|
Togg sahipleri Türkiye ortalamasının üzerinde yol kat etti

-
-
İtalya'dan geliyor diyenler TOPUK
-
Ortalamanın üzerinde mesafe yapıldıysa nerede kaldı karbon salınımı avantajı?
İşte bu işlerin böyle bir kötü yanı da var maalesef. Bir şey ne kadar ucuzsa o kadar da fazla tüketiyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
içten yanmalı araçlara elveda 👋
Bana yakıtı bedava verseler yine aynı kilometreyi kullanırım çünkü İstanbul'da araç kullanmaktan nefret ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maşallah, Her türlü veriyi ve bilgiyi de kaydetmiş.! Acaba araç içi konuşmaları da bir yerde kaydediyor mu acaba. İnsanın aklına deli sorular gelmiyor değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
16.000km'yi fazla zannediyorlar yazık.
Günlük rutinim ile birlikte yıllık minimum 39.000km.
Çevreyi, yeşili, karbonu ve doğayı düşünüyorsanız, her yere beton yapmayacaktınız son 23 yıl da.
Son 15 yılda yakılan ormanlar ve yerine yapılan oteller bile zaten her şeyi özetliyor.
Ulan Ankara'nın göbeği Gordion AVM karşısında ki, dokunulmaz sit alanı, askeri hatıra ormanının yarısını yok edip, yolun 30cm dibine ucube Vakıflar Genel Müdürlüğü yapan kim?
-
Hakikaten, bu elektrikli arabalarda her şey mümkün. Konuşmaları bile kaydedebilirler. Topladıkları veriye bakınca insan ürkmüyor değil.
-
Spotify niye yok listede.
-
-
Kurduğunuz mantık ters. Elektrikli otomobil yol yaptıkça artıya geçer.. o dev pil ciddi bir karbon tüketimi yapılarak üretilir, taşınır, uygulanır, elektrikli otomobiller sıfırdan çevreyi daha çok kirletmiş olarak gelirler, ancak 0g/km salınım yaptıkları için yapılan her km'de bunu telafi edip artıya geçerler.
Elektrikli otomobil ne kadar işlerse o kadar iyidir.
İçten yanmalı ne kadar işlerse o kadar kötüdür.
Yani gerçekten yol yapmayacaksan, kapıda yatacaksa elektrikli otomobilin israftan başka bir anlamı yok zaten.
-
Olması zor yalanlar, nasıl oluyor da tutuyor ? Çok fazla yalanın arasından bazılarına inanıyorlar işte.
Günümüzdeki adaletsizlikten ve ekonomiden bıkıp kafası allak bullak olmuş insanlar,
sürekli yalan konuşanlara prim verirse, böyle yalanları çok duyarız.
-
Normalde yaptığın kilometreden fazlasını sırf daha az para harcıyorum diye yapıyorsan o zaman her durumda çevreye zararlısın hocam. 0gr/km olamaz çünkü onu şarj ettiğini elektrik de üretilirken karbon salınımı yapıyorsun ister istemez.
Enerjinin temiz olmadığını biliyorum dostum, amaçsız boş km yapmayı savunmuyorum, elektrikli araçla km yapmamanın anlamsız olduğunu söylüyorum sadece. km yapıyorsan elektrikli araç almak anlamlı zaten, sen yol yaptıkça o pilin üretilmesinin bir gerekçesi oluyor, yapmıyorsan anlamı yok.
Ha zaten ihtiyaç için yol yapmayıp, sırf elektrik bizde ucuz diye boş boş yol yapıyorsan o en kötüsü tabi ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 18 Şubat 2025; 23:14:28 > -
nere topuk hala burdalar kendi belediyelerinin yaptiklari kıyımı hukumete yükleyen bile var onlar bitmez görmemezlikten geleceksin yada lafı cakıp kendini engellettireceksin kafan rahat olacak.diyorlar niye sadece devletin projelerindeki konulara abaniyorlar ,aten diger editörler sana lafı çaktırıp cevap veremeden banlıyorlar konudan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
blader senin kafan allak bullak olmus bence .mesela bende sorun yok adaletsizlik birtek sana mı var ? ekonominin durumundan rahatsızsan neden seviniyorsun fırsat biliyorsun ????
Zaten çok km yapanlar az yakmasindan (!) dolayi tercih etmiyor mu onları. Benim gibi haftasonu kullanan niye uğraşsın onunla.
Değer kaybı da çabası. 1900 e al 1 yılda 1500 e satama.
Neyi fırst bildim, neye sevindim ? Olmaz öyle şey !
İnsanların kafası allak bullak derken dalga geçmedim kimseyle,
aklı selim düşünemiyor insanlar, kafa gitmiş demek istedim.
-
Konular karışmış kanka
Burası otomotiv konulu
Sen diğer tarafa gitmelisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İtalya'dan geliyor diyenler TOPUK
|
16.000km'yi fazla zannediyorlar yazık. Günlük rutinim ile birlikte yıllık minimum 39.000km. Çevreyi, yeşili, karbonu ve doğayı düşünüyorsanız, her yere beton yapmayacaktınız son 23 yıl da. Son 15 yılda yakılan ormanlar ve yerine yapılan oteller bile zaten her şeyi özetliyor. Ulan Ankara'nın göbeği Gordion AVM karşısında ki, dokunulmaz sit alanı, askeri hatıra ormanının yarısını yok edip, yolun 30cm dibine ucube Vakıflar Genel Müdürlüğü yapan kim? |
Maşallah, Her türlü veriyi ve bilgiyi de kaydetmiş.! Acaba araç içi konuşmaları da bir yerde kaydediyor mu acaba. İnsanın aklına deli sorular gelmiyor değil.
|
Reis BEYLİKDÜZÜ dümdüz PLATO idi ve LAZ MÜTAYİT EKO orayı bildiğin beton vadi yaptı onumu diyon?
|
Bana yakıtı bedava verseler yine aynı kilometreyi kullanırım çünkü İstanbul'da araç kullanmaktan nefret ediyorum.
|
blader senin kafan allak bullak olmus bence .mesela bende sorun yok adaletsizlik birtek sana mı var ? ekonominin durumundan rahatsızsan neden seviniyorsun fırsat biliyorsun ???? |
Olması zor yalanlar, nasıl oluyor da tutuyor ? Çok fazla yalanın arasından bazılarına inanıyorlar işte. Günümüzdeki adaletsizlikten ve ekonomiden bıkıp kafası allak bullak olmuş insanlar, sürekli yalan konuşanlara prim verirse, böyle yalanları çok duyarız. |
Benzer içerikler
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- whatsapp aero
- instagram abonelere özel görme
- x beğenileri gizleme
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X