< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOGG'dan 'ilk montaj' paylaşımı geldi (10. sayfa)
-
-
Aracın ilk gösterime çıkan araç ile şuanki kaporta aynı değil. eski görsellere bak. ayrıca bir atölyede üretilmiş. 🤣 arkadaş araba yaparsın ama seri üretim, satışa çıkmış, fiyat /donanım oranında rekabetçi bir araç olmalı. Araba yapabilirler. Türkiye uçak da yapar ama bunlarla ve Böyle değil. Bu tek araç mühendislik vs için değil, siyasi kaydı ile yapılmıştır.... anlayana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam arka 2 tabela zaten almanca :)
Bazı vatandaşlar prim kasmak için insanları salak yerine koyuyor, gerçi insanlarda salak yerine konmayı hak ediyor millet tabelalara bile bakmamış hemen inanmışlar.
-
Elektirikli araba denince ilk akla gelen şirket herhalde Tesladır. 'otomotiv sektöründe hiç bir icraatı olmayan firma' Elektirikli araba üretmeye 2 kişilik küçük bir araba ile değil model s (en pahalı modeli) ile başlıyor.. muhtemelen Elon Musk ta senin kadar bilgisi yoktur ki kedi olmadan aslan olmaya çalışmış.. %30 yerlilik de kaynağın muhtemelen mabaadın..
-
E madem üretiliyor açsalar ya ön siparişi
Neden bekliyorlar??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam doğru yazmışsınız ama beyhude bir çaba içindesiniz.
Bunlar da biliyorlar neyin ne olduğunu ama kasıt başka, amaç başka. Zannediyorlar ki; iyi bir şey yapılınca Erdoğanın başarısı olacak ve ondan kurtulmaları daha zorlaşacak. Oysa ülkemiz kazanacak ve ülkemizin başarısı olacak, kişiler geçicidir, kalıcı olan devlettir.
Daha lafa girerken “bu ülkede yaşanmaz” diyen bir güruhla karşı karşıyayız, “bu ülke” değil andavallar “ülkemiz”
Üç beş muhalif jargon ezberlemiş papağanlar, geneli de 18-20 yaşlarında sır sıpa, zannediyorlar ki bu iktidardan önce herşey güllük gülistanlıktı, bunlar bu hale getirdi memleketi.
Ulan Carlo Cotarelli Ankaraya gelip 1 milyar dolarlık imf kredisini serbest bırakınca bayram ediliyordu be.
Şimdi tank yapılır beğenmezler, araba yapılır beğenmezler, iha-siha yapılır “damat” derler, keşke bunlar 2003 den önce yapılsaydı da hiç gelmeseydi Erdoğan…
En sinir olduğum şey de beş muhalif parti birleşip bir alternatif çıkaramıyor, Erdoğan gitsin diyorlar…
Hele biri çıkmış her ay hesabına para yatan aktroller demiyor mu, şimdi araştırsak herkesden fazla teşvik, kçö yada ikramiye almıştır, hayatta bir krş gelir vergisi ödememiştir, klavye delikanlılığı yapıyor…
İyi yapılanları takdir etmeyi öğrenin, yanlışları biz eleştiriyoruz zaten…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
2016da da yerli ve milli aracımız yollardaydı hey gidi :))
Cehabeliler sizde gedin heykel yabın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ülke yönetmeyi siz oyun oynamak sanıyorsunuz herhalde? Ülkenin başında binbir türlü dert geldi geçti. Sürekli ülkeye hesap sorarken bunları göz önüne almanız gerekir. Ama işte insanlarımız zamanında iha ve siha içinde bunları söyledi sonuç ortada. Bırakın siz inanmayı verin. Bunca zaman inanmadınızda ne oldu. Biz ülkemizin herdaim yanındayız varsın sözlerini 10 sene sonra tutsunlar.
Hangi yandaşı zenginlestirmek icin yapıldığını merak ettigim projedir...Bu otomobil fiyatları ile vatandasa bir faydası olmayacagı kesindir...
Ehonomi çooh eyi hemde yerli araba diyen az egitimliler doblolarını satıp bunu alırlar artık eminim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 19 Temmuz 2021; 9:43:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklisin, nedense bir tek bizim ülkenin başına geliyor bu dertler.
Diğer ülkeler oturuyor , bu sene Türkiye'de hangi dert olsun, diye başlayıp 15 20 yıllık TDP yapıyorlar.
TDP Türkiye Dertlendirme Planı.
Devlet neden araba üretmeye çalışıyor arkadaşlar anlamış değilim. Devletin işi değil ki bu, gerekirse özel sektöre destek verirsin ama araba üretmeye de kalkmayın sanki devletin görevi araba üretmekmiş gibi.
Bunun dışında umarım başarılı bir proje olur. Bizim millette bir araba sevdasıdır gidiyor. Geçen markete gittim 2-3 şey aldım 50 tl ödedim kazandığım paranın yarısı gitti. Bunlar araba yapıyoruz diye seviniyor gerçekten hayret edilecek bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 19 Temmuz 2021; 9:50:38 >
quote:
Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği
Devlet neden araba üretmeye çalışıyor arkadaşlar anlamış değilim. Devletin işi değil ki bu, gerekirse özel sektöre destek verirsin ama araba üretmeye de kalkmayın sanki devletin görevi araba üretmekmiş gibi.
Bunun dışında umarım başarılı bir proje olur. Bizim millette bir araba sevdasıdır gidiyor. Geçen markete gittim 2-3 şey aldım 50 tl ödedim kazandığım paranın yarısı gitti. Bunlar araba yapıyoruz diye seviniyor gerçekten hayret edilecek bir şey.TOGG özel sektör girişimi zaten Devlet değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TncyKrmn
Ülke yönetmeyi siz oyun oynamak sanıyorsunuz herhalde? Ülkenin başında binbir türlü dert geldi geçti. Sürekli ülkeye hesap sorarken bunları göz önüne almanız gerekir. Ama işte insanlarımız zamanında iha ve siha içinde bunları söyledi sonuç ortada. Bırakın siz inanmayı verin. Bunca zaman inanmadınızda ne oldu. Biz ülkemizin herdaim yanındayız varsın sözlerini 10 sene sonra tutsunlar.İha/siha oyuncaklarıyla mutlu olmaya devam edin Amerikanın emriyle müslüman ümmetçiğinizi bombalarsınız afganistanda onlarla 5-10dolar için.
Gerçek savaş jetleri ve füzelerle Rusya geldimi oyuncaklarınız 5dkda yok edilir Ukraynada olucağı gibi.
Haddinizi bilin hiçbir güçlü ülke iha ve sihalara çok önem vermiyor çünkü zaten uzayda uyduları var ona göre füze atıyorlar.
Mağara ortadoğu teknolojnizle anca İsraile bj verirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 19 Temmuz 2021; 9:59:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Boş yapma beni dinle
Ah turko ah. Sadece aracın bataryaları 300k üzerinde.O Türkler geçmişte kaldı. Devrim otomobilini garajda üretip seri üretim piyasaya bilmeden yaparlardı onlar. Suçu da devlete attılar ya hani herşeyi devletten bekleyen şimdiki Türkler gibi.
Kısaca ARGE pil üzerinde de yoğun şekilde çalışılıyor hiç kendini kasma.
Tam olarak devlet değil hocam ama büyük oranda devlet destekli. Ayrıca madem özel girişim neden CB bu kadar sahiplenip her şeyine koşuyor konuşmalarında sürekli reklamını yapıyor?
Zır cahil kitle ikiye ayrılıyor bu konuda. Bir kısmı "çogg ucuz olacak yeaa" derken bir kısmı da "ihroç ödölöcök yeaa" kafasında. Cücük kadar elektrikli Renault zoe bile 350 bine satılırken bu arabanın 600-700 bin TL bandından aşağıda satılmasını beklemek bunların cahilliğine yakışıyor.
Dış piyasa için üretiliyor diyenlerin ise kafa daha uçuk. Başa oynayan markalar zaten yıllardır üretip satıyor. Avrupa'da şu an elektrikli modeli olmayan marka yok neredeyse. Neden bütün dünya bizimkini alsın cevap verebilen yogg.
quote:
Orijinalden alıntı: lazer__Neyyyyyy? anlamıyor ben Türkçe yaz Türkçe alooo
Alıntıları GösterLa adam temel bilişsel fonksiyon demiş. Asdafakgsgz
Bunu bulabilmek için googleda ne arattı acaba?
-
10 BİN TL YE ALABİLECEKSEK BEN DE DESTEKLİYORUM...
-
quote:
Orijinalden alıntı: cnrdrsn
Elektirikli araba denince ilk akla gelen şirket herhalde Tesladır. 'otomotiv sektöründe hiç bir icraatı olmayan firma' Elektirikli araba üretmeye 2 kişilik küçük bir araba ile değil model s (en pahalı modeli) ile başlıyor.. muhtemelen Elon Musk ta senin kadar bilgisi yoktur ki kedi olmadan aslan olmaya çalışmış.. %30 yerlilik de kaynağın muhtemelen mabaadın..Birşey bildiğin yok boş konuşuyorsun.
Teslanın ilk arabası S değil 2 kişilik roadster sene 2008
tesla 13 sene önce arabasını yaptı o zaman elektrikli arabalar hemen hemen hiç yoktu popüler değildi Elon musk amerika marketine uygun bir araba tasarlıyor zaten batarya vesaire ciddi pahalı o dönem.
Şimdi moklu montaj togg'un durumu farklı şuan tonla elektrikli araba alternatifi var ucuz,pahalı,orta halli
büyük ciddi markalar tesla'nın eline veriyor lüx segmentde.
Rekabetin tavan yaptığı yerde markasının geçmişi olmayan orjinalliği/güvenilirliği olmayan arabayı lüx segmentde kimse almaz.
Mercedes parçalı bir araba düşün gerçek mercedes'le aynı fiyat kimse o montaj arabaya bakmaz gerçek mercedesi alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 19 Temmuz 2021; 10:27:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X