Şimdi Ara

tofaş kartal bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
27.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar size bişey soracakım acaba kartal araçların yakıt tüketimi performansı falan nasıldır kimisin kmde gaz ile 35-40 krş yiyiyo diyor.kimiside 22-25 krş diyor nisana doyru ehliyetimi alıcam aile içi kullanabileceğimiz geniş rahat bir araba arıyoruz tabiki alım satımıda rahat olacak bi araç önerirmisiniz kartalı bide düz kartal- l- s- sl- slx fln varda hangilerini önerirsiniz bunlardan fiyatı fazla olmaması lazm :) bide tahminen ne gibi masraflar çıkarabilir teknik arıza fln varmıdır bildiğiniz dert yapmasın sonra :)

• kartal ile ilgili bilgisi olan yokmu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cang0

s.a arkadaşlar size bişey soracakım acaba kartal araçların yakıt tüketimi performansı falan nasıldır kimisin kmde gaz ile 35-40 krş yiyiyo diyor.kimiside 22-25 krş diyor nisana doyru ehliyetimi alıcam aile içi kullanabileceğimiz geniş rahat bir araba arıyoruz tabiki alım satımıda rahat olacak bi araç önerirmisiniz kartalı bide düz kartal- l- s- sl- slx fln varda hangilerini önerirsiniz bunlardan fiyatı fazla olmaması lazm :) bide tahminen ne gibi masraflar çıkarabilir teknik arıza fln varmıdır bildiğiniz dert yapmasın sonra :)

Meraba Sevgili Abim (yaşım 17) öncelikle hangi modeli alıcağınızı bi kararlaştıralım:

Aile kullanımı için idealdir.Alım-Satımıda kolay olucaktır.

Kartal L:Orjinal Çelik jant,Ön sis Farları ve Elektrikli Ön Cam vardır
    Kartal SL: Donanımları Kartal L ile aynıdır artı olarak tempra motorludur daha az yakar
    Kartal SLX:Kartal L ve SL'nin makyaj geçirmiş halidir.Donanımları aynıdır artı olarak hidrolik direksiyon vardır 1993 yılında üretime girmiştir ve Gövde rengi aynalarla tamponlar vardır
    ÖNERİRİM Şahsen bende ehliyetimi alınca büyük ihtimal bir SLX alıcam
    Kartal S:Jant kapaklıdır Hidrolik direksiyon ve elektrikli ön cam vardır Tempra motorludur
    Düz Kartal:Yukarıdaki saydığım özelliklerin hiç biri yoktur en boş modelidir

Yakıt konusunda bildiklerimi söyliyim:arakadan çekişli kasası ağır ve teknolojisi eski olduğu için diğer araçlara göre çok yakar.Ama kaç KR yaktığını bilmiyorum.Kısmetse 1 ay içinde dayım alcak o zaman net bilgi verebilirim

Saygılar Cengiz

• merhaba

tofaş 22-26 kuruş arasında lpg de yakıt normaldir. bunun üstündeyse aracın bakıma girmesi gerekir.

kartal çok güzel bir araba. çekinmeden alabilirsiniz. 90 model bir kartalla 250 bin kilometreyi pekte kayda değer bir masraf açmadan yaptım. ama nasıl yaptım. ben her sabah arabanın yağına suyuna hidroliğine bakarım. aracı sert kullanmam. çukurlara kasislere vurmam. vites geçişlerini yumuşak olmasına çalışırım. aracı her 1000-1500 km de bir bakıma sokar 4 lastiğini söker fren balatalarına, fren sistemine, hortumlarına, kayışlarına..vs baktırırım. hiçbir sorunu olmasa bile bunu yaptırırım. o yüzden hiç sorun yaşamadım. beni bu 250 bin kilometre boyunca hiç yolda bırakmadı. emektardı. çok kahrımızı çekti ama sorun çıkarmadı. yükledik yokuşta hararet yapmadı.

kısaca bakarsan bu arabaya her türlü işini görür. bakmazsan 10 bin kilometrede bile bütün arabalar hurdaya çıkabilir. tavsiye eder miyim? ederim. güle güle kullan.

• Konuyu horrlattim ama slx in yil olarak en az hangi modeli uzmez bizi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen 1.6 i.e al motoru iyidir yakıtı fazla çekmez simdi sl .slx bitti artık adamlar düz kartalıda slx gibi yaptılar
  • değerli arkadaşlar 93 model orijinal ama renk solmuş kırmızı bir şahinim var. diferansiyel değişmesi lazım ötüyor. bununla 93 model kartal sl komple boyalı başa baş değiştirmeyi(olursa tabi ) tavsiye edermisiniz. acil bilgi lazım bugün galericiye gideceğim. tabi kartala 6400 demiş sadece sağ ön çamurluk değişmiş. acaba başa baş değişir mi yada ne tavsiye ediyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.