Neyyyyyy? anlamıyor ben Türkçe yaz Türkçe alooo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOGG'dan 'ilk montaj' paylaşımı geldi (7. sayfa)
-
-
Zamanında Gibson les paul almayı düşünebiliyordum ozaman bile pahalı geldiği için epiphone les paul bakıyordum ancak şuan düşünmüyorum bile o derece ocak söndüren fiyatlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gövde üretilmiş... iptal edecekleri kesin 2022 yılında iptal...
-
Beyin yok fikri var bilmiyorsan google amcan yardımcı olur. Daha öncede söylediğım gibi temel bilişsel fonksoyonun tedavisi yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırdır şaksakcı sen neyinle siyaset yapıyorsun bankaya yatan beles paranla mi yoksa kör ideolojik saçmalıklarınla mi?
Asıl hesaplarınız tanınıyor diye yedek hesaplarla mi geliyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 18 Temmuz 2021; 22:9:49 >
Bursa Gemlik de olmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B3C93D2DD
Bursa Gemlik de olmasınPardon merkezi Gebze de.
Bir kaç kez arabayla geçmiştim togg tabelası var di
Aslında fabrikaya da gerek yokmuş nasıl olsa montaj ha gebze ha bursa
O görüntüler Haziran'da çekildiyse 1 ayda kabası bitmiş inşaatın
TOGGyoutubeTOGG Gemlik Tesis #HeyeCanlıhttps://www.youtube.com/watch?v=mwlr70p5xGw&feature=emb_title -
Honda nin fabrikası mis gibi boşalttılar oraya yerleşselerdi
Mantıklı
Umarım alınabilir fiyatlarda olur. Zira hem sedanı hem de suv modeli çok güzel.
Yapar çok ciddiyim Ostim sanayide de yaparlar hatta yapıyorlar çünkü resimde sadece kalıp var.quote:
Orijinalden alıntı: CuteElephant
İkitelli saniye de Salih usta yapmış
quote:
Orijinalden alıntı: vs-fb
Umarım alınabilir fiyatlarda olur. Zira hem sedanı hem de suv modeli çok güzel.Üstün İtalyanlar yaptı tabi güzel olucak ne sandın
3-0 gibi içinde hissedersin üstün italyan dizaynını yüce Roma İmparatorluğuyla yüzyüze gelmiş gibi titrersin.
İngiliz iç aksamınıda osmanlının sipariş edip alamadığı 2 savaş gemisi gibi hissedersin.
Alman bataryası altay tank'a verilmesi reddedilen alman motoru gibi içinde patlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 18 Temmuz 2021; 23:13:3 >
Hocam sana kötü bir haberim var.
-
Ne bu yine seçim vaadi falan mı?
-
Üretilir de belki sonrasında kapanır bantlar, süreklilik sağlayacağını pek düşünmüyorum, inşaallah ucuza satılırsa da alırız
Üretilemez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X