Şimdi Ara

Tofaşa hakketten binilmezmi 15.000e araba ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede o paralara anca broadway gider. İlk araba surmeyı babamın eskı broadwayınde ogrenmıstım. Zaten onu surdukten sonra her arabayı rahatlıkla surersın :)
  • Kendi fikrimi belirtmek isterim. Tofaşı bir kez sürdüm sonra elimi dahi sürmedim.
    Neden dersen eğer direksiyon, klima , konfor ve güvenlik açısından durum değerlendirmesi yaptım.
    O araca o kadar para vermek içimden gelmedi. Bütçeni arttırıp ya güzel bir araç al ya da alma bana kalırsa.
    Ben almadım para biriktirdim ona göre araç aldım.
  • Hic gerek yok macera aramaya biraz daha bekle sana sıkıntı cektirecek arabalara kredi borcu ödeyip daha da stres altına girme disaridan ne güzel araba gidiyor diye dusunebilirsin ama sanayi yi arşınladın mı o zaman anlarsın

• 22.500 e çıkarın bütçeyi 2006 model klimalı kaloriferi herşeyi çalışan uzun yola çokça gitmiş senelik 10 bin km yaptığım 120 bindeki Mareamı size satıyım hocam ? İşinize gidip gelirken hiç bi şekilde yolda bırakmaz rutin bakımlarını aksatmamak kaydıyla gazınızı koyar gidersiniz. Düşünmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 2 Ocak 2019; 11:10:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En avantajlısı taksi kullanmak?
  • Tofaşa hakaretten 15.000tl ceza diye okudun başlığı.

sanırım ben iyi değilim hiç iyi değilim.
  • Eski arabalarla uğraşmayın hiç. O fiyatlara tek kapı paliolar var. Dizel denk getirirseniz kafaniz rahat binersiniz. Az yakar parcasi ucuz ve tamiri kolaydir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Tofaşa hakaretten 15.000tl ceza diye okudun başlığı.

sanırım ben iyi değilim hiç iyi değilim.
    Aynı şekilde okudum , konunun sonuna kadar kader ortağı aradım sonunda buldum

• Renault 19, Mazda 323, Proton persona, Hyundai Accent~Excel, Fiat tipo

• hocam biraz paraya kıy ve volvoya bin. en azından arabaya biniyorum dersin...

• Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim biraz daha faizi göz önüne alarak 20 bin kredi çekmeye karar verdim reno 19 palio albea bulabiliriz sanırım olmazsa brodway düsünüyorum 1 sene kadar idare etsin yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: SISU

hocam biraz paraya kıy ve volvoya bin. en azından arabaya biniyorum dersin...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2000-model-volvo-s40-takas-olur-631808940/detay
    Bu kadar kılı kılına bir bütçe ile Volvo'ya bulaşılmaz. Bu arabayı da ben olsam almazdım. Piyasadan ucuz belki ama hem çok boş hem de yorgun duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarnufel

Tofaş durduğu yerde çürür başkan. Tabandan başlar sonra direkler, su olukları. Kanser gibidir durduramazsn. Yok gaz ayarı yok defransiyeli öter burnundan gelir aldığın araba.

Lada da aynı şekilde. Arka kuleleri çürümemiş lada bulmak zordur.

Ben 5 yıl skoda favorite bindim. Taş gibi kaportası var fakat motor zayıf ve sorunlu. Bıktırıyor.

Tavsiyem

-Eğer aile ile de binilecekse ve araç uzun vade kullanılacaksa palio weekend ler var bakmanızı öneririm. Onların hor kullanılmamışını bulmak mümkündür.

-Biraz hor kullanılmış albea bakabilirsin. Sanayide albeayı yenibaştan yapacak kadar parça ve usta vardır.

-Eğer tek iseniz, nadir bulunan enjeksiyonlu ve hidrolik hatta kliması bile bulunan uno lar var.

Bunlar bütçeyi aşacaksa.ne kadar sevmezseniz sevmeyin broadway alın. Sen-Ben sanayide sabah aksam tofas toplatırken bu broadwayler 20 liralık gazla akşama kdr gezerler. Satarkende bi piyasası var.
    Sıfır şahin ve 2 yaşında brodway, lada aldım. Ortak özellikleri hızla çürümeleri. Brodway’i neden kayırdığını anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: J3 u r a k

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim biraz daha faizi göz önüne alarak 20 bin kredi çekmeye karar verdim reno 19 palio albea bulabiliriz sanırım olmazsa brodway düsünüyorum 1 sene kadar idare etsin yeter
    Bu saydığın araçların hiçbiri parça fiyatı konusunda üzmez. Palio hb olduğu için uygun olur 2. Eli. Güzel bir araç düşebilir. Kuş serisi de brodway de çok hızlı çürür, sahibi oldum.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    şahsen 3 aracı da kullandım uzun süreli. İlk arabam lada Samara idi. sonrasında şahin'e çok bindim 2001 model enjeksiyonlu şahin vardı.

broadway bi noktada daha geç sanayiye düşüyor. piyasada boyasız broadway bulabilirsiniz. ama şahinin boyasız kalması için 20 yıl Ankara'da garajda yatması gerek.

Haricen lpg ile tüketimde çağın araçlarını yakalayabilecek bir motordan bahsediyoruz. Sulu gömlek motor. En kötü ustaya götürsen 1 günde toplar.
  • Pertten toplamadır bu. Bu bütçeyle volvoya bulaşılmaz hocam
  • Tata araçlarına bakabilirsin

• Yukarıda bi arkadaş yazmış... Suzuki Alto tam sana göre....2004-2006 modelleri.

• araç fiyatları ne durumda bilmiyorum ama 3 sene önce 21.000 TL ye 13.000 km'de 1.3 multijet dizel tata vista almıştım. bu fiyata alınabilecek en güzel araçtır.

1.3 dizel motor iyi kaçar az yakar vergisi azdır masrafı hiç yoktur parçası fiat parçası zaten. 4 cam otomatik klimalı hidrolik direksiyon arka koltuklar çok geniş. tek sıkıntısı abs olmaması ve bagajının çok küçük olmasıydı eğer buabiliyorsan tat vista alabileceğin bu fiyatlarda en kral arabadır. piyasası yok deme aracı satışa koyduktan 2 saat sonra aracı satmıştım :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.