HAYDUTUMA TAKAS TEKLIFI VAR ARACIM : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-takasli-yada-satilik-99010413/detay/ TAKAS EDILCEK ARAC BU : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-takasli-uygun-civic-107770635/detay/ ARAC HAKKINDA BILGISI OLANLAR ACIL YARDIM
ben etmezdim şahsen. bide bişey sorcam honda 9.000 tl sizin araba 8.000 üstüne para mı vereceksiniz ?
quote:Orijinalden alıntı: bberko ben etmezdim şahsen. bide bişey sorcam honda 9.000 tl sizin araba 8.000 üstüne para mı vereceksiniz ? 1000 tl verecektım aracın motor bebek gıbı ama kaporta masrafları var
quote:Orijinalden alıntı: iblis_35 quote:Orijinalden alıntı: bberko ben etmezdim şahsen. bide bişey sorcam honda 9.000 tl sizin araba 8.000 üstüne para mı vereceksiniz ? 1000 tl verecektım aracın motor bebek gıbı ama kaporta masrafları var hiç girme abi boşver
quote:Orijinalden alıntı: bberko quote:Orijinalden alıntı: iblis_35 quote:Orijinalden alıntı: bberko ben etmezdim şahsen. bide bişey sorcam honda 9.000 tl sizin araba 8.000 üstüne para mı vereceksiniz ? 1000 tl verecektım aracın motor bebek gıbı ama kaporta masrafları var hiç girme abi boşver VAZGECTIM BAYA BI MASRAFLI ARAC TESEKURLER ILGINIZE BEYLER ARACIMI UYGUN FIYATA VERICEM KREDI BORCUMU KAPATICAM ILGILILERE DUYRULUR
quote:Orijinalden alıntı: iblis_35 quote:Orijinalden alıntı: bberko quote:Orijinalden alıntı: iblis_35 quote:Orijinalden alıntı: bberko ben etmezdim şahsen. bide bişey sorcam honda 9.000 tl sizin araba 8.000 üstüne para mı vereceksiniz ? 1000 tl verecektım aracın motor bebek gıbı ama kaporta masrafları var hiç girme abi boşver VAZGECTIM BAYA BI MASRAFLI ARAC TESEKURLER ILGINIZE BEYLER ARACIMI UYGUN FIYATA VERICEM KREDI BORCUMU KAPATICAM ILGILILERE DUYRULUR en iyisini yaptın. araban için hayırlı satışlar.
quote:Orijinalden alıntı: bberko quote:Orijinalden alıntı: iblis_35 quote:Orijinalden alıntı: bberko quote:Orijinalden alıntı: iblis_35 quote:Orijinalden alıntı: bberko ben etmezdim şahsen. bide bişey sorcam honda 9.000 tl sizin araba 8.000 üstüne para mı vereceksiniz ? 1000 tl verecektım aracın motor bebek gıbı ama kaporta masrafları var hiç girme abi boşver VAZGECTIM BAYA BI MASRAFLI ARAC TESEKURLER ILGINIZE BEYLER ARACIMI UYGUN FIYATA VERICEM KREDI BORCUMU KAPATICAM ILGILILERE DUYRULUR en iyisini yaptın. araban için hayırlı satışlar. saol hocam ya acıl satcam valla cokta uyguna vercem yapılan masraf bellı ese dosta gıder aklında olsun