< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TOGG, Ekim ayında 3567 teslimat yaptı (3. sayfa)

-
-
Cumhuriyet'in 100. Yılı TOGG konvoyuna katıldım. Yaklaşık 600-650 araç vardı
Herkes Türk bayrakları ile gururla köprü geçişini gerçekleştirdi
Herhangi bir TOGG yolda kalmadı, çekici yoktu, şarjı bitende yoktu
Muhteşem bir organizasyondu
Yani ve kısaca
Spora sodaya et devam
Köşe yazarlığına et devam
Mercedes senin neyine
Sen bin git akülü bilmem neyine
-
hacı beni tanımıyon herkesi kendiniz gibi gariban sanmak sizin asıl sorununuz. yükümü yaptım, tuzumu kuruttum ve tayyip kurbanı olmayan akıllı kesimde yer alırım. şimdi sana mal beyanı verecek halim yok hoş senin baban da bana malımı mülkümü soramaz. bana yazma ben senden vazgeçeli 40 dk filan oldu.
4 tane evim, gayet yüklü mevduatım var. son arabam olarak peugeot 2008 im var 3 ay önce aldım. sen işinde gücünde ol birgün sende alırsın inşallah. bana diş geçiremen ben senin kalıbına fazla gelirim. kimseyi kırmak istemem yorumlarımıza dikkat edersek iyi olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seni konu hakkında yaptığın yorumlardan analiz ettim, çıkarım yaptım ve sende teyit ettin.
Seni tanımıyorum, tanımak zorunda da değilim
Konumuz senin bilgi birikiminle! yapmış olduğun yorumdan, maddi birikimine mi geldi? Ama şimdi komik olmaya başladı
Ben sana fakirsin, paran yok, TOGG alamazsın mı dedim? Konu ne ara senin dünyalığına geldi?
Senin gibi köşe yazarlığı yapmış birine yakıştıramadım.
Bak konuları TOGG beğenmemekten siyasete getirdin ve kendinden olmayanların "akılsız" olduğunu belirttin.
Konuyu babama kadar getirdin. Acaba bütün bunlar TOGG, Soda, Akülü araba üçgeninde sıkışmış olmandan ötürü mü?
Eşine söz verdiğin konu bu muydu? İnsanlara hakaret edip mahkemeye verilmek? Cık cık olmadı üzdü
4 tane evim, gayet yüklü mevduatım var. son arabam olarak peugeot 2008 im var 3 ay önce aldım.
Malı ve parası ile övünen insanlardan uzak durun
sen işinde gücünde ol birgün sende alırsın inşallah. bana diş geçiremen ben senin kalıbına fazla gelirim. kimseyi kırmak istemem yorumlarımıza dikkat edersek iyi olur.
Yaşım 37 ve Yüksek Mühendisim
Bence gayet güzel diş geçirdim. Baksana mal varlığın ile beni ezebileceğini zannettirdim sana. Benim hakkımda yaptığın çıkarımlar boşa çıktı. Yani biraz düşünsen bir önceki yorumumdan, basit matematik ve 2 saniyelik beyin fırtınası ile yukarıdaki cümleleri kurmaman gerektiğini kavrayabilirdin.
-
Tanismadigima memnun oldum. Gorusmemek uzere
-
Begendim teşekkürler. Bir adet siparis edeyim.
-
hay aklını sevim. ne iyi akıl ettin. saol
E tabiki birimizin akıllı davranması lazım. Teyit için teşekkürler 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akilli olanin sen oldugunu dusunmen. Bilemedim bu tip durumlarda müdahale etmemek lazim diyorlar. Öyle yapalim madem.
hay aklını sevim. ne iyi akıl ettin. saol
Bunu sen bana yazdın, unuttun mu.
Tam 1 yorum yukarıda. Pek zaman geçmedi halbuki üzerinden.
Şimdi tersini söylüyorsun.
Özel gününde misin?
Kararliyim bu ay forumda ceza almayacam. Bu ay hakim yada savcida gormeyecem. Gozunu sevim beni tahrik etme. Hersey gonlunce olsun. Guzelliklerle dolu bir Kasım diliyorum.
Hakaret eden sensin, ben değilim.
Tahrik yok 😎
Babama, aileme laf eden sensin
Senin maddi durumuna laf atmış gibi bana iftira atarak cevap veren, algı yapan sensin
Aklım ile ilgili laf edende sensin
İşim, yaşım, kazanımlarım ile ilgili niyet okuyan sensin
Cevap alınca neden bu kadar zoruna gidiyor?
Ailenize laf atmadim. Yanlis anlasildiysam kusura bakmayin.
TOGG milli gururumuzdur. 🇹🇷
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X