Çocukken medyada yerli arabayı duyduğumda 18 yaşımda ben de yerli araba süreceğim derdim. Aradan yıllar yıllar geçti. Emekliliğe gün sayıyorum ve o yerli araba ile test sürüşü dahi yapamadım |
TOGG'da yeni dönem: Ortakların hisse yapısı değişti (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: CemBu araç çıkacak, araç üretilecekte, yollarda da göreceğiz, belki zaman olarak pandemiden dolayı 1 yıl kadar da sapacak. Ama gerçekçi olmak lazım, bu araç markalaşması için çokkk uzun zamana ihtiyacı var, marka olmak kolay değil. Fiyat konusunda da pıtırcık aktroller, öyle ucuz bir araba olmayacak, kolay kolay alamayacaksınız. Bir tanesi yazmış, çıkınca alacağım diye, dedim iyi kazanıyorsun herhalde, geçinecek kadar kazanıyorum dedi, arkadaş yaaa çok iyi geçiniyor yada arttırdığı 3-5 kuruşla yerli milli diye ucuza kapatırım hesabı yapıyor Aracın fiyatı açıklanınca hepsi dumur olacak
Arabanin cikis fiyati 50bin tl olur en fazla jip olani oda
Normal versiyonu 30bin tl olur die dusunuyorum
Sonlari birer tane 0 ekleyin ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
TOGG da yeni dönem kısmını okuyunca, fabrikanın bir kolunu daha dikilmiş diye düşünmüştüm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakikidaredevil
İşini gerçekten hakkıyla yapanlar kurtaracak, yalanın siyasetini yapanlar değil.Eyvallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İhanetten meslekten atılmış ne kadar adam varsa forumlarda yapılan her seyi karalamaya devam ediyorlar. Muhalif olmak hain olmak demek değildir. Muhalif arkadaslar bunlara uymayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wospos
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/12/20191227-2.pdf resmî gazetede yapılacak yardımlar yazıyor fabrika inşaatını canlı yayınlıyorlarhttps://www.youtube.com/watch?v=mwlr70p5xGw&feature=youtu.befabrika inşaatı yayınlanıyorsa tamam. mersedeste öyle yapmıştı zaten önce fabrika inşaatı yayınladılar. araba böyle yapılır, fabrika inşaatı yayınlayarak
-
Gene birileri "Biz bundan az yemişiz" demiş ve düğmeye basmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gidi
Bu mesaj silindi.çıktığı gün gidip satın almazsan, en büyük vatan haini sensin. Ülke o kadar masraf edecek, uğraşacak araba üretecek sen de gidip almayacaksın, destek olmayacaksın öyle mi?
Klavye başından yok öyle kuru kuruya delikanlılık yapmak. Artık evini barkını mı satacaksın, arsanı mı hipotek ettireceksin, akrabalardan borç mu alacaksın bilemem. Gidip alacaksın, yoksa vatan haini olursun.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ölümüne akp yağlayanlar olmasın o fetöcüler? Deşifre olmamak için hani? Cemaat yuvalarında badelenenler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Last Troll Bender
Ölümüne akp yağlayanlar olmasın o fetöcüler? Deşifre olmamak için hani? Cemaat yuvalarında badelenenler.ben bilmem alnım AK. ülkem için bir çivi çakandan da Allah razı olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Last Troll Bender
Ölümüne akp yağlayanlar olmasın o fetöcüler? Deşifre olmamak için hani? Cemaat yuvalarında badelenenler.ya bunlar maaşlı trol, hiç laf anlatmaya çalışma. adam 10 yıldır yerli araba çıktı, çıkıyor diye gazete haberlerinin resmini koymuş. karşılık olarak eleştirenler vatan haini fetöcüdür diyor herifler
-
quote:
Orijinalden alıntı: ispirliyikben bilmem alnım AK. ülkem için bir çivi çakandan da Allah razı olsun.
Alıntıları Göstersen kanal istanbul denen talan ve doğa tahribatı projesine de evet diyorsundur. çünkü akp'li olmak lidere koşulsuz biatı gerektirir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmisen kanal istanbul denen talan ve doğa tahribatı projesine de evet diyorsundur. çünkü akp'li olmak lidere koşulsuz biatı gerektirir.
Alıntıları Göstero senin önyargın maalesef. kafama yatmayanı ben de eleştiririm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ispirliyiko senin önyargın maalesef. kafama yatmayanı ben de eleştiririm.
Alıntıları Göstertalan istanbul kafana yatıyor mu peki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmitalan istanbul kafana yatıyor mu peki?
Alıntıları Göster2 tarafın açıklamalarını da iyice inceledim. şu an için vakti değil diyorum. çok ciddi ekonomik güç istiyor. herşey yoluna girer ise sonrasında uygulamaya konulması gerekir bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ispirliyik2 tarafın açıklamalarını da iyice inceledim. şu an için vakti değil diyorum. çok ciddi ekonomik güç istiyor. herşey yoluna girer ise sonrasında uygulamaya konulması gerekir bence.
Alıntıları Gösterhiç bir vakit için iyi değil. marmara denizi öldü zaten. bu kanal açılırsa, marmara denizi hepten gömülür. tarım arazileri bu projeyle mahfolacak, her taraf beton dolacak. akp artık bitmiştir, ülkeye verebileceği bir fayda kalmamıştır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmihiç bir vakit için iyi değil. marmara denizi öldü zaten. bu kanal açılırsa, marmara denizi hepten gömülür. tarım arazileri bu projeyle mahfolacak, her taraf beton dolacak. akp artık bitmiştir, ülkeye verebileceği bir fayda kalmamıştır.
Alıntıları Gösterbütün riskler hesaplandı. olur verildi uzmanlarca. kesilen ağacın yerine yenileri de dikilir. tek taraflı olarak bakmışsınız belli.
bu arada 'akp artık bitmiştir, ülkeye verebileceği bir fayda kalmamıştır.' söyleminiz tamamen bir önyargının eseridir. başka izahı yok. daha da uzatmayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ispirliyik -- 4 Haziran 2021; 11:41:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X