Şimdi Ara

TOGG'da yeni dönem: Ortakların hisse yapısı değişti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• erkahn kullanıcısına yanıt
    o esktra bir tane sıfırı herkes kabullenir, ama eğer şuan piyasada satılan araçlar ile aynı Ötv ve Kdv koşullarına sahip olursa ben aşağıdaki gibi düşünüyorum...

SUV = 799.000tl
    Sedan = 499.000tl

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_sea

o esktra bir tane sıfırı herkes kabullenir, ama eğer şuan piyasada satılan araçlar ile aynı Ötv ve Kdv koşullarına sahip olursa ben aşağıdaki gibi düşünüyorum...

SUV = 799.000tl
    Sedan = 499.000tl

Yerli arabayada super kdv ve otv olucekmiymismis  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli arab dedikleri Suriyeliler heralde.

• Sıfırdan bir marka algısı oluşturmak kolay değil ama imkansız da değil. Ne zaman çok eskiden çekilmiş yabancı filmleri izlesem, günümüzde küresel marka haline gelmiş markaların çok ufak ürün yerleştirmelerine rastlıyorum. Adamlar bu işin temelini kimi zaman 30 kimi zaman 50 kimi zaman da 100 yıl öncesinden atmışlar. Çok ufak çabalarla ancak bir o kadar da büyük istikrar ile günümüze kadar gelebilmiş ve küresel marka haline gelmişler. Sadece araba için demiyorum; kahvaltılık gevrek de olabilir, çikolata da, meyve suyu markası da.. Marka algısı oluşturmak yıllar alan birşey. Umarım bu proje bahsettiğim istikrarla devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_sea

SUV = 799.000tl
    Sedan = 499.000tl

Yüzde 60 ötv ve 18 KDV ile pilleri o fiyata alabilirsiniz.

• "ToGG da büyük gelişme, fabrika inşaatında kedi doğurdu ", i heberini yakında görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Yüzde 60 ötv ve 18 KDV ile pilleri o fiyata alabilirsiniz.

Alıntıları Göster

Yedek parça olarak alınmak istendiğinde gayet yüksek bir fiyat çıkacaktır pil paketi için ama üretimde o şekilde olmaz olamaz, kimse araba üretemezdi,

Şu an Sahibindene bakıldığında elektirikli Kona 64kw pil paketli olanı ortalama 500.000tl civarlarına farklı aracılar ile getirilmiş satılıyor, tabi bunlar kur düşük iken giren araçlar.

TR'de üretim yapıldığında bir kolaylık sağlanmaz ise (vergi anlamında) araç fiyatını dediğim fiyatlarda tutmaya çalışırlar, ancak kur'daki dalgalanmalara bakılır ise bu fiyatlarda zor olacak gibi...

• InspiredTiger kullanıcısına yanıt

Ben inanıyorum 2023 te satışa çıkar, Allah kısmet ederse 2024 başında ben de bir tane alırım.  

• Tuvalete gitmek dışında üretimleri olmayan Togg düşmanları yine fazla mesai yapmış.

• hort oldu biraz.   dh karşımıza çıkarıyor böyle konuları olur olmadık yerde.  

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

iyi oldu hortlattığın , kimin neyi desteklediği ortada  

boş konuşanların ifşa olduğu başka bir başlık ,bir yanda boş beleş atıp tutanlar bir yanda şu an satın alıp kullandığımız son teknoloji ürünü togg ,hayaldi gerçek oldu  

• InspiredTiger kullanıcısına yanıt

Naber hort

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.