|
TOGG'da yeni dönem: Ortakların hisse yapısı değişti
-
-
Helal olsun, italyanlar güzel araba yapmış
-
karnımız bu yalanlara Togg
-
Bize ne bundan? %0.2 nomine edilmiş. Bu ne şimdi, 2-3 araba resmi koy, bir iki kodaman ortada, bu haber değil, ordaki firmayı reklam yapıyorsunuz sadece. Yeni çağda artık bunlar haber değil.
Fabrikada seri üretim başladıysa onun resmini gönderin ya da imal edilmiş arabanın test verilerini vs. Kendinize ve markaya olan güven kavramını da zedeliyorsunuz. Haberlerinizi müşterilerinize göre değil, bize göre yapın lütfen. Zaten para da kazanıyorsunuz.
-
Siz gerçekten şu aracın çıkacağına inanıyor musunuz ? Çok duyduk daha önceden böyle haberleri.
Ben inanmıyorum, neden mi ? İşte cevabı :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 3 Haziran 2021; 13:15:27 >
-
Araba ile ilgili haber bulamayınca.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzahı olmayan şeyin mizahı olurmuş
-
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/12/20191227-2.pdf resmî gazetede yapılacak yardımlar yazıyor fabrika inşaatını canlı yayınlıyorlarhttps://www.youtube.com/watch?v=mwlr70p5xGw&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeter ki yapsınlar, görelim.
Önceden de çok duyduk böyle şeyleri, yok fabrika kuruluyordu yok test aşamasındaydı vs. yıllarca bunları söyleyip durdular.
Kısacası güvenemiyoruz.
-
seka fabrikasının elektrik hattını abim 1993-94lerda çekmişti ....1998 yılında özelleştirme kapsamına alınıp anonim şirkete dönüştürüldü. Kuruluş, 2005 yılında Sümer Holding ile birleştirilerek kapatıldı.
-
Bu araç kesin çıkacak ama ne kadar sürdürülebilecek o merak konusu. Sancak gibi parayı seven ticari zekası harika bir adam bu işten boşa ayrılmadı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu araç çıkacak, araç üretilecekte, yollarda da göreceğiz, belki zaman olarak pandemiden dolayı 1 yıl kadar da sapacak. Ama gerçekçi olmak lazım, bu araç markalaşması için çokkk uzun zamana ihtiyacı var, marka olmak kolay değil. Fiyat konusunda da pıtırcık aktroller, öyle ucuz bir araba olmayacak, kolay kolay alamayacaksınız. Bir tanesi yazmış, çıkınca alacağım diye, dedim iyi kazanıyorsun herhalde, geçinecek kadar kazanıyorum dedi, arkadaş yaaa çok iyi geçiniyor yada arttırdığı 3-5 kuruşla yerli milli diye ucuza kapatırım hesabı yapıyor Aracın fiyatı açıklanınca hepsi dumur olacak
-
2016 öncesi de vardı diye hatırlıyorum. Her sene bu şekilde manşetleri süsledi. Ama bizim millet unutup bunun hesabını sormuyor. Aslında şaka gibi bir durum var ortada. Ha gerçekten yapılıyordur. Gerçekten belki 2023 ya da 25'te falan üretilir. Ama yine de mesela 2012 den beri her sene, önümüzdeki sene için yollarda haberinin yapılması rezaletinin bir sorumlusu olmalı.
-
Bunlar gayet normal, olağan şirket içi haberler. Her haberinde yayınlanması pek mantıklı değil sayın editör.
Artık "fabrika şu seviyede" gibi haberler gelmeli. İnşaat cenneti ülkemde karınca gibi çalışılıp bitmesi gereken inşaat ağır ağır gidiyor.
Bazı ultra zekiler ehueheu fabrika yok ehueheu inşaat yok ehueheu araba gelecekmiş diyor. İnşaat canlı olarak yayınlanıyor. Hangi birimin ne olduğu anbean ortada. Ve bazı zekilerde italyanlar iyi araba yapmış hehehhee. Abi şaka mısınız? Bu trollüğün hangi seviyesi
Bazı yorumlar gerçekten şaka gibi. İki yorum atıp ülke eleştirmekle çağdaş medeniyetler seviyesine çıkabileceğimizi sanan tek faydası tezek üretmek olan trolleri anlamakta güçlük çekiyorum. Sen eleştir ben eleştireyim eeee? Bu ülkeyi kim kurtaracak? Tiyatral oyun sunan çok sevdiğiniz oyuncu siyasetçiler mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 3 Haziran 2021; 13:58:0 >
-
Aynen öyle.
Yıllardır kandırdılar bu milleti, ben de o yüzden güvenmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAynen öyle.
Yıllardır kandırdılar bu milleti, ben de o yüzden güvenmiyorum.
akp'de güvenilir bir kişi bile yok ki. Misal Binalinin yalanları saymakla bitmez. "oylar çalındı" , "oğlum venezuela'ya test kiti ve maske göndermek için gitti"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 3 Haziran 2021; 14:1:2 > -
arabayi alip icinde pudra sekeri cekecem
-
quote:
Orijinalden alıntı: CemBu araç çıkacak, araç üretilecekte, yollarda da göreceğiz, belki zaman olarak pandemiden dolayı 1 yıl kadar da sapacak. Ama gerçekçi olmak lazım, bu araç markalaşması için çokkk uzun zamana ihtiyacı var, marka olmak kolay değil. Fiyat konusunda da pıtırcık aktroller, öyle ucuz bir araba olmayacak, kolay kolay alamayacaksınız. Bir tanesi yazmış, çıkınca alacağım diye, dedim iyi kazanıyorsun herhalde, geçinecek kadar kazanıyorum dedi, arkadaş yaaa çok iyi geçiniyor yada arttırdığı 3-5 kuruşla yerli milli diye ucuza kapatırım hesabı yapıyor Aracın fiyatı açıklanınca hepsi dumur olacak
Evet Vietnamlı bir iş adamı 2 yılda 9 tane fabrika kurup üretimini bile yaptı, yani parayı veren herhangi biri bunu yapabiliyor. Ha tabi fiyatı iyimser konuşmak gerekirse minimum 600k olur, 2 yıl sonra ise 800k ' yı bulur.
https://shiftdelete.net/iste-vietnamin-yerli-otomobili-vinfast
-
İşini gerçekten hakkıyla yapanlar kurtaracak, yalanın siyasetini yapanlar değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
karnımız bu yalanlara Togg |
Helal olsun, italyanlar güzel araba yapmış |
Siz gerçekten şu aracın çıkacağına inanıyor musunuz ? Çok duyduk daha önceden böyle haberleri. Ben inanmıyorum, neden mi ? İşte cevabı : |
Çocukken medyada yerli arabayı duyduğumda 18 yaşımda ben de yerli araba süreceğim derdim. Aradan yıllar yıllar geçti. Emekliliğe gün sayıyorum ve o yerli araba ile test sürüşü dahi yapamadım |
Bu araç çıkacak, araç üretilecekte, yollarda da göreceğiz, belki zaman olarak pandemiden dolayı 1 yıl kadar da sapacak. Ama gerçekçi olmak lazım, bu araç markalaşması için çokkk uzun zamana ihtiyacı var, marka olmak kolay değil. Fiyat konusunda da pıtırcık aktroller, öyle ucuz bir araba olmayacak, kolay kolay alamayacaksınız. Bir tanesi yazmış, çıkınca alacağım diye, dedim iyi kazanıyorsun herhalde, geçinecek kadar kazanıyorum dedi, arkadaş yaaa çok iyi geçiniyor yada arttırdığı 3-5 kuruşla yerli milli diye ucuza kapatırım hesabı yapıyor Aracın fiyatı açıklanınca hepsi dumur olacak |
2016 öncesi de vardı diye hatırlıyorum. Her sene bu şekilde manşetleri süsledi. Ama bizim millet unutup bunun hesabını sormuyor. Aslında şaka gibi bir durum var ortada. Ha gerçekten yapılıyordur. Gerçekten belki 2023 ya da 25'te falan üretilir. Ama yine de mesela 2012 den beri her sene, önümüzdeki sene için yollarda haberinin yapılması rezaletinin bir sorumlusu olmalı.
|
Yeter ki yapsınlar, görelim. Önceden de çok duyduk böyle şeyleri, yok fabrika kuruluyordu yok test aşamasındaydı vs. yıllarca bunları söyleyip durdular. Kısacası güvenemiyoruz. |
Bunlar gayet normal, olağan şirket içi haberler. Her haberinde yayınlanması pek mantıklı değil sayın editör.
Artık "fabrika şu seviyede" gibi haberler gelmeli. İnşaat cenneti ülkemde karınca gibi çalışılıp bitmesi gereken inşaat ağır ağır gidiyor. Bazı ultra zekiler ehueheu fabrika yok ehueheu inşaat yok ehueheu araba gelecekmiş diyor. İnşaat canlı olarak yayınlanıyor. Hangi birimin ne olduğu anbean ortada. Ve bazı zekilerde italyanlar iyi araba yapmış hehehhee. Abi şaka mısınız? Bu trollüğün hangi seviyesi Bazı yorumlar gerçekten şaka gibi. İki yorum atıp ülke eleştirmekle çağdaş medeniyetler seviyesine çıkabileceğimizi sanan tek faydası tezek üretmek olan trolleri anlamakta güçlük çekiyorum. Sen eleştir ben eleştireyim eeee? Bu ülkeyi kim kurtaracak? Tiyatral oyun sunan çok sevdiğiniz oyuncu siyasetçiler mi? |
çıktığı gün gidip satın almazsan, en büyük vatan haini sensin. Ülke o kadar masraf edecek, uğraşacak araba üretecek sen de gidip almayacaksın, destek olmayacaksın öyle mi? Klavye başından yok öyle kuru kuruya delikanlılık yapmak. Artık evini barkını mı satacaksın, arsanı mı hipotek ettireceksin, akrabalardan borç mu alacaksın bilemem. Gidip alacaksın, yoksa vatan haini olursun. |
Benzer içerikler
- biyografi sözleri
- instagram takip etmeyenler
- youtube reklam engelleme
- instagram aktiflik kapatma
- netflix oyunları ücretli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X