|
Togg T10X'e yeni renk seçeneği geliyor: Togg'un yeni rengi ne olacak? (2. sayfa)
-
-
Ben beğendim rengini.
-
güzel renk. iç mekana da taba ya da kahve gelse, bir de şu ekran altı iç trimi ahşap yapabilsek harika kombinasyon olur.
-
-
Renge bayıldım eğer satın aldığım dönemde olsaydı bu rengi alırdım. 😍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rengi ben de beğendim ama muhtemelen ömrüm boyunca alamayacağım :(
-
yeşil çok tutulan bir renk olmasa da koyu olması güzel olmuş.
açık yeşil olsa güzel ton bulmak çok zor olurdu bence. ama koyu olunca da mavi gibi kapalı havada bile siyah görünecek, gece zaten siyah sanıyorlar direkt aracı. bir yakınım birkaç defa aracımı gördü ama hep akşam denk geldik, bir sonrakine gündüz denk gelince "bu araca mavi miydi, ben siyah sanıyordum" dedi. o kadar koyu.
mavi renk deyince şöyle estoril mavi gibi, hyundai mavisi gibi , mavi gibi mavi olsun isterdim. şahsen Togg un hiçbir rengi "çok güzelmiş" dedirtmedi bana.Bej arada kalmış gibi biraz daha koyu olsaydı dedim, gri yine öyle o da biraz daha açık olsaydı dedim. Clio turkuazı ve turuncusu çok daha güzel renkler misal.
Turkuaz çok güzel olurdu, güzel bir ton bulurlar inşallah ona da turkuaz togg çıkarırlar. Turkuaz Türk rengi demek bir nevi. Turkuaz olması şart bence.
-
Daha güzel tonda bi yeşil tercih edilebilirmiş bence, at sineği yeşili olmuş bu böyle.
-
Keşke çektiğiniz yerin birde arkasını çekseydiniz.
-
yazılımsal sorunları bitmiyor. hangi birini yazıyim?
arac durduk yere donup çalışmıyor, stop edip arabadan ayrılmak istiyorsun kapanmıyor, yüksek voltaj hatası yüzünden yazın ortasında 35 derecede şehirlerarası yoldaşarj olmuyor, aracı çalıştırıyorsun profil kısmı ekrana gelmiyor.
bunlar sadece yazılımsal hatalar, birde servis rezilliği var. derme çatma çadır ve güvenlik mopunda bekleyen togg çalışanları ile servis vermeye çalışıyorlar, tam bir rezillik.
ilk aklıma gelip yaşadığım sorunlar bunlar. uygulama çökmelerinden bahsetmiyorum bile, onlarsızda seyahat edebiliyoruz. sorunlar o kadar çok ki navigasyonun çökmesi gibi durumlara aldırış bile edilmiyor.
şirket aracı olarak 1 tane almıştık iyiki filo olarak alma hatasına düşmedik.
bu gün de kaporta hasarı için aracı servise götüreceğim bakalım başımıza ne gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 1 Kasım 2024; 9:32:47 > -
sat kurtul diyeceğim ama kimse de almaz ki. satışta yığınla togg var.
-
kişisel aracım değil hocam, şirket aracı.
bu arada aracın performansı, konforu vs gayet güzel.
zaten elektriklinin kendine has problemleri varken üstüne bu problemler ile çekilmez oluyor.
-
Güzel bir renk ama keşke "race green" tonunda olsa. Arabalar gerçekten yakışıyor.
-
Olması gereken renk ve isimlerden biriydi. Şuku
Çok sevindim ve yakışmış.
Biraz daha British Racing Green tonunda olabilirdi.
Yeni renk ve isim önerim
"SALDA"
Subaru Impreza WR1 - Ice Blue Metallic
-
Koltuk rengi
Trim alternatifi
Şahane yorumlar
Eskiden DH böyleydi. Şimdi bu şekilde konu hakkında yorum yapanlar %1
-
Aynen kanka bende baktım sarı sitede sadece TOGG satılıyor
Diğer markalardan hiç satan yok
İlan kalmamış
-
Yazılım zaman içerisinde güncellenir kuluçka seviyesinde bir marka bu unutmayın
Otonom sürüş dahi ekleniyor artık araçlara, mükemmel hale gelmesi zaman alacak
Dünya çapındaki markalardaki sorunları hepimiz görüyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X