çağır nakliyeci sefer çağır. sen togg çaycılığını bıraktın mı? kripto sefer. |
Togg T10x - Clio 5 kazası (3. sayfa)

-
-
Doğal seleksiyon işlemiş. Umarım toggdaki suçsuz aile sağlığına bir an önce kavuşur.
-
Tanıştırayım,
Akp Stepnesi dediği partiye 3 bakanlık+ mit verilince yerin dibine giren malum üyemiz.
Unutmadan o konuya gelip ASLANLAR GİBİ yalan söylediğin için özür dileyeceksin.
Mesajlarının ekran görüntüsü var bende silmeye kalkma.
Daha önce yaptığın gibi mesajlarımi şikayet ederek kurtulma yoluna gidersen aynını bende sana yapacağım.
Öyle kolay değil piro dedeni istemeyen, ülkenin değerlerine sahip çıkan insanlara yandaş diye iftira atmak
https://forum.donanimhaber.com/kilicdarogluna-guveniyor-musunuz-otv-indirimi--154232787-6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Ocak 2025; 13:59:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sen hastasın la bebe. Herkesin kaydını alan bir şizofrensin. Bunları göstermen senin kripto akp li olduğun gerçeğini değiştirmez. Şu forumda akp liler dışında seni adam yerine koyan kimse yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence akp lilerde adam yerine koymuyordur
Yalancilara, lafının arkasında duramayan korkaklara ve sosyal faşistlere özel bir ilgim var
Çok keyifli oluyor
Top safety pick almış arabaya güvensiz diyorduk bir yerimizden uyduruyorduk falan,noldu o iş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Ocak 2025; 14:59:0 >
Acaba kalp krizi geçirdi gaz takılı mı kaldı diyeceğim ters şeritte ne işi var?
-
Yanlış alıntı yapmışsınız. Benim konumda mesajım yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah o vatandaş sanırım silmekle kalmayıp bir de engellemiş
Onu etiketlemek yerine sistem sizin nicke gitmiş ilginç şekilde. Kusura kalmayın
Togg sürücüsünün bilinçli olarak clioya çarptığı gibi deli saçması bir iddiada bulunmuştu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Ocak 2025; 16:7:8 >
Hem Ters yoldan gidiyor hem de karşıdan gelen araçların şeridine geçiyor.. Clio da ki sürücü Allah rahmet eylesin kesin aklı başında değil. Bir insan intihar etmek istese sadece kendine zarar verir. Togg da olan ailenin de canına kast ediyor..
Yani her gün trafikte nelerle karşılaşıyoruz kurallara uymayan ve trafikte başkalarına saygısı olmayan sürücüler yüzünden her gün bir kaç kez kaza tehlikesi atlatıyoruz...
Edit... Video'yu tekrar izledim hiç kimse sellektör yapıp uyarmıyor. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali herkes yanından geçip gidiyor. Belki uyarılsa farkına varacaktı ve kaza olmayacaktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 18 Ocak 2025; 17:33:47 > -
Fedoncu Clio, yerli ve milli Togg’umuzu görünce gözü dönmüş, komplo kurmuş
Şaka bir yana muhtemelen Toggdakiler “Napıyor bu deli” diyene kadar Clio gelmiş vurmuş. Clio’dakiler de akıl tutuması yaşıyor, başka bir şey gelmiyor, mantığım almıyor çünkü.
Neyseki sadece kendi ölmüş çok şükür başka kimseye zarar gelmemiş inşallah togg sahibi değer kaybınıda alır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
insan cahil olunca basit ağırlık hesabını bile yapamayıp seviniyor işte aynen iyi mal iyi malzeme hatta süper kalite
-
Hatırladığım kadarıyla siz daha önce de toggla ilgili eleştiriler yazmış,fakat konusunu açıp forumu aydınlatmaya gelince şimşek hızında uzaklasmistiniz
Madem mal kötü, kalitesiz, güvensiz
Böyle yorum atıp kaçana kadar konu açıp insanlara neden bu araç Kötü, çöp anlatsaniz ya?
Ters giden araç bilerek gittiğini düşünmüyorum her iki tarafada yazık oldu. Togg'da ki ailenin durumu nasıl acaba umarım iyidirler.
Togg sağlamlığı ve güvenliğini açıkça gösteren bir kaza olmuş.
Bende Togg'la kaza yaptım ve aracım perte ayrıldı tabi benim kazam çok daha ufak bir kazaydı Allah kimsenin başına vermesin. :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
x (formerly twitter)
Togg Team Türkiye (@TOGG_Team) on Xhttps://x.com/TOGG_Team/status/1880907738957377933?t=hU4dx5vGXnDip3x_R7oGoQ&s=19
Araçların son durumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yüksek süratte çok ciddi bir kaza, Togg yaşam alanını bu süratte baya iyi korumuş
Tam anlamiyla bir Small Overlap kazasi olmuş.
Togg yöneticilerine tebrikler. Karoser ve şasi muazzam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X