|
Togg sahipleri Türkiye ortalamasının üzerinde yol kat etti (2. sayfa)

-
-
Bende benim emektar doblonun yıllık ortalaması 8000 civarı çok diyorum. Adamlar x2 yapmış bile
-
Siyasetten ve siyasilerden bağımsız. Bu haber güzel bişey. Alınan verilerden edinilen tecrübelerle yapılacak olan arge çalışmalarıyla her bir parçasını büyük oranda ileriki yıllardan artarak kendimiz yapacağız. Bir yerden bir şekilde başlamak gerekiyordu, başladık. Devamı gelecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mesajı görünce fiyatlara bakayım dedim, şimdiye kadar merak edip bakmamıştım. Aşaıdaki hatasız, boyasız araç 1.230.000 TL
Marka
TOGG
Model
T10X V1 Standart Menzil
Yıl
2023
Yakıt
Elektrik
Vites
Otomatik
Araç Durumu
İkinci El
KM
9.800
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatları biraz düşsün de ikinci el alam
-
Nereye gidiyorsunda 39.000 km yapiyosun senelik ? hemde minimum
-
abartma bu ülke neler gördü gecirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl karışmış ?
Co2 salınımı , bilmem kaç futbol sahası büyüklüğünde orman falan yazıyor haberde
Kanka bi daha oku
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hımmm baskın seçim var zaaar paylaşımlar çoğaldı
Reis BEYLİKDÜZÜ dümdüz PLATO idi ve LAZ MÜTAYİT EKO orayı bildiğin beton vadi yaptı onumu diyon?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Togg güzel bir düşünce ama maalesef alanın çoğunun elinde patladı ilk versiyonu V2 biraz toparlamislar.Duzelirse ileride alınabilir ama bu fiyatlardan değil tabiki.Kalkip togga 1800-1900 verilmez.Hani nerede bunun yerli ve milliligi
İtalya'dan gelince haliyle çok km yapılıyor (!)
Bu arada; Kaan uçağımızda vileda sapı kullanılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 19 Şubat 2025; 9:11:51 > -
boşuna akıllı cihaz demiyorlar ;)
-
Ekrem İmamoğlu'nun villalarının önündeki ağaçlık alan belediyenin cebinden çıkan 156 milyon lira ile kamulaştırıldı. Ağaçlar kesildi. Tıpkı Beşiktaş'da Dolmabahçe sarayı önünden geçen yoldaki ağaçların kesilmesi gibi. Arıtma tesisi temel atmama törenini yapan İBB Başkanı, sonra boğazı müsilaj sardı. Haliç kaka kokmaya başladı tıpkı İzmir gibi.
-
"Her iki Togg aracından biri her gün direksiyon başına geçiyor."
Yazı yurtdışı kaynaklı bir haber de değil, tercüme esnasında özenilmemis desem. Ama bu nasıl bir cümle ya. Cidden bu kadar mı gelişi güzel yazılır bir yazı hadi insanlık hali gözden kaçtı ama okunup da hiç mi kontrol edilmez sonrasında.
-
Bilişim sistemleri uzmanı olarak bir çok firma ile çalışıyorum ve ağırlıklı olarak şehir içinde dolaşıyorum. Yılda 1 hafta tatilde şehir dışına çıkıyor araç. Aracım Peugeot 308-1.2-130bg ve yaklaşık üç ayda bir bakıma sokuyorum. Yılda 40.000kmyi çok rahat deviriyorum. Bakım sıklığım 10.000km. 50.000kmyi geçtiğim yıllar da olmuyor değil. Kısacası arkadaşın 39.000km yapması çok normal geliyor bana.
-
Togg konforlu araç, güçlü de. Kendini kullandırıyor araç, zevkli olunca bahane arıyor insan sürmeye.
önceki aracımda yıllık 20 bin sınırındayken togg ile bir yılda 25 bini buldum, tam 365. gün bugün.
bu arada haberdeki son madde kamaval değil, karnavar, yapay zeka bazen rn yan yana gelince m diye okuyor, haberleri de yapay zekaya mı editletiyorsunuz artık? işsiz kalmayın sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 19 Şubat 2025; 13:1:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X