Şimdi Ara

Tofaşa hakketten binilmezmi 15.000e araba ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • örnek ilan pazarlıkla düşürebilirsin :) 10 yaşından fazla araçlara o kadar para verip sanayi köşelerinde sürünme al sorunsuz bin devam et çok dua edersin.

• sorunsuzluk adına sana önereceğim tek araba reno19 europa dır.0 olarak 1996 senesinde aldık 21 sene kullandık geçen sene sattım.inan kaporta falan taş gibiydi çürüme yoktu.motor desen 1.4 motor taş gibi . bir kere bile yolda bırakmadı.dayanıklı arabadır temizini denk getir gözün kapalı al derim.
  • Tesekkür ederim herkese temiz reno19 palio albea vs düsürürsem alacağım bir iki sene ayağımı yerden kessin yeter :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutmayan araba alın. Mesela tata proton vs. Palio da uygun. Doğan temiz bulursanız kaçırmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Pertten toplamadır bu. Bu bütçeyle volvoya bulaşılmaz hocam
    sanki tofaş farklı olacak allam ya. en dağınık volvo alsan en toplu doğan kadar arıza çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bu kadar kılı kılına bir bütçe ile Volvo'ya bulaşılmaz. Bu arabayı da ben olsam almazdım. Piyasadan ucuz belki ama hem çok boş hem de yorgun duruyor.

Alıntıları Göster
    derli toplu tofaş farklı mı olacak sanki?
  • 15 bine en iyi karbüratörlü vectralar falan var onlar alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

derli toplu tofaş farklı mı olacak sanki?

Alıntıları Göster
    Tofaş ile Volvo'yu bir tutamazsınız hocam, zaten derli toplu Tofaş diyorsunuz, Tofaş'ın çıkarabileceği en büyük masraf nedir ki derli toplusu bu masrafı çıkarsın? Ama ilandaki kadar yorgun bir Volvo'yu 5 yıldır S40'a binen ve eciğini cücüğünü bilen birisi olarak 15 bin liraya bile olsa ben almam.

Ha arkadaşa zaten şu mesajı yazdım ben:
    quote:

Yeni memursanız ve araba acil değilse kredi çekmeyin. Hele şu faizlerle hiç çekmeyin. Eğer aileniz ile kalıyorsanız 1-2 sene arabasız kalın, para biriktirin. Tek yaşıyorsanız zaten araba şu an lüks size.

Bu devirde de klimasız, hidrolik direksiyonsuz arabaya binmeyin derim.

• duggac kullanıcısına yanıt
    hocam bunların fiyatları iyi gibi
    yani eski denilecek arabaların 15 20 bin civarı oldugu şu dönemde hoş bence tabii parça sıkıntısı yoksa ve kroik sorunları cok fazla değilse
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    şuanda baktığınız paliolara tofaş serilerine bin basar bu araç. kullandım oradan biliyorum. 1.3 multijet motor vardır ve parçası fiat parçasıdır hiç bir sıkıntı çekmezsin. bu fiyata 4 cam otomatik hidrolik direksiyon klimalı ve sınıfına göre geniş hacimli ve en önemlisi kronik sorunu olmayan sorunsuz bir aracı bulamazsın. 1.3 turbo dizel olduğu için otobanda ve rampalarda hiç üzmez. ancak dikkat et araç çok kaçıyor ve abs yok temkinli olmakta fayda var

al bak buda çarpışma testi sonuçları. tofaşı ya da 15 senelik brodway palyo bu teste girse çıkamaz :)
    https://www.youtube.com/watch?v=xJlcnEQLbQs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duggac -- 4 Ocak 2019; 8:48:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: J3 u r a k

Yorumlarınız için teşekkür ederim faiz oranları dolayısıyla 15 bin çekmeyi düsünüyorum faiz oranları düşük olsa biraz daha çekebilirdim. Tek kalıyorum küçük bir ilçede yaklaşık 1.5 2 km yürüme mesafem var yaz olsa yürürüm fakat sinüzit bu kış günlerinde beni perişan ediyor şapka bere dayanmıyor hemde gece köpeklerden geçilmiyor iyi kötü bişey almak zorundayım :)
    Hocam sen boş boş yorum yapanlara bakma. Ben de Devlet Memuruyum 18 yıllık, ilk arabam 1981 Model 131 di, 2 yıl boyunca bindim ne yolda bıraktı ne arıza açtı, her işimi de gördü. 15.000 TL ye derli toplu bir Doğan SLX (özellikle 95 model ve üstü olursa hidrolik direksiyonlu) al, bir bakım yaptır işini hayli hayli görür, ilerde değiştirirsin.

• 10-11 gibi Flash alıp 2-3 bin masraf ile uzun süre sıkıntısız binebilirsiniz
    Hem cebiniz yorulmaz
    Sonrasında daha iyi bir araç alırsınız
  • Memursanız tofaş yakışır hocam alın gitsin..

Ben cok yakıştırıyorum memurlara tofaşı.

Umarım bütün memurlar doğan şahin biner

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Memursanız tofaş yakışır hocam alın gitsin..

Ben cok yakıştırıyorum memurlara tofaşı.

Umarım bütün memurlar doğan şahin biner

• duggac kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam. Tata aracınız olmuş sanırım geçmiş yıllarda. Size bazı sorularım olucaktı. 30 bin lira bütçem var. Bu bütçeye 2014 Tata Vista düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? Geely chery Proton gibi markaların gene 2012 model araçları alınır mı (emgrand,tiggo,gen 2 vs.) ? Yada bunlarla hiç uğraşmayıp maximum 2005 model bilindik marka Hyundai Ford Renault gibi piyasası olan markaların araçlarını mı düşünsem ?
  • Az daha sabret biriktir üstüne kredi ekle 30 40 lık bişey al yoksa salim usta bi çay daha söylesene dersin. İlk arabam serçeydi. İnan bana şahin doğandan iyidir. Hee şahin doğan gidermi gider çok titiz değilim vuravur gezerim diyorsan al. Yolda kalınca yaptıranlardansan al.

• Kia pride 1.3 bakabilirsin

• Hocam araç aldınız mı?
  • broadway iş yapar

• broadway tofaş'tan iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.