< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Togg en büyük sanayi kuruluşları arasına girmeyi başardı (4. sayfa)
-
-
Dostum senin kafan güzel mi ? Konuyu başlatıp dalga geçen sensin bu nasıl bir edepsizliktir kafam basmıyor. İnsan gibi yazılan bir şeye tass...k geçer gibi yazan zeka yoksunu sensin. B12'in eksik sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
biraz edep adap. ben sana " sen daha ordamısın :) içerde birsürü çalışanı var bul sor şaka gibi ya" yazdım.tek alay geçtiğimi zannettin şey bana bulamadım demen şaka gibi gelmesiydi ve gerçek anlamda şaka gibi çünkü var araştırsan bunu sorman şaka olmalı burda ne var ama sen bana full hakeret ve tehtid ettin yazışmalarımıza tekrardan göz atmani tavsiye ederim konusmamla dalga geçip anlamsız cümle kurdum anlamaya çalışıncada tehtid vari bi anlam çıkıyor hangisini kabul ediyorsun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 29 Haziran 2024; 3:21:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam teker teker tane tane anlatmış, eleman okumadım diyor. Şaka gibi
Isı pompası, ısı pompası diye diye sabah akşam 7/24 yaygara yapan kullanıcı TESLA'nın otopilot yazılımını ücretsiz veriyormuş gibi yapmış olduğu algısını yıktıktan sonra beni engellemiş
Adamsın ENTÜRK. Senin gibiler olmalı ki doğrular görülsün
-
Tehdit ? :) cidden komedisin. Dediğim gibi senin gibi tipler hemen mağduru oynar. Edep adap öğrenmesi gereken sensin. Şiddetle kendine edep ve adap ile hareket etmeni tavsiye ederim. Yazışmalara göz atmama gerek yok. Son derece bilinçli ve kelimelrimi seçerek yazıyorum. Sen kendi dalga geçme durumunun eleştirildiğini anlamayacak kadar dar kafalısın bence. Hala üstüne beni eleştirip çıkar yol bulmaya çalışıyorsun. Hatalısın ve hatanı kabul etmeyip laf geveliyorsun. Önce sen kendi dalgacı tavrını kabul et ve kabahatini kavra sonra konuşuruz. Bu hastalıktan da çık. Birisi senin söyleminden rahatsız oluyor "dalga geçtiğin " için üstüne sana tavrından dolayı çıkışınca sende bunu dedin diye devam edilmez. Edep gereği beni yanlış anladın dostum vs dersin ya da başka bir üslup kullanırsın. Burası dalga geçme forumu ya da komedyen sayfası da değil. Adap gereği de ukala ukala yazıp ahkam kesme daha fazla. Kendine öğretmen gerekenleri yazmışsın. Benim daha fazla vaktimi çalma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
nerde fabrika diyip insanların aklınla dalga geçelim sonra üste çıkalım hakaret edelim sonra siz insanları ötekileştiriyorsunuz.
Evet seni ötekileştiriyorum. Çünkü dalga geçer gibi konuşan, konuşma üslubunu bilmeyen insanlara tepkim bu şekilde. Aksiyon-reaksiyon :)
işte bu beklentimi karşıladın teşekkürler .bi üçüncü göz lazım tarafsız bakacak.sen fabrika videoları internette dolanırken nasıl yok diye aklımızla dalga geçiyorsan bariz dalga gecilmeyi hakediyorsundur ama benim söylediklerim gayet bu tavrının yanında çok hafif kalır fakat sen hakareti üst seviyeye çıkarmana rağmen hırsını alamadın neden acaba :) .a fabrika varmış kusura bakma diyemedin sonrada seni aşağılamakla suçladım kim mağduru oynuyor.hırsım gecmedi sonra benden katkat ağır diile aşağıladın iki kelimeden çıkarım yaparak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 29 Haziran 2024; 19:12:38 >
Çıkar yol aramaya devam :) müthiş 🙌 ben araştırdığım dönemde bir tane bile videoya rastlamadım. Seninle ya da aklınla niye dalga geceyim. Konuyu Togg'un savunucusu gibi üzerine alıp bana ibiş gibi bir dil ile ukalalık yapan da sendin. Düzgün bir video bulamadım ve yazmışım dalga geçen ve hala üste çıkmaya çalışan garip hareketler yapan sensin. Benim neyi hak ettiğimi sen tahlil edemezsin çünkü hareketi başlatan sensin. Dostum bana sürekli anti cevap veren kendini haklı çıkartma çabasında olan gene sensin. Dalga geçtiğin sorunun üzerine lafı yiyince hırslanan ve deliren bence sensin. Daha fazla uzatma istersen. Senin gibi birisi ile daha fazla konuşmak ve değerli vaktimi harcamak istemiyorum. Lütfen daha fazla rahatsızlık verme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonatTürkoğlu QUHSD -- 29 Haziran 2024; 19:19:24 >
fabrika üretime başladığı gibi videolar paylaşıldı. bu bilgiyi vereyimde derdin neyse kendi içinde çöz.ilk cevabım "sen daha ordamısın :) içerde birsürü çalışanı var bul sor şaka gibi ya" budur evet burda aşağılayıcı bir kelime bile yok.şaka gibi ya demek muhtemelen şaka yapıyorsun anlamına gelir.sen daha ordamısın demek tüm ahali videoları izledi sen orda kalmışsın demek.hiç birşeye inanmıyorsan içerde çalışanı var hiç güvenmedin birini bulur sorarsın hocam orda ne yapıyorsunuz diye.Sen burda neye alındın ? ne sıktı canını seni sarsan ne benim konusma tarzım mı seni bu kelimelerden sonra bana saldırmandaki neden ne ? ben nedenini konuşma tarzımın olduğunu düşünmüyorum bence sen düştüğün duruma çok sinirlendin kusura bakma ama bunu ben demesem başkası diyecekti.şahsen üretimin olduğunu bilmesine rağmen sazan bulup algı yapma peşinde olanlar bu yaptığından dolayı bu tavrın alasını hakediyor.sen demiyorum bunu yapan diyorum genelde bunu yapanlar ciddi derecede hırçınlaşıyor.Bu arada sırf yazdıklarımız burda kalsın diye tehtid ve hakaretinden dolayı seni forumda şikayet etmeyi düşünmüyorum silinmesin hepsi dursun nolur sende silme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 29 Haziran 2024; 19:36:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum harbiden şaka gibisin :) kendine iyi bak. Geyik yapmayı da bırak Togg fabrikası ilk araç tanıtımında kapalıydı robotlar vardı ve üretim bandı dahi yerinde değildi. Aylarca bir video vs yok idi ve bu makinalar İtalyadan Tirlar ile ülkeye getirildi dendi. O döneme ait bir tane bile video yoktu. Neyse çokta önemli değil. Beni şikayet etsen ne olur :) etmesen ne olur. "Saldirma" diye adlandırdın şey gene kendini acındırman ile alakalı. Seninle hararetli bir şekilde tartışıyorum seninde yaptığın gibi.. Yaptığın yanlışı burada haklı çıkartmaya çalışabilirsin ama kusura bakma hala benim üzerimden geyik yapıyorsun. Delikanlı gibi seninle dalga gectim diyememek kötü olmalı. Sen benimle dalga geçtiğin için bende seninle geçtim ve üstüne rencide olduğunu düşündüğün için buralar geldik :) diyorum ya atar yaparken dikkat edeceksin. Daha fazla uzatmayalım. Yazmazsan sevinirim.
tartışmak için değil doğru bilgiyi vermek zorund ahissettiğim için cevap veriyorum.italyadan sadece prototipler geldi bi elin parmağını geçmez.test ve tanıtım için (4 çekerler bakanlrın reklam yaptığı) fabrikada yapılmanı manuel birleştirilmiş olabilir fransada bile yapılsa orda togg teknisyen ve mühendisleri ile birlikte yapılmıştır öyle bana yap gönder gibi bir durum imkansız.Cidden toggda çalışan her renkteki yakaya saygısızlık etmiş oluruz.prinfarina sadece tasarım yapar onuda sadece prinfarinaya emanet etmemişler birlikte yapılmış çünkü türk tasarımcılarda tv karşısına çıkıp aslında şöyle düşünüyorduk biraz şöyle yapalım dedik süreci anlattılar.Her gün takip ederdim.Togg ceo su üretime başladık fabrika hazir dediği gibi satışa çıkmadan test araçları üretilirken fabrikayı gazetecilere açtılar.kendi youtube sayfasındanda yayınladılar.
youtubeTogg resmi Youtube sayfası. Telegram hesabımız: t.me/togghttps://www.youtube.com/@togg?si=kkNTxv4wcKMUlmNmbuyur hocam togg un resmi sayfası youtube argoritmasında aratsan bile çıkmıyor bulamamak konusunda cidden hak veririm bugüne kadar hiç bilinmeyen bir kanalı aratsam bile karşıma çıktı togg ana sayfası hiç çıkmadı.hatta tekrar tekrar uraşmayayım diye linkini masaüstüne kopyaladım buyur hocam sende de dursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 30 Haziran 2024; 11:3:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum teşekkür ederim bak benimde karşıma çıkmadığını vurguladım bende, en baştan link'i gönderseydin şu anda karşılıklı kahve çay içip muhabbet ediyorduk. Neyse üstümüzde ki elektirigi attık. Bakacağım gün içinde merak ediyorum 🙏🏼
vay bee.. üretim böyle bir uzun soluklu çetrefilli bir yol.
hatırlarım da;
TOGG ile basına duyurulduğunda ne laf söylemişlerdi, yok İtalya'da montajmış da, Türkiye'de fabrikası falan yokmuş da..
ne troller vardı o zamanlar:))
şimdi nerdeler acaba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X