Şimdi Ara

TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye’nin ilk elektrikli yerli otomobili TOGG, Ekim ayında toplamda 3567 adet T10X modelinin kullanıcılara teslim edildiğini açıkladı. Teslimatların ilk başladığı Mayıs ayından beri toplam teslimat sayısı 9171 adete ulaştı.

Ayrıca Bkz.Guinness Rekorlar Kitabı’nın en garip rekorları

TOGG, Mayıs ayından bu yana toplamda 9171 adet T10X modeli satarak 10 bin barajına çok yaklaştı.

TOGG, sosyal medya hesabından dolandırıcılıkla alakalı bir duyuru yayınladı. Duyuruda “Son günlerde T10X teslimatı yaklaşan kullanıcılarımıza yönelik bir dolandırıcılık girişimi söz konusudur. Çeşitli kanallardan kullanıcılarımıza ulaşan kötü niyetli kişiler, markamızın adını kullanarak, ödeme konusunda dolandırıcılık amaçlı hareket etmektedir. T10X için ödeme işlemleri yalnızca Trumore mobil uygulamamız üzerinden gerçekleşmektedir. Kullanıcılarımızın resmi kanallarımız dışındaki oluşumlara itibar etmemesini önemle rica ederiz. Markamıza güven duyan kişileri dolandırma amacı güden bu tip girişimlere karşı hukuki süreçleri başlattığımızı bilginize sunarız.” dendi.

Kaynak:https://twitter.com/Togg2022

• Kaldı 84.671.102 adet.

• 10.000 noktasına yaklaşmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Param olsa tesla alırım

• HakanErTr kullanıcısına yanıt
    Sonra da neden bizim tesla gibi markalarımız yok dersin!!! Yerliye destek olma ithal mala saldır sonra cari açık neden kapanmıyor dolar niye artıyor diye dırdır edersin.

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Yerli olan bu ülkenin öz vatandaşıdır ama destek sıfır. İthal ürünlerden alınan faiş vergiler yerli üreticilere desteğe mi yoksa başkalarına mı harcanıyor önce bir araştır sonra konuş

• Araba yollarda çoğalana kadar yüzü eskidi. Bir makyaj yapın bari.

Katılıyorum.
    Hay ağzına bal tıkayım hislerimize tercüman oldun.

• HakanErTr kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde yerli gibi gözüken ama yaptığı her işte söydiği her sözde yabancı olan bir gürüh var.
    (Kendi dinsiz olmasına rağmen İran ile savaş çıksa İran safında savaşırım diyenler var bu ülkede.)

• Üretim katlana katlana artıyor. İnşallah ürün yelpazeside planlandığı gibi genişler.
    10x güzel bir araç yeni talep toplama süreci ne zaman başlayacak acaba?
    Gemlik ilçesinin İtalya da olduğuna inananlar çatlayın bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faniseyler -- 2 Kasım 2023; 08:51:47 >
  • Lütfen 500 bin - 1 milyon bandında a veya b sınıfı araç yapın artık. Çinlilerin tüm piyasayı süpürecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOGG erken yola çıktı, otomotiv kullanıcı odaklı bir sektör. Savunma'da üretip kervanı yolda düzebiliyoruz fakat. Otomotivde bu işe yaramaz son kullanıcı acımasızca eleştirir. Birincisi teslimat takvimine uyamayan bir marka olacak, ikincisi erken üretim bebeklik hataları ile nam salmış olacak ayrıca piyasaya tam giremeden yüzü eskidi zaten eski bir proje tam seri üretime giremeden eskimiş oldu. TOGG'un bir yere gelmesini çok istiyoruz fakat, sırf seçim için firmanın geleceğini yakarak erken yola sürmek anlamsızdı umarım toparlanır ve onlarca model çıkarır. Bizim kısa zamanda ilave firmalar kurarak yapay zeka, kullanıcı deneyimi artmış multimedya, otonom sürüşler, çeşitli sensörler üzerine yerlileşmemiz gerekiyor gelecek dünyada bunları dışardan alarak araç yapamayız bu konularda ambargo yiyeceğiz, geçmişin motor üreten kazanır sorunu geleceğin otonom sürüş geliştiren sensör geliştiren kazanır senaryosuna dönüşecek.

Başka ülkenin yerlisi ile kendi ülkenin yerli ürününü kıyasla. Bizimkinin sadece ismi yerli. Devlete hiçbir katkısı yok, vatandaşa hiçbir katkısı yok sadece bir şirketin cebini dolduruyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teslimat hızı yavaş, teslimat sonrası hizmetler hızlı ve yaklaşım gayet iyi. TOGG 100. Yıl geçişi gurur verdi. Son gelen güncellemeler ile araç daha stabil hale geldi. Fiyatına göre en mantıklı araç. Üretim adeti artarak halkın talebine cevap verilmeli...

• Maşallah TOGG alanında en iyisi olma yolunda...

Durmak yok yola devam... TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı 

• Ben test ettim gerçekten fiyatına göre çok iyi araç olmuş iç malzeme kaliteside C sınıfı kalitesinde eksiği yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bahar gelmiş neyime

• Olacak, sadece zamana ve dokunulmadan çalışacak bir ortama ihtiyaç var. İksi de Türk milleti için çok sıkıntı.
    Hiç bir şeyin olmadığı devirlerde uçak yapmış bir milletiz. Bu araba bize o günleri, kendimize olan güveni ve çalışma azmimizi harekete geçirecek inşaallah.

• bu hafta 2 adet çekici ile gezen toğğğ gördüm. ben hep haklı çıkarım. ben bunlar araba yapmayı beceremez demiştim. satabildiğine sattılar şimdi onlar düşünsün. araba nedir ? a noktasından b noktasına ulaşmamızı sağlayan, günümüz teknoloji ve nimetleriyle bu ulaşımı konforlu bir hale getiren araçtır.

bunun tek kusuru ulaşamıyor. bedava verseler garajıma sokmam. alana geçmiş olsun bu kütük öyle soğuk suyla filan gitmez BAYYPASS lazım

• Her seferinde bir kulp takanlar midemi bulandırıyor çoğuna iyi laf çakmışım beni engellemiş:) eee şimdi italyadan geliyor diyordun hani noldu diyeceğimi biliyorlar :) engelle paşam hiç sorun değil kendinizi çok iyi tanıyorsunuz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.