Şimdi Ara

TOGG'dan 'ilk montaj' paylaşımı geldi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
1
Favori
26.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ayda ürettiğimiz dediğinize göre sıfırdan yapıyordunuz doğrumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_chiko kullanıcısına yanıt

Ben hala üretilemez diyorum. akepe denen örgüt hali hazırdaki fabrikaları satmakla meşgul. Fabrika kuracak da otomobil üretecek. Daha yeni o "babayiğit"lerden biri kaçtı projeden.

Ulan ülkenin tank palet fabrikasını satanlaran medet umuyorsunuz.

Tüm limanlarını satanlardan medet umuyorsunuz.

Ülkeyi dışa bağımlı yapanlardan, ülkeyi mülteci kampına çevirenlerden medet umuyorsunuz.

BOP eşbaşkanından medet umuyorsunuz.

Size de yazık, ne dense boş aslında.

• Ne vasat millet ya. Allah’ım sen yüzümüzü kara çıkarma falan yazmış bir de. Sanırsın dünyayı değiştirecek bir icat geliyor. Ford’un 100 sene önce yaptığı otomobil denen ürün üretiliyor ülkemizde diye gururlanmamız bekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Araba yalan kandırıyorculardan sonra şimdi de pahalıcılar gelmiş 😃 demek ki iyi yokda ilerliyor proje.

Kaç seçimde arabamız yollarda dediler. Ortada araba yoktu. Haliyle inanmayanlar olacaktır. Kandırılmak bu kadar kolay mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperVisör

Ak parti seçimi alamazsa zihniyet bu fabrikayı kapatacaktır.ihalarıda savunma adına ne varsa hepsi gider ülkem işgale hazır bir hal alır

Son 20 yıldır satılanları saysak, ona da bahane bulursun. Ülkeyi satan biri varsa Erdoğan'dır o. Erdoğan ve avaneleri ülkeyi karış karış satıyorlar. Nerede çöp millet var ülkeye dolduruyorlar. Halen seçimi alamazsa diyorsun. Bunlar giderse, bunların pisliğini de yeni gelene yıkar senin zihniyetin. Kim bu ülkenin zararına çalışıyorsa gebersin. Ben bu kadar söylüyorum. Kim varsa.

• Benim ülkemde üretilip benim almaya gücüm yetmeyecekse hayırlı olsun

• keşke ilk motorsiklet filan yapaydık , böyle çok hızlıya girdik herşey maliyetli ve zaman yiyecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 18 Temmuz 2021; 23:53:16 >
  • Ya günümüz dünyasında oto vs üretmek iş değil, önemli olan uygun fiyatla yapabilmek ve ihraç edebilmek. Yoksa, traktör remorkuna su motoru taksan bile gidiyor. Şu kasayı Bursa sanayide 1 haftada yaparlar zaten

• TechVET kullanıcısına yanıt
    Komik olan araba diye kaporta sunuyorlar. Daha fabrikanın inşaatı bile yarılamadı. Kaporta diye sundukları şeyi de kendileri tasarlamadı. Sanayide bir usta bulsan, al şekil bu desen 2 günde yapar sana bunu.

Amma bir şey var ki bu halkı çok iyi tanıyorlar. 2023te bir prototip üretirler, test sürüşü yaparlar, bir sürü saf da aha yaptık der. 2018 seçim afişlerine göre 2021de yollardaydı.

Fiyatına laf edenlere de delikanlılık falan gibi alakasız bir konudan vurmuşlar. Ulan bu ülke yıllardır araba üretiyor zaten. Dünya üzerindeki her ülke de üretebilir. Hele hele motor vb. gibi kritik parçaları kendin tasarlamadıktan sonra. Mesele onu uluslararası pazarda tercih edilebilir kılmak. Bunu da aynı fiyattaki rakiplerinden en az bir alanda daha iyi olarak yapabilirsin. Ya da aynı sınıftaki araçlardan bir tık daha ucuz olarak. Seat Ferrariden pahalı olsa kim alır? Polo Mercedes-Benzden pahalı olsa alır mısınız? Audi A3 Rangeden pahalı olsa? Hah işte onu diyor insanlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Valla hiçbir şey anlamadım. Dediğiniz gibidir herhalde. O kadar yazmışsınız. Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kbere

Komik olan araba diye kaporta sunuyorlar. Daha fabrikanın inşaatı bile yarılamadı. Kaporta diye sundukları şeyi de kendileri tasarlamadı. Sanayide bir usta bulsan, al şekil bu desen 2 günde yapar sana bunu.

Amma bir şey var ki bu halkı çok iyi tanıyorlar. 2023te bir prototip üretirler, test sürüşü yaparlar, bir sürü saf da aha yaptık der. 2018 seçim afişlerine göre 2021de yollardaydı.

Fiyatına laf edenlere de delikanlılık falan gibi alakasız bir konudan vurmuşlar. Ulan bu ülke yıllardır araba üretiyor zaten. Dünya üzerindeki her ülke de üretebilir. Hele hele motor vb. gibi kritik parçaları kendin tasarlamadıktan sonra. Mesele onu uluslararası pazarda tercih edilebilir kılmak. Bunu da aynı fiyattaki rakiplerinden en az bir alanda daha iyi olarak yapabilirsin. Ya da aynı sınıftaki araçlardan bir tık daha ucuz olarak. Seat Ferrariden pahalı olsa kim alır? Polo Mercedes-Benzden pahalı olsa alır mısınız? Audi A3 Rangeden pahalı olsa? Hah işte onu diyor insanlar.

Bütün mesele yaptık oldu diyebilmeleri. Bence son paragrafındaki kaygıları asla taşımıyorlar.

aktrollerin anlamadığı, akp'nin halkla aynı kaygıları taşımadığını düşünmemiz. Ben asla halkı düşündüklerini düşünmüyorum. Tek amaçları iktidar koltuğunda oturabilmek. Davaları bu. Amaçları lider olmak değil, Erdoğan asla lider olacak biri değil.

• kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Prototip üretim orada yapılmıyordur kanımca.

• BIW güzel görünüyor. Dilerim sonuca ulaşabilen bir proje olur. Başarılar!

• Umit_22 kullanıcısına yanıt
    batu tank motoru 1500hp yerli yapıldı tei yaptı biraz araştırın lütfen

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    suriye nereye üretiyor. yada ırak sence amerikan pazarı yada avrupa pazarı adama orda üretim yaptırırlarmı akıl var mantık var hocam. Adamların petrolunu almak için ülkeyi kaça bölüyorlar herifler kendileri ile yarışcak bi aktör istermi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tween25

batu tank motoru 1500hp yerli yapıldı tei yaptı biraz araştırın lütfen

Doosan ve S&T Dynamics Company's . Made in South Korea. Araştırmaya gerek yok süreci biliyoruz.

• 400-600k ya vergi teşviki ile satılacak araba kendisi yurtdışı fiyatı 40-50k € olucak şahsi görüşüm

• Hee Heeee

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.