< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOGG 150.000 TL olur mu? Fiyat tahmin (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ilk cıkacagı sıralarda yaklaşık fiyatın 200binin üzerinde olacagı soylenmişti zaten. dolar kuruyla tekrar hesapla.. fiyat belli
-
Daha ortada sadece çinden alınan prototipler var. Fiyat tahminine gerek yok zaten ülkenin yüzde 60 nın alması imkansız. Aylık 300 dolar maaşla araba alacağınızı mı zannediyorsunuz?
-
vergisiz yani ötv siz yani haraçsız yani ülkeye giriş fiyatı 150 bin tl olsa; ki imkansız.
%100 ötv haracıyla 300 bin eder,
%18 kdv haracıyla 54 bin daha ekleyelim; 354 bin.
trt damga pulu vergisi, sayaç okuma, nefes alma felan fıstık derken 400 bini bulur o rakam bence.
-
325.000 TL başlangıç fiyatıyla yetkili bayilerden alabilirsiniz.
-
Kasayı pininfarina tasarlıyor motor boschtan geliyor dikiz aynası yerine kamera gibi ekstrem özellikler var ve araba elektrikli motorlu bir suv
Tesla model x ten daha iyi bir araba yapılacaksa daha pahalı olmalı bu da 7 haneli sayılara tekabül ediyor
Kıbrıs'ın arabası gelirse belki alabiliriz togg anca makam arabası olur tabi o da gerçekten üretilirse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TOGG un farklı bi fişi olur farklı bi sayaca bağlanan, oradan ona göre elektirk parası tahsil ederler sizden, ucuza evden fişi takıp gideyim yedirttirirlermi size ucuz ucuz bu memlekette!..
-
AHAJDKSLALFÇSÖDLKSLSLDLDÖSMDKSKFLSLDLSLDLDLSLDLSLDLSLDLDL birkaç dakika sonra fiyatı açıklanacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 milyon TL derler
Bence 1.3 falan olur
Vay be!
İki yıl önce bu zamanlar vatandaşlarımızın(forum üyeleri) fiyat beklentileri ile şimdi arasında uçurum kadar fark var.
Üretim şart...
-
2 yıl önce 150bin diye tahmin etmiş şu an 1milyonun üzerinde rakam tahminleri geliyor. Araç çıkana kadar dolar düşer mi iner mi belli olmaz. O yüzden net rakam veriyorum. Araç 45bin dolar olacak. Araç çıkınca TL ye çevirin fiyat şaşmaz.
45bin dediğimde en boş c-suv modelinden bahsediyorum. O dikiz aynaları kameralı falan olandan değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 30 Ekim 2022; 3:7:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150 bin olurmu deyince 10 yıllık konu sandım sadece 2 yıllıkmış, akepe usulü şahlanış böyle olıyor demekki 2023 hedefi atlet don 150 olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X