksen , işini görmesi içinse . İşten kastım gündelik işler .
    Bu arabalar o paralara alınabilecek en mantıklı araçlar diyoeum. Alternatiflerininde bunlardan daha güvenli olmadığı aşikar.
    O güvenli denilen araçlarada biniyoruz . Ama lanetten yapılma değil bunlar. Sen gidip 120 ile karşı şeritten gelen bir araca kafa atarsan bizim 2004 BMW den de sağ çıkman mucize olur.
    Ki
    2004 te kuzenim 160 km ile şahinle yoldan çıkıp kaza yaptı , ağır yaralandı fakat şuan hayatta ve sağlıklı .
    Yaklaşık 4 sene önce bir arkadaşımın babası , BMW E60 ile yaklaşık 150 km ile seyrederken , yol kenarında bir kamyona çarptı ve hayatını kaybetti.
    Elbette bu tip durumlarda kazanın yapılış şekli , çarpışma açısı vs önemlidir . Ama sana diyorum ki , istisnai durumlar dışında her araç 120 km den sonra tehlike arz eder , kimisinde bu oran yüksek kimisinde azdır.
    Ne arkadaşımın babasının yaptığı kaza sonucunda BMW teneke denir nede kuzenimin hayatta olmasına bakılıp Şahin tank gibidir denir.

Kaza sonuçta bu , herşey olabilir. Adı üstünde kaza .
    Adam akıllı kurallara uyalım biz ama unutmayalım her an herşey olabilir .
    Bunun sorumluları bazen biz oluruz , bazen altımızda ki arabalar , bazen onu taşıyan lastik bazende o lastiğin bastığı zemin.
    Herşey olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha kaç defa söylemem gerekiyor anlaman için . Ben bu arabalar çok güvenlidir demedim zaten . Kurallara uyup süreceksen , işini görmesi içinse . İşten kastım gündelik işler .
    Bu arabalar o paralara alınabilecek en mantıklı araçlar diyoeum. Alternatiflerininde bunlardan daha güvenli olmadığı aşikar.
    O güvenli denilen araçlarada biniyoruz . Ama lanetten yapılma değil bunlar. Sen gidip 120 ile karşı şeritten gelen bir araca kafa atarsan bizim 2004 BMW den de sağ çıkman mucize olur.
    Ki
    2004 te kuzenim 160 km ile şahinle yoldan çıkıp kaza yaptı , ağır yaralandı fakat şuan hayatta ve sağlıklı .
    Yaklaşık 4 sene önce bir arkadaşımın babası , BMW E60 ile yaklaşık 150 km ile seyrederken , yol kenarında bir kamyona çarptı ve hayatını kaybetti.
    Elbette bu tip durumlarda kazanın yapılış şekli , çarpışma açısı vs önemlidir . Ama sana diyorum ki , istisnai durumlar dışında her araç 120 km den sonra tehlike arz eder , kimisinde bu oran yüksek kimisinde azdır.
    Ne arkadaşımın babasının yaptığı kaza sonucunda BMW teneke denir nede kuzenimin hayatta olmasına bakılıp Şahin tank gibidir denir.

Kaza sonuçta bu , herşey olabilir. Adı üstünde kaza .
    Adam akıllı kurallara uyalım biz ama unutmayalım her an herşey olabilir .
    Bunun sorumluları bazen biz oluruz , bazen altımızda ki arabalar , bazen onu taşıyan lastik bazende o lastiğin bastığı zemin.
    Herşey olabilir.

en sonunda 4 gün cezayı yemişsin. üslubunu düzeltene kadar daha cevap yazmıcam. ama bu piyasada tek doğan yok. bunun R9 u R12 si skodası falan da var. ve bu dediğin doğana şahine göre daha dayanıklılar. gerçi artık onlarında miyatları doldu. ama sen o bakış açısını değiştirsen anlayacaksın..

• Yav he he

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.