|
Bildirim
Sonra da neden bizim tesla gibi markalarımız yok dersin!!! Yerliye destek olma ithal mala saldır sonra cari açık neden kapanmıyor dolar niye artıyor diye dırdır edersin.
|
Param olsa tesla alırım
|
Araba yollarda çoğalana kadar yüzü eskidi. Bir makyaj yapın bari.
|
Üretim katlana katlana artıyor. İnşallah ürün yelpazeside planlandığı gibi genişler.
10x güzel bir araç yeni talep toplama süreci ne zaman başlayacak acaba? Gemlik ilçesinin İtalya da olduğuna inananlar çatlayın bu arada. |
Teslimat hızı yavaş, teslimat sonrası hizmetler hızlı ve yaklaşım gayet iyi. TOGG 100. Yıl geçişi gurur verdi. Son gelen güncellemeler ile araç daha stabil hale geldi. Fiyatına göre en mantıklı araç. Üretim adeti artarak halkın talebine cevap verilmeli...
|
Büyük gelişme var, daha önce nerede TOGG hiç görmüyoruz her şey yalan diyenler şimdi çekici üzerinde görmeye başlamışlar.
|
Kaldı 84.671.102 adet.
|
Maşallah TOGG alanında en iyisi olma yolunda... Durmak yok yola devam... |
Her seferinde bir kulp takanlar midemi bulandırıyor çoğuna iyi laf çakmışım beni engellemiş:) eee şimdi italyadan geliyor diyordun hani noldu diyeceğimi biliyorlar :) engelle paşam hiç sorun değil kendinizi çok iyi tanıyorsunuz.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faniseyler -- 2 Kasım 2023; 08:51:47 > |
Lütfen 500 bin - 1 milyon bandında a veya b sınıfı araç yapın artık. Çinlilerin tüm piyasayı süpürecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Maşallah TOGG alanında en iyisi olma yolunda... Durmak yok yola devam... |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|