< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Togg'dan Cumhuriyetimizin 101. yılına özel şarj hediyesi (3. sayfa)
-
-
Arada bir de öğrenci yurtlarına dansöz yollansın. Ders aralarında aç-aç çadırları kurulsun. Sonuçta mazotlu TATA bu değil mi?
Sen de haklısın. Hormonlar böyle birşey.. Takıl kafana göre.
-
Yalnız var ya.. 30 sene önce bizde böyle özgüven yoktu. BYD ile mukayese edemezdik ülkemizin ürünü.. Sizde bu kıyas odağı yükseldikçe biz ne kadar geliştiğimizii daha iyi anlar olduk. O yüzden sağol.. Şimdi iyi geceler.
-
Gaza gelip konuyu sulandırıyorsunuz ya da kızıyorsunuz, yükseliyorsunuz. Bol konuşuyorsunuz da gerisi yok, gerisini görsek. Güldürüyorsunuz iyi, sırıtıyorum size. Ülke de rahatlasa keşke, olsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herkes bir yerde ego sahibi. yapacak birşey yok. kızma bana.. iyi geceler.
-
Trugo neredeyse tüm bayramlarda indirim yapıyor geçen bayram 5 gün %50 indirim tüm elektrikli araçlara yaptı , tesla neredeydi o zaman ?? 4 tane süperşarjırı bile bedava yapamadı
Trugolar teslalarla doldu , Togg sahibiyim , teslacıları indirim zamanı trugoda görmek istemiyorum , mg ve hyundaileride ,alt yapı yatırımları yok ,üretim yok , beleşten şarj istasyonlarından faydalanıyorlar
Sonunda çağrımız karşılık buldu Togg da uyandı ve kampanyayı Togglara özel yaptı , milli marka dururken tesla seçen gitsin teslanın istasyonunda şarj etsin ,Musk da elini cebine atsın şöyle 1000 tane şarj istasyonu kursun pinti olmasın , zaten teslanın malzeme kalitesinde yeteri kadar pintilik yapmış
tesla nasıl sadece teslacılara indirim yapıyor 3-5 kendi istasyonunda , trugo da MİLLİ MARKA yı seçen TOGG kullanıcılarına indirim ve bedava kampanyaları yapsın
şöyle yapalım teslacılar bundan sonra trugodan doldurmasın , bonkör tesla ceo su belki istasyon sayısını 8 den 10 a çıkarır
Türkiye dışından gelen tüm elektrikli araçlar için en az 30 farklı ilde toplamda en az 500 DC şarj istasyonu kurma şartı getirmek lazım
fiyata gelincede TOGG yerli olduğu için gerçekten ucuza satılıyor ,kalite olarak da togg teslanın çok üzerinde ve buna rağmen tesladan epey ucuz
tesla kısa menzil SR ve sadece beyaz renk için 1.866
togg kısa menzil cam tavanlı istediğin renk 1.508 üstelik togg kısa menzilde dahi daha performanslı ve pahalı olan NMC tip batarya kullanıyor
-
Her marka kolaylık sağlasın, sorunlar çözülmeli diyorum, çözülsün, herkes elektrikli arabayı gönlü rahat şekilde alsın, kullansın, zorluk yaşanmasın. TOGG Türkiye'nin markası, hep belirtiliyor zaten, öne doğru o çıksın her zaman, ucuza da satsın ki her marka bunu göz önünde bulundursun. Uygun fiyata, kaliteli, yormayacak araç alalım, 500000 TL'nin altına araç alalım işler yolunda gidecekse, TOGG bunu başarsın, yaptılar diyelim.
Ülke rahat nefes alabilsin, kolaylığı hissetsin. Düşük fiyatlara TOGG, Tesla, Skywell, BYD, Ceres, MG, Geely (Volvo), Chevy ve diğer markaların elektrikli, benzinli ve dizel modellerini alabilelim, sürebilelim. Türkiye sıkıntıya, zorluğa doydu, tersi olsun. TOGG'un, Trugo'nun sadece yol aldığını görelim, istiyoruz, olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 27 Ekim 2024; 13:42:5 >
Togg ne gezer mazotlu dahi arabası yok. Ben abimin arabası Togg diyorum, eniştemin arabası tesla dahi diyemiyor.
Maksat dünyada milyonlar beleş araba sahibi iken ben neden beleş yoldan zengin olamıyorum? İnanmıyorsan bakınız yutuber bilmem ne..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 27 Ekim 2024; 1:51:12 > -
Oğlum bak. iki kere ülke rahat nefes alsın kelimesi senden çıktı. Demek ki rahat nefes alamayan sensin. Bize net söyle bu psikolojik mi? yani toplum baskısı falan mı? Yoksa gerçekten nefes alamıyor musun?
HA bu arada gerçekten nefes alamıyorsan bak biz o zaman kendimizden örnek vereceğiz. Sen haline şükredeceksin o ayrı..
-
Ben TOGG alarak çok şükür Milli Markamızı destekledim , hatta senin ulaşmak istediğin ucuz fiyatlı çıkacak Togg T8 ede destek olmuş oldum , peki Togg dururken tesla alnlara neden laf söylemiyorsunuz ??
Milli marka varken yabancı markalar tercih edilirse togg nasıl daha da uygun fiyatlı araç üretecek ?? şuan daha ilk yılında TOGG tesladan daha kaliteli ve tesladan daha ucuza araç üretiyorken üstelik
Togg sürekli indirim yaparken hemde 2000+ üzeri istasyon ile tüm markalara , neden bunlar yokmuş gibi ,önce tesla yaptı diğerleri arkadan geldi gibi yanlış ithamlarda bulunuyorsunuz ??
8 istasyonla ilk defa kampanya yapan tesla mı örnek olacak ??
Türk Markalar kaç bayramdır bu kampanyaları yapıyor tesla ilk defa yapınca neden güzellemeler yapılıyor da milli markalar aşağılanmaya çalışılıyor amaç nedir ??
-
kimin malı kime hediye ediliyor acaba ? gider göstermeden ve halkın cebinden ödemeden özel firma hediye ediyorsa olur. ya da herkes togg sahibi ise olur aksi halde böyle bir hediye olamaz!
-
Arkadaşlar Tesla 365 gün bedava yapacak diyelim Togg yapmadı o zaman vatan haini mi olacak bu karşılaştırma tamamen gereksiz. Togg'un çapı ne Tesla'nın çapı ne. Reklamlara ayırdığı pay ne ekonomik büyüklüğü ne. Yıllık karı ne zararı ne. O yaptı bu da yapsın yoksa vatan haini demek acayip akıl tutulması. Yapmak zorunda da değil ki zaten. Bende Togg yok bana da 29 ekimde benzin indirimi yapsınlar o zaman.
Bu biraz şuna benziyor. 100 sene önce uçak bilmem kaç sene önce araba üretiyorduk bir şekilde ister montaj de ister ne dersen de üretmişiz sonuçta. Devamı niye gelmemiş gel ben sana daha ucuza vereyim sen üretme derken yerli üretime balta vurulmuş.
-
ben asla kimseye rahatsızlığımı söylecek kadar da olmadım diyorsun. OK hakkındır. İyi geceler
-
Sürekli indirim yapılıyorsa iyi, sevinirim. Hiç bir yerde sürekli indirim yaptıklarını görmedim, işitmedim. Haberlerini de görmedim, bahseden de olmadı, enteresan. DH'de bile rastlamadım bolca TOGG haberi hazırlansa da. 29 Ekim, 23 Nisan ve 19 Mayıs gibi önemli günlerde de hemen yapıyorlarsa mutlu olurum, Atatürk'e, Cumhuriyete karşı öfke, kin kusuluyor, her noktada belirgin, insanın aklına farklı ihtimaller geliyor, Anadolu Ajansı'nın sitesinde Atatürk görseli çıkartıldı. Koyu nefret pompalanıyor. Tesla'nın adımı ve haberi sevindirdi, gülümsetti, sorunları var ancak adamlar iyi ilerliyor, tek modelle yetinmesinler pazarımıza girdilerse. Tesla güven veriyor, bunu gözden çıkartamayız. Elon Musk eğiliyor. Alan markaya güveniyor. TOGG kampanya, indirim gibi kolaylıklar sağlıyorsa çok iyi. Kamu bankalarından birisi kredi veriyordu en son, başka haber görmedik. Her marka şarj istasyonu kursun, kurmalı, insanlar her istasyondan şarj etsin. Dileğimiz markanın büyümesi, ilerlemesi, tabii güven vermeli, yol haritasını görmeliyiz. Güven verirse, ciddi niyet de mevcutsa alınır, kendisi de para kazanır, model geliştirir.
Her markadan araç alan rahatça, kıvranmadan alsın, benim beklentim şu, TOGG ucuz araba alma konusunda ön ayak olsun, rakamlar düşsün, memleketteki tüm koşullar yumuşasın, ucuza üretebilsin, ucuza satabilsin. Diğer markaların araçları da uygun fiyatlara insin, çekmeyelim, uğraşmayalım. Rekabeti kuvvetlendirsin, Tesla da diğer modellerini getirsin, tüm markalarda yankı yaratsın. TOGG ön ayak olsun ki markayı seçelim, araçlara binelim, diğerlerini de iyi iş yapmaya zorlasın kalite konusu, pil teknolojisi dahil. 50000 TL'ye araç almak hayal, bari 500000 TL ve altına araç edinilsin.
Aşağılama yok, aşağılamıyor vatandaşlar, talep var, meraklanılıyor ayrıca. Yerli otomobil süreci nereye ulaşacak diye sorguluyoruz, ülkenin durumunu da sorguluyoruz, çok normal. Başka markalar çıksa keşke, Amperino'yu (galiba adı bu) da görmek isteriz. Trilyonluk otomobil satılmasın, felaket bir gerçek bu, en azından yerli üretim araçları uygun rakamlara alalım. TOGG, Amperino, gelecekteki Türk markaları adımları atsın ki sürelim, düşünelim, Türkiye dünyaya satabilsin. İlk seferde Tata'nın, Mahindra'nın, Geely'nin, Chevy'nin, Proton'un düzeyine, kapasitesine gelsin. Kısmetse Renault, Ford, Hyundai, Kia, Toyota seviyesine ulaştıklarını gelecekte görelim, o aşamaya geçebilsinler. Hakiki gelişme arıyoruz, aradığımız bu. Paraya muhtacız, yurttaş da ferahlamaya muhtaç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 27 Ekim 2024; 2:41:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ülke gergin, endişeli, benim de çekincem var, yarınımızı bilmiyoruz. Her ürün, her cihaz, her imkan pahalı. Otomobili geçtim, bilgisayarlar pahalı, telefonlar asla uygun fiyatlara sahip değil.
Şanslı olanlar var, bir de fazla miktarda şanslı olmayanlar var, onlar neyi görse alamıyor ya da güç bela alabiliyor, Türkiye'de buhran mevcut, vatandaş kenara para koyup çalıştırsa da yetemiyor, karşılayamıyor. Ben endişeliyim, milyonlar endişeli, gerçekleri hissediyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 27 Ekim 2024; 2:20:43 >
Markaları, seçenekleri topladım tek grupta. Araba alan alıyor, gerisinde sorun var hem de büyük sorun. İnsanların derdi burada da dünyada da çok zorluk çekmemek, iyi standartlara kavuşmak. Herkesin hakkı, Türkiye'de böyle olmuyor. Çalışsan da, para kazansan da, bankada işletsen de sonuca ulaşmak yıllar sürüyor, senelerce kıvranıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 27 Ekim 2024; 2:39:46 >
Araba almak hepimizin hakkı, canımız yanmasın. Trilyonluk araba satılması üzücü, yazık bu millete.
Yazmışsın. İyi de biz elektrikli arabayı vosvagen yani halk arabası için üretmedik ki..
İkincisi yazdığını gören UGANDALI trilyonluk araba TOGG sanacak.. Kimse UGANDALI değil o ayrı..
Biz önümüzdeki yüzyılda dünyanın yarışacağı bir teknoloji için biz haberdarız, çok ta tın! demek için ürettik. İlla mazotlu araba istiyorsan o zaten var hem de piyayasında mercedes olsun yüzlerce marka onlardan birini al ..
NE LAN BU TRİP!!!
-
Mercedes senin kültürüne ahlakına sosyabilitine eşitlik duyguna emeksiz kazancına uygun olan marka ....i DOĞRU TEŞHİŞ??
-
Volkswagen'in çıkış noktası iyi zalim birisi tarafından düşünülse de, marka da böyle büyüdü, Almanlar uygun seçenek var, alıyoruz dedi, dünya devlerinden birisi oldu, ilerlemeyi de becerdi 2. dünya savaşından beri. TOGG da aynı yoldan gitmeli, teknolojini, adımını duyurursun yine, istersen ciddi seviyede üst modeller de satarsın, arzu nesneleri üretirsin.
Her araç pahalı, 20 yıllık Toyota'lar, Renault'lar, Fiat'lar pahalı, dert burada. Dizel, benzinli ya da LPG'li eski bir arabayı almak da mesele. 15-20 yıllık arabalar ucuz değil ki, her şeyi boşverelim, orta sınıf akıllı telefonlar da zorluyor bütçeleri. Mercedes, BMW, Audi, Subaru, Infiniti, Lexus düşünen yok, akıllara getirilmiyor kolayca. Buhran büyük, sert, ülkeyi sallıyor. İnsanların stresi, gerginliği arttı, krizdeyiz, konuşan yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X