Şimdi Ara

Togg'dan Cumhuriyetimizin 101. yılına özel şarj hediyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
5.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kolayca alabilsem, düşünsem giriş ya da orta seviye Mercedes almak isterim, öyle bir beklentim yok ama, kendi paramla bol donanımlı hibrit Yaris ya da donanım seviyesi yüksek Clio alsam sevinirim, fiyatlar fırlıyor adım adım. Maaşlı çalışanların işi bayağı zor. Emeksiz kazanç mı? Güldüm, bana uzak üniversitede iş yapıyorum, akademisyen değilim, giriş seviyesi pozisyonum var, emeğin karşılığı alınsın. İnsanları dinleyin, endişelerine kulak kabartın, yapın bunu. Mesele kriz olması, TOGG'un da nispeten uygun bir çözüm olmaktan, insanları cezbetmekten uzakta olması. Elektrik bedeli şimdilik çok can yakmıyor, ilerisini herkes sorguluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 27 Ekim 2024; 3:2:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

Valla bir gün bembeyaz tenli biri benim de yabancı olduğum bir kafede biriyle dialog kurma ihtiyacı hissettim..

Çünkü bu çocuk tedirgin biri, (ben kendimi herkesten üstün gören eğitimli bir kimlikle) onunla konuşmalıyım deyip yaklaştım..

Where r u from'dan başladım..

Ve ne derse desin şu anda neden yalnızsın demek istiyordum. Çünkü o çocuk haftalardır bu kafeye yalnız gelip giden çok beyaz tenli biri idi.. Ben sadece Where are you from dedim..

Çocuk başladı anlatmaya sürekli anlatıyordu.. O anlattıkça ben artık son cümleme odaklı onu dinlemeye başladım. Ben "So" dedikçe o brezilyadaki kahve üretmek için çalıştırılan kölelerden bahsetti ben "so" dedikçe köle afrikalılardan bahsetti.. ve ben sonunda "so you are alone" dedim...

Demese idim.. O an Tüm bağlar kesildi..

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt
    Sizin gibiler bir yok olsa çok rahat edecek ülke de işte imkanımız yok sağlayamıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaç tane tesla şarj istasyonu var ki! Bedava olsa ne olacak?

Sorun cumhuriyet ve Atatürk'le problem olması değil

Kendine cumhuriyetçi Atatürkçü diyen kitlenin bu araca tasarımdan fabrikadan çıktığı güne, yollarda halen dolaşırken ettiği hakaretler.

Ve bu karakter(!) lerin örnekleri forumda da bolca var.

Togg Atatürk paylaşımı da yaptı,ama bunlar hakaret etmekten geri durmadılar, durmuyorlar

Önce içerideki pislikleri temizleyin ki- özgür özeli bu konuda takdir ediyorum -

Sonra dışarıdaki pislikleri eleştirecek yüzünüz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt

Elin gavuru veriyor sonucta ise yaraması önemli degil düsünmüs olması önemli.. yerli milli diye göklere cıkarttıgınız firma gavurdan sonra düsünüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Ekim 2024; 9:54:2 >
  • Yeşilmişik kullanıcısına yanıt

sen kimsin de bana fikrini beyan ediyorsun akranların yaşıtların ve ederin kadar konuş başka yere konuş!

• Yeşilmişik kullanıcısına yanıt

sana diyeceğim Allah seni en kötü arabaya bile muhtaç etmeli ki o adamın dediğine bu cevabı veriyorsun. motor gavur pil gavur daha başka neresi gavursa zırlıyorsun hala seni gibi rüya göreceğime halimizden memnunuz herkes şunu şikayet etsin banlansın nerden ççıkıyorsa bunlar

• crashris kullanıcısına yanıt

motor Alman gavur motor, pil gavur cin pili, sase gavur italyan sasesi resmi bayrama özen yok, sorarsan yerli malı TOGG..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Ekim 2024; 10:56:8 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

ben bilmem belgelerle yerliliği kanıtlasın euroncap ya da videolu çarpışmalı test yapsın adam gibi menzil koysun. ha vergi bastığı arabalardan ciddi ucuz o zaman bakarım belki alırım. sonuç olarak aracın üreticisi Türkiye Cumhuriyeti değil özel üreticiler.

• bu ülkenin sahibi biziz sen neden bahsediyon. siz yok olacaksınız chavez, isme bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 27 Ekim 2024; 11:35:22 >
  • Kaç senedir Xiomi telefon kullanıyorum, hiç şarj hediye etmediler. Yazıklar olsun.

• En azından şarjımı 1km ötedeki Trugo'da yapacağım. Bolu Higway'a gidip bedavaya yapamadım diye kahroluyorum! TOGG kullanıcılarına indirim de sağlamalı yıl boyunca arabasını getirip satan istasyonunu da kursun. Yatırım yok istasyon yok arabayı ver gönder akşama kadar kafa ütülesinler.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Ben projeye pozitif bakıyorum, insanlar da pozitif bakıyor, ilerlenmesini isteyen çok, ülkeye katkısını önemsiyoruz. Fakat ülkede yaşananlar da ortada, bir video yüklendiğinde, bir bakma girişimi olduğunda sert tavır gösteriliyorsa, bir kesimin nispet, caka satma aracı oluyorsa, seçimlerde gösteriliyorsa, afet bölgesine bu araçla şov uğruna gidiliyorsa, diğer zamanlarda akla getirilmiyorsa, alım yapıyoruz dendiğinde sattırılmıyorsa, ülkede Atatürk'e, Cumhuriyete, Atatürk'ü önemseyen insanlara düşmanlık besleniyorsa, nefret kusuluyorsa, türlü türlü laf ediliyorsa elbette başka şekilde düşünülür, yaşadıklarımız, yaşananlar ortada. Merakımız olacak, şüphelerimiz bulunacak, tepkimiz de tabii ki olacak, sebepleri var bunların. TOGG'un daha hızlı ilerlemesi gerekiyordu 2019'dan beri, sorgulama olsun, sorulsun, sinirlenmeye, yükselmeye gerek yok.

Kasıtlı tavır alınmazsa, projeye ciddi eğilinirse, caka satma, nispet yapma aracı noktasından çıkılırsa, biz varız, siz kimsiniz yahu yaklaşımı sergilenmezse, insanlara tepeden bakılmazsa, marka başka ülkelere model satacak oldunluğa ulaşırsa, çeşitli modeller görürsek, güven verirse çok seviniriz, çok mutlu oluruz. Almayı da düşünürüz, alırız. Türkiye'de pozitif düşünmeyi istiyor milyonlar, üzülmekten, hayal kırıklığından bıkıldı, varsa endişe, kuşku, soru işareti bunların da sebebi var, bırakın da sorgulayalım, soralım, yükselmeye lüzüm yok, burası markanın en çok haberini yapan platform, bu şirket dahil olmak üzere sürekli gelişme aktarılmıyorsa, diğerlerinin paylaştığı yol haritası paylaşılmıyorsa akla acaba sorusu geliyor, gelir. Alınsın sonuç, tamam diyelim, sevinelim, soru soruyorsak söylenmeye, yüz buruşturmaya lüzüm yok.

Vatandaş olarak sorgulamaya, sormaya hakkımız var, konuşmaya da hakkımız bulunuyor. Her TOGG adı geçtiğinde bastırmaya, kızmaya, parlamaya, sinirlenmeye gerek yok, soralım, sorgulayalım, öğrenelim, anlayalım. Devlettekiler destekliyoruz dese de özel şirket, fikirlerini, niyetlerini merak ediyoruz, bir soru da sorabilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 27 Ekim 2024; 13:4:53 >

Şu moda giriyorsunuz, gülüyoruz. Neden her noktada kilitleniyoruz, takılıyoruz, açıklar mısınız? Vatandaşın yanlışı mı, muhaliflerin suçu mu, niye yol alacağız dendiğinde düşüp yerde kalıyoruz? İddialısınız, biz başkayız, siz kimsiniz yahu modundasınız yıllardır, 22 yıllık yönetim, 7 yıllık pohpohlanan ittifak var, müjdeler bol, gerçekler niye farklı? Tezatlık var, sebebi nedir? Açıklayın. Hakikaten ülkenin ilerlediğini görelim, göremedik, bolca düşmanlık, ayrımcılık, dışlama, nefret gördük, insanlar parlıyorsa, kızgınsa sebepleri de var. Olgunlaşıp memleketi rahatlatın, yaptılar diyelim, öyle olmuyor.

ben burada hükümeti savunma pozisyonunda değilim ama gerçekleri de söylemem gerekir, düşmanlık dışlama gördüğünü düşünmen senin fikrin ben öyle bir şey görmüyorum, daha demokratik daha etnisitelere anlayışlı daha devletçi milliyetçi bir devlet görüyorum artık, biz sizinle daha gerçekler noktasında anlaşamıyoruz, bölünmemiz normal değil mi,ortada bir tane gerçek var sen farklı görüyorsun ben farklı görüyorum, haliye tercihlerimiz de bundan dolayı farklı oluyor.

ikincisi, 2001 de ülke bir Almanya bir japonya değildi, hiç kimse 20 yılda sana bu seviyeye geleceğimizin sözünü vermedi ama ortada çalışan bir devlet var. sen bu çalışmanın derecesini beğenmezsin ben beğenirim herkes gider demokratik tercihini kullanır.

bir diğeri de savunduğun adamın nickini ve avatarını gördün değil mi bunlar mı Türk halkını milletini devletini düşünüyor, buna rağmen ülkemden beni kovmaya çalışma cesaretini gösteriyor, her şeyleri dışardan besleniyor bunların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 27 Ekim 2024; 12:59:23 >

• crashris kullanıcısına yanıt

ucuza verirse alınır ucuza vermezse milliyetci duygularla alınmaz cünkü arac 3 ülkeden toplama ve yerli degil.. onun yerine tesla alırım hem bayram da kutluyorlar.. milli bayram kutlamayandan bir sey olmaz..

Toz kondurmama, laf söyletmeme, konuşma yahu, yalancısın işte tavrı bıktırdı. Tepeden bakma vaziyeti de ekstrası, bundan çok şikayet ediliyordu oysa. Sözleriniz bol, pozitif, eleştiri görmüyoruz, sorgulama görmüyoruz, ülkeye bakıyoruz, gerçekler bambaşka, insan sorar niye hiç bir şey yolunda değil diye. Gerçekleri konuşabilsek, tartışabilsek, keşke olsa, çok pozitif tablo çiziyorsunuz, yaşananlar da tam tersi, şimdi nasıl konuşalım, tartışalım? Tek söz söylense hayır, iyiyiz, doğruları konuşmuyorsunuz cevabı çabucak geliyor.

20 yılda cidden ilerleyebilirdik, Slovenya 1991'de bağımsız oldu, adamların şimdi Euro kurunu bile kullanma şansı var, ilerleyip niyetlerini, hedeflerini gösterdiler. Almanya, Japonya olalım diyen yok, Slovenya, Güney Kore, Tayvan yolunda olsak çok iyi. Çalışan devleti neden, niçin göremiyoruz, ben neden göremiyorum? Yaşlılar, aile kuranlar, gençler, işçiler, maaşlı işi olanlar niye göremiyor? Bana denebilir ki ideolojik gözlüğün var, ondan dolayı göremiyorsun, herkeste mi sorun var? 2001'de umut vardı vaziyet iyi olmasa da, şimdi hayal kurmayı bıraktık, bıraktım, sebepleri var. Demokrasi, tercih, hak, özgürlük konularını geçelim, bilerek, kasıtlı boşluk bırakılmıyor, insanlar hesap vermekten korkar hale geldi, ünlüler dahi korkuyor. TOGG, Baykar, T3 Vakfı, Teknofest, kamu bankaları, LCW (TOGG'la aynı kaderi paylaşıyor, böylesi istendi, boyun eğildi, gördüğüm bu), benzerleri hakkında konuşulunca yüzler somurtulmasın, hırçınlaşılmasın, pohpohlamamız sonuna kadar mevcut, gerisinde ciddi mevzular bulunuyor, insanların gün yüzü görebildiğini söyleyemeyiz, yalan da değil.

Adamı savunmuyorum, o da fazladan yükselmiş, gereği yok ama gerçeğimiz şöyle, delicesine şov, baskı, susturma, gizleme, ezme, kötüleme eğilimi varsa, birileri de inadına ne oluyor demiyorsa o halde bir kanıya varılır, soğuk, olumsuz tavır gelişir. Haberler bolca iyi, müjdeler bolca geliyor, deneyimler, görülenler farklı, neden denir. Her konuşana sen sussana, hoplatmayalım seni tavrı var, vatandaşa çatır çatır giydiriliyor, saydırılıyor, her noktada böyle, nasıl olumlu muamele olsun ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 27 Ekim 2024; 16:55:31 >

• Arkadaşım bu konuda bile elemanın teki araba 3 ülkeden toplama diyor yahu
    Aylarca maket fabrikası yok çakma diye forumda bağırdı bunlar
    Araba piyasaya çıktı alan enayidir denek olursunuz sorunlu teneke diyorlar
    Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi olduğunu iddia eden adamlar bunlar
    Togg projesi ilk gündeme geldiğinden beri bunlar hakaret ediyor, sen kalkmış hem de akplilerden naif olmasını küfürleri yutup projeye odaklanmasını falan istiyorsun
    Sen adama gollük pas atarsan o da Caka satar 90a çakar siyasi malzeme de yapar,kendiniz iyi niyetli değilken karşıdaki siyasetten de iyi niyet bekleyemezsiniz
    Sen projeye pozitif bakıyor olabilirsin,ama bu kitle bakmıyor bakmadı bakmayacak
    Çünkü onlar için togg veya herhangi bir ürün akp iktidarda iken geliştirildi ise çöptür
    Ve bu kitle düşündüğün gibi 3 5 tane müptezelden oluşmuyor ,linkte anketini bile yapmışım,verilen oylara bak
    https://forum.donanimhaber.com/togg-anket--157487015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 27 Ekim 2024; 13:48:7 >

Euro kuru kullanma olarak AB üyeligi diyorsan AB'de tek 1 adet bile müslüman ülke yok.. Türkiye süper bile olsaydı müslüman diye yine almazlardı

Bunun tersini öne sürüyorlarsa, yani avrupalılar, cıksınlar göstersinler, 1 tane bile müslüman ülke var mı? Yok.. Arnavutlugu bile yarısı müslüman diye almıyorlar bence ve almayacaklar..

Türkiye Hıristiyan olsaydı simdiye kadar 200 defa AB üyesi olurdu.. Euro kullanırdın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Ekim 2024; 13:53:38 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.