Şimdi Ara

Togg, Milli Takımlar Ana Sponsoru oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Togg ile TFF arasında "Milli Takımlar Ana Sponsorluk Anlaşması" imzalandı. Üç yıl boyunca sürecek sponsorluk kapsamında Togg, millilerin antrenman formasında yer alarak, uluslararası başarılarda sporcuların yanında olacak. Ayrıca, iş birliği kapsamında TFF’ye 100 adet T10X ile 16 adet Trugo şarj cihazı tahsis eden Togg, ulaşım ihtiyaçları ve misafir karşılamalarda Türkiye’yi temsil edecek.

Togg, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Ay yıldızlı formayı sevmek, A Millilerimiz ile aynı yolda yepyeni başarılara ilerlemek, bizim için bir gurur meselesi. Milli takım ana sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.

Törende konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, milli takımları Türkiye’nin milli markası Togg ile buluşturmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu iş birliğinin hem milli takımlarımıza hem Togg’a uğurlu geleceğini düşünüyorum. Hep birlikte daha yukarıları hedefleyerek, yeni başarılara ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

• Memlekette yerli otomobil markası çıkıyor,50 bin tane araba yollarda dolaşıyor , sağcısı solcusu herkes alıyor

adamların yaptığı yorumlara bak

Sizin layiginiz bunlar aslında ,togg almayın siz bosverin

@emrekaradag

bianet.org
    VW’den Türkiye’ye: Harp Meydanı Yanına Fabrika Açmayacağız
    https://bianet.org/haber/vw-den-turkiye-ye-harp-meydani-yanina-fabrika-acmayacagiz-216159
  • Hani bunlar zarardaydı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NOSTOY N kullanıcısına yanıt

Fark etmez.

Nasıl olsa bir elleri 80 milyonun cebinde.

Oradan telafi ederler zararı.

• Sanki vatandaşın parasıyla destekçilerine faizsiz kredilerle araba satmaya çalışmalarına rağmen on milyarlarca zarar etmemiş gibi hala sponsorluk peşindeler. Trilyonlarım olsa bu markadan kuruş mal almam

• Mercedes neden bıraktı acaba 29 yıldır süren sponsorluğu..

• Togg, Milli Takımlar Ana Sponsoru oldu 

• Her yatirim basinda zarar eder sonucta bir marka olusturulmaya calisiliyor. Bu ise girenler de bunu goze alarak girdiler. Zararsa land rover jaguar hep zarar ettikleri icin satildilar ama sonucta bir marka degerleri vardi para eden. Bu duruma zarar etmekten ziyade para yakmak denir cunku belli bir amac icin yatirim yapilir surec sonunda kar zarar durumuna bakilir.
    Togg da bir 5 sene daha sonra oturmus bir marka degerine sahip olacaktir nihayetinde kar da gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yönetim Kadrosu vs AllStar 3.Tur
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt

Memlekette yerli otomobil markası çıkıyor,50 bin tane araba yollarda dolaşıyor , sağcısı solcusu herkes alıyor

adamların yaptığı yorumlara bak

Sizin layiginiz bunlar aslında ,togg almayın siz bosverin

@emrekaradag

bianet.org
    VW’den Türkiye’ye: Harp Meydanı Yanına Fabrika Açmayacağız
    https://bianet.org/haber/vw-den-turkiye-ye-harp-meydani-yanina-fabrika-acmayacagiz-216159

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Mart 2025; 20:10:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zarar marar nasıl olsa para bızım vardığımız cengızın,kolanın,kalyonun vb. Nın vermedıgı paralardan cıkıyor.

Devlet bankalarını o sıfır faizli anormal kredilerde yanına kar.

Secim kazandırdı adama yetmiyormuş.

Togg, Milli Takımlar Ana Sponsoru oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 19 Mart 2025; 14:12:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu değirmenin suyu nerdenTogg, Milli Takımlar Ana Sponsoru oldu 

• Türkiye'nin en büyük yerli ve milli projesi ve gururumuzdur.

• Arkadaşlar üretim ile ilgili yerli yabancı podcast'leri dinleyin. Ürün yapıp satmak malesef bunları gerektiriyor. Başlangıçta zarar ediyor olsanız bile...

Hani gerçekler başka diyecek olanlar varsa bu podcast'lerde anlatılanları bir kaç kere deneyimledim de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxetul -- 19 Mart 2025; 05:22:16 >
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt

faizsiz krediyi veren bankalar arasında özel bankalar da var devlet bankaları da. sonuç olarak ne özel banka ne de devlet bankası zarar açıklamadı. kimsenin cebinden çıkan bir zarar yok yani bankalar için.

iftira atıyorsunuz. olmayan 128 milyar nerde diyen müfteriler ve onları dinleyen inanan andavallar gibi olmayın. akıl mantık biraz.

• milletin ve halkın parasıyla artistlik yapmak kolay, nasıl olsa başkası ödüyor.

• Linux Super User kullanıcısına yanıt
    🤣🤣🤣🤣

• Tog geçen gün zarar açıklamadı mı nasıl sponsorluk oluyor ben mi yanlış okudum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlar bu zekayla nasıl hayatta kalmayı başarabilmiş bugüne kadar. Togg, Milli Takımlar Ana Sponsoru oldu 

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Bunlar böyle işte, ben yazmayı bıraktım. Yaşamaları bile mucize

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.