Şimdi Ara

TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ara çok görmeye başladım caddelerde, tarzım değil ama güzel araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt
    Büyük gelişme var, daha önce nerede TOGG hiç görmüyoruz her şey yalan diyenler şimdi çekici üzerinde görmeye başlamışlar.

• 3568 inciyi fatih altaylı almış:)

Her şeyi çok biliyorsun değil mi? Elbet arızalar çıkacak. Gören de diğer arabalar hiç sorun çıkarmıyor zanneder. Bedava verseler koşa koşa alırsın. Bypass böyle yazılır onu da öğren. Eleştireceksen yapıcı eleştiri yap karalama. Menzili yetersiz de o de bu de. Kendinden emin emin konuşmayı da bırak sana bakarsak tüm togg arabaların yolda kalması lazım. Bu arada kalk da sen becer araba yapmayı oturduğun yerden konuşma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugursimsek_03 kullanıcısına yanıt
    Tmm ciger senden destur aliriz bir dahakine

• Gençler benim garajda togggh a yer yok. Yolda kalmaya da karnim tok. Özgür bir şekilde fikrimi yazdim. Siz yuzyilla ucmaya devam edin aslanlarim

• Fiyatına göre çok iyi bir araba bence Türkiye şartlarında o fiyata o klasmanda araba yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Destur almana gerek yok sadece yerin dibine sokma yeter. 100 yıldır araba üretenlerle aynı kalitede araba üretilmesini beklemen yanlış bir kere.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eleştir kardeşim benim için sıkıntı yok. yeter ki, farika nerede, İtalyadan geliyor. 3-5 araç anca var filan deme. TOGG un hatalarını bulup eleştirenin ellerinden öperim. ama yorumunda "TOGG" yerine "toğğğ" yazdığın için yapıcı eleştiri yapacağını düşünmüyorum.

@Sky_Vision_V2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 9 Kasım 2023; 22:6:58 >

sırma?

kızılay?

Çevrendekilere TESLA tavsiye et

Mercedes tuş takımlı, vites kollu, silecek kollu TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı  Ama onlara Elon Musk yapıyor süper araba çekicide görmedim Amariga malı dersin

Misal Pickuplar benim tarzım değil

Fakat pickup konu veya haberlerine gidip bu benim tarzım değil demiyorum

Çekicide gördümde demiyorum

Almam ve çevremdekilere aldırmam da demiyorum

Örnek hikaye

Geçenlerde aracım şanzıman hatası verdi, yolda kaldım. En yakındaki tanıdık özel servisi çağırdım.

Çocuk Passatla geldi. Dedim hayırlı olsun Passat.

Yok be abi ikame araç verdiler. Sıfır Transporter aldım 200kmde motor arıza lambası yaktı bayiyi altını üstüne getirdim çözemediler sus payı passat verdiler bekliyorum dedi.

Bu olay karşısında ben VW ve Transporterları yerin dibine mi gömmeliydim veya gömmeliyim?

KISACA

Dayıcım derdin belli ve NET

Yok çekiciymiş yok menzilmiş kendini kandırma TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı 

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    bimde satılan beypazarı var onu unuttun ciğerim. mercedesim vardı sevmedim sattım sizede tavsiye etmem.

Ne demek istediğimi anladığına sevindim. Akıllı adamları çok severim TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı 

Bu arada Mercedes'im var ve herkese tavsiye ederim TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı 

Seçim konusunda sana yardımcı olabilmek adına aşağıda video paylaşıyorum.

Not: Ben sevmem TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı 

TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptıCiddi Jacopyoutube
    Beni desteklemek için kanala katılabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCQDAQHbhESXQ7Q-mYwJb7qg/join ●Instagram; http://instagram.com/jacopv2 ●Twitter; https://twitter.com/intjacop ●Discord; https://discord.gg/JckJj3T7b8 İletişim, iş veya sponsorluk için; ● ciddijacop@gmail.com Ben Ciddi Jacop. Hayatımın sonuna kadar içeceğim maden suyunu seçtiğim bu videoda 5 adet maden suyu seçiyorum. Sizce en iyisi hangisi? Denediklerim arasında Sırma, Beypazarı, Damla, Sarıkız ve Uludağ bulunuyor. Biz Türk gençleri 25 yaşımıza gelince maden suyundan keyif almaya başlarız ve ömrümüzün sonuna kadar içeceğimiz o maden suyunu seçeriz. İyi seyirler. Beğendiğiniz videolara beğeni atarak ve onları paylaşarak bana destek olabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=_a8XMbzBTTc

• Toğğ denen tayyip oyuncağı şeyin menzili aşağı yukarı 400 km imiş ben değil sattıkları garibanlar söylüyor. bu garibanlardan sırtında akü taşıyanı mı ararsınız, çoluk çocuğuna şarj cihazı taşıtan, adaklar adayan, bilmem neli babalara dua edenler, ağaçlara çaput bağlayan filan neyse uzatmayım anladınız siz onu. yahu dedim bul şu fakirlere bir çare sevaptır. dedim arabayı garaja kilitleyip dolmuşa binin 1 hafta bu şekilde deneyin sonra bakın pil sağlığına. deneyince şaşkınlıklarını gizleyemediler tabi.

yöntem işe yarıyordu hergün şarj etmekten pert oldukları araba 1 haftadır full şarjda idi. neyse satabilen satsın, kaçabilen kaçsın bunların yaptığı işten kullara fayda gelmez. sonra uyarmadı demeyin.

gidin adam gibi kimin ürettiği belli olan, üretiminde hile hurda olmayan, siyasi emellere alet olup cılkı çıkmayan, ismi cismi birşeye benzeyen araba alın. yada bunu alın aynısı zaten.

TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı

itiraf için teşekkürler TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı 

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    He

soda içmen gerektiğini teyit ettin ya onu diyorum

teşekkürler diyorum

derdin menzil değil diyordum ya teyit ettin derdin başka şeyler teknik özellikler değil

metin yazarlığına bile soyunmuşsun tebrikler teşekkürler onu diyorum

TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.