Bulaşık makineleri de ısı pompalı oldu, üst modellerinde var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Togg'un yeni modeli T10F, Teknofest'te görücüye çıktı! (2. sayfa)
-
-
Buranın elektrikli arac konusunda en bilgili adamı Gun hocamızdır. Onu dinle..
Ayrıca bence Togg almayın. Menzil yok, Teknoloji yok, Lüks yok.. Tesla alın..
-
bunları bende biliyorum, doğru söylüyorsun da benim gerekçemi değiştirecek şey değil bunlar.
-
Üretiminde kullanılacak ekipmanları ithal edersen ve tasarımını parayı basıp İtalyanlara yaptırırsan, elinde de yeterince kaynak varsa rahatlıkla bir elektrikli araç uretebilirsin fakat kritik aksamlarını yerli ar-ge çalışmaları sonucu uretmedigin sonucu üretim verimliliğin düşük olur, sonucunda da global piyasalarda rekabet gücün olmaz. Togg'un maalesef bu zihniyetle sonu yaklaşıyor. Yangından mal kaçırır gibi fabrika inşa edersen ar-ge çalışmaların eksik kalır, her şeyi dışarıdan getirmek zorunda kalırsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Iste bilincli Tüketici aynen söyledigin gibi..
-
Aracın üretim maliyetinin %68i Kocaeli/Gebze Taysad Osbde üretiliyor bilmeden sallamayı ne çok seviyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordoftheorg -- 3 Ekim 2024; 12:33:35 > -
LFP batarya için her türlü muhtaç herkes Çin’li firmalara hocam batılılar, koreliler ve japonların çözümleri iyi değil LFP konusunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Renk son kullanıcı için güzel ama yoruma katılıyorum sunum için olmamış. Özellikle Fransa markalarını farklı renkler tercih etme sebebi muhtemelen sunumu güçlendirmek. Biz ise düz renk ile çıkmışız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
CES'teki lansmanda kullanılan renk çok iyiydi mesela. Soft ve sportif iki heyecanı da hissettiriyordu.
Bu doğru değil ki?
Tedarik mekanizmasındaki bazı firmalar bir değil bir kaç defa değişti ve her gün yerlilik oranı artıyor.
Siz her şeyin ilk günkü gibi gittiğini zan ediyorsunuz ama konuyu bildiinizi bile zan etmiyorum.Yüzeysel bilgilerle atıp tutmanında kimseye faydası yok.
Bakın bir arkadaş çok güzel yazmış LFP batrya + Isı pompası+ 800 volt mimari. ek olarak güç paketinin yerlileşmesi TOGG'un odaklanması gereken yerler bunlar. Yoksa alt kompennetlerin çoğu zaten Türkiye'den.
-
boyutları nedir acaba?
-
AKTeknisyen mi?
Sen zan etme hocam ama Togg'un motoru Bosch ve boru gibi Alman motor.. Türklükle, Yerlilikle hicbir ilgisi alakası yok
-
Megane + süper b karışımı bişey yapmaya çalışmışlar
-
hibrit üretilseydi keşke. bataryada çin in eline bakmaya devam edeceksek.. boyle düşük menzillere kalırız. üstelik hem byd yi getirip, vergileri geri çekip hem de togg dersek pek anlamı kalmıyor. üstelik bu fiyatlarla çinlilere piyasayı bırakırız.. düşük vergiler ile cari açığın artmasına sebep olunuyorsa neden bu düşük vergi olayı.. neden küresel sistemin dayattıgı elektriğin baskılanması.. elektrikli araçlar gelecegi yok gibi.. hibritler yaygınlasacak görünüyor.
arabanın dış görünüşü güzel olmuş.
-
Kia K3 den ne farkı var?
-
Yok yav Kia Mia demisler ama bence jetta gibi olmus hic güzel degil tam bir cöp gercekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Ekim 2024; 16:32:35 > -
C sınıf mı B sınıf sedan mı bu. Boyutlarını göremedim.
ilk gösterilen prototip model düzgün bir sedan otomobildi.
bu skoda octavia çakması olmuş. sportback modellerde
araç büyük olsa bile arka baş mesafesi yeterli olmuyor.
-
Servisleri adam akıllı düzeltmedikten sonra hangi model çıkarsa çıksın hakkını alamaz malesef.. Araya adam sokuyoruz aracın durumunu öğrenmek için.. Telefonlara ulaşmak imkansızlaştı artık????
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X