Mesela buda özgür özelin açıklamasını okumadığınız anlamına geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Togg'dan Cumhuriyetimizin 101. yılına özel şarj hediyesi (6. sayfa)
-
-
Biz gerçek vatanseverler, cumhuriyetçi ve Atatürkçüler kimsenin uşağı olmayız.olana da saygı duymayiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne dedi hocam Özel siz ne anladiniz
Yandas firma zengin etme projelerini savunarak mı vatansever olunuyor? Türkiye'deki herhangi bir partiyi destekleyenden bir sey olmayacagı gibi yandas firma zengin etme projelerini destekleyenlerden de bir sey olmaz.. Ben oy kullanmaya bile tenezzül etmiyorum mesela mevcut durumda kime oy verirsen ver sonuc degismeyecek..
-
Ülke düşmanlığı ile ne alakası var?
Hizmetten anladığın fıskiye konser falansa doğru,bence gayet iyi çalışıyor.
Ve ciddi engellemelere takıldı, verdiği projeler bekletiliyor,onay verilmiyor ona da bakmak lazım
Yeni bir çözüm süreci skandalına imza atmayın,kapalı kapılar ardında konuşmayın, meclise bütün paydaşlar gelsin, sorunun çözümü için oturup TBMM çatısı altında konuşalım diyor,bir kısım Kürtlerdeki devlet bize karşı algısını yıkalım,gelin kendi devletinizi sahiplenin demiş
Bence bu açıklamada sorunlu bir şey yok
İşin garibi nedir biliyor musun,bu açıklamalara tepki gösterenler 6li masa sürecindeki anayasa ilk 4 anayasa 66 gibi maddelerin kaldırılmasını teklif edenlere,Kemalizm ırkçılıktır diyenlere,Türk devletinin temel taşlarını savunanlara faşist diyenlere destek çıktı
Togg kudurtmaya devam ediyor.
-
Çok güzel bir haber. Yorum yapacağım ama sayfa sayfa yine siyasi eleştiri dolmuş. Meraktan baktım Tesla'nın 6-7 istasyonu var. Bedava doldurmak için gitsen-gelsen zaten doldurduğunun yarısı gider.
-
Aynen haklısın aksini söyleyen bizden değildir 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de ticari firmanın kar elde etmek icin üretip satısa cıkarttıgı, 3 ülkeden toplama arabayı, vatanseverlik mevzusu olarak millete yutturmaya calısıyorlar. Yahu 3 ülkeden araba toplamıssın, motor Alman, sase italyan, pil cin malı, bu yerli ve böyyyükkk tomobil dehnolojisi, bu bizim ülkemizin mühendislik ve dehnoloji alanında gelisimidir, buna saygı duyun leeeeeynnnn, yohsa hayınsınız diyorlar..
Sanki Nazi almanyasının volkswageni.. Madem bu kadar bu yoldasınız, yani ırkcılıkla milliyetcilikle hic alakanız bile yok gerci, cünkü mesela Hitler falan cakma ırkcı milliyetci degildi, bu adamlar duruslarını tam 5 sefer degistirmediler, Herifler savasa bir basladı, görüsleri en basından beri hic degismedi, Aryan ırkımız diye, 10 milyon adam öldürdüler, sonra da düsmana teslim olmak yerine intihar ettiler..
Fakat bari onun gibi herkesin alabilecegi fiyatta bir halk arabası falan olsa, motor ecnebi olsa dahi haydi bir defalıgına biz sallayalım motor da araba da Türk diyelim...
Bak bak IHA SIHA bile degil, onlara gelince, onların da motoru ecnebi, fakat bu, bak bu bir savunma aracı, bir silah falan da degil, toplama otomobil bu.. Ne günlere kaldık ey gazi hünkar diyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Ekim 2024; 16:52:37 >
-
Sende togg var mi? Aracin nedir?
Bu arkadasların hicbirinde TOGG yok..
-
Her türlü sağlanan avantaja rağmen halk tarafından alınamayan sözde yerli arabamız.
Zenginler hevesini alsın belki size de sıra gelir arabanın önüne atlayanlar.
-
Badem bıyıklı elitler alıp oynasın diye yapmıslar..
Ben daha önce de söyledim, burada Antalya Zümrütova mahallesinde hic TOGG görmüyorum.. Antalya'nın baska bölgelerinde de hic görmüyorum. Gecenlerde daha ortalama muhitlerin oldugu bir ilce olan, Kepez tarafına da yolum düstü, orada da TOGG görmedim.. TOGG'u yollarda da görmüyorum.. Sanki birkac badem bıyıklı elit kızına ogluna hediye etsin seklinde üretilmis gibi hani nerede bu TOGG buralarda yok zaten.. Olmayan arabayı tartısıyoruz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Ekim 2024; 19:28:12 > -
Ne boş beleş adamsın sen, adam diyorsam da lafın gelişi. Hayır biraz mesajlara baksan söylediğin şeyin ağından dökülen pislik olduğuna farkına varırsın ama sende nerede o kapasite. Sizin gibi kripto fetöcüler varken, ülkede varsın kripto elon muskçılar olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X