< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tofaş durduğu yerde çürür başkan. Tabandan başlar sonra direkler, su olukları. Kanser gibidir durduramazsn. Yok gaz ayarı yok defransiyeli öter burnundan gelir aldığın araba.
Lada da aynı şekilde. Arka kuleleri çürümemiş lada bulmak zordur. Ben 5 yıl skoda favorite bindim. Taş gibi kaportası var fakat motor zayıf ve sorunlu. Bıktırıyor. Tavsiyem -Eğer aile ile de binilecekse ve araç uzun vade kullanılacaksa palio weekend ler var bakmanızı öneririm. Onların hor kullanılmamışını bulmak mümkündür. -Biraz hor kullanılmış albea bakabilirsin. Sanayide albeayı yenibaştan yapacak kadar parça ve usta vardır. -Eğer tek iseniz, nadir bulunan enjeksiyonlu ve hidrolik hatta kliması bile bulunan uno lar var. Bunlar bütçeyi aşacaksa.ne kadar sevmezseniz sevmeyin broadway alın. Sen-Ben sanayide sabah aksam tofas toplatırken bu broadwayler 20 liralık gazla akşama kdr gezerler. Satarkende bi piyasası var. |
Alman gereken araba sevmediğin broadway.
|
Yorumlarınız için teşekkür ederim faiz oranları dolayısıyla 15 bin çekmeyi düsünüyorum faiz oranları düşük olsa biraz daha çekebilirdim. Tek kalıyorum küçük bir ilçede yaklaşık 1.5 2 km yürüme mesafem var yaz olsa yürürüm fakat sinüzit bu kış günlerinde beni perişan ediyor şapka bere dayanmıyor hemde gece köpeklerden geçilmiyor iyi kötü bişey almak zorundayım :)
|
Lada samara bak.10kagita
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |