Şimdi Ara

Togg'un yeni modeli T10F, Teknofest'te görücüye çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Togg'un yeni modeli T10F, Teknofest'te görücüye çıktı!
    Adana’da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST)'te yerli otomobil Togg'un ikinci modeli olan Togg T10F ilk defa görücüye çıktı. 2025 yılında piyasaya sürülmesi beklenen elektrikli sedan ile Togg, model çeşitliliğini arttırarak daha rekabetçi olmayı hedefliyor.

Festivale siyah renkte sergilenen Togg T10F, hali hazırda güvenlik, dayanıklılık ve aerodinamik testlerine tabi tutuluyor. Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, aracın lansmanını 2025'in ilk çeyreğinde gerçekleştirmeyi planladıklarını ve  Nisan 2025'den itibaren T10F’yi Türkiye’den başlayarak müşterileri sunacaklarını söylemişti.

Togg T10F özellikleri

Togg T10F, standart menzil arkadan itişli (RWD), uzun menzil arkadan itişli ve çift motorlu (AWD) olmak üzere 3 farklı versiyon ve iki farklı donanım seçeneğiyle pazara çıkacak. 160 kW (218 beygir) güç ve 350 Nm tork üreten T10F RWD, iki farklı batarya seçeneğiyle 350+ ve 600 kilometreye varan menzile sahip olacak.

Ayrıca Bkz.Yeni Hyundai Santa Fe - Kendisi de etkileyici fiyatı da

T10F’in 0-100 km/s hızlanması 4,6 saniye olan 700 Nm tork üreten çift motorlu AWD versiyonu ise 530 kilometreye varan bir menzil sunmayı hedefliyor. Standart menzilli model 52,4 kWh batarya kapasitesine sahipken, uzun menzilli modelde bu kapasite 88,5 kWh’e çıkacak. T10F, aynı zamanda aracın harici bir güç kaynağı olarak kullanılmasına olanak tanıyan, cihazdan elektrikli aletlere enerji aktarımı (V2L) teknolojisine sahip olacak.

Kaynak:https://x.com/DoluBatarya/status/1841506420623049102

• Sedan sever kitle için güzel haber

Menzili ve hızlı şarjı iyi olsun yeter

Umarım sürtünme katsayısı ve aerodinamik açıdan iyidir.

T10x de olan şu kafa ütüleyen elektrik motor vızıltısını umarım yalıtım ile bir tık azaltmışlardır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İtalyadan mı getirmişler? Ben demiyorum chp li milletvekili arkadaşlarım hep bir ağızdan diyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    0.22 cd değeri var sürtünme katsayısı olarak biraz daha iyi olabilirdi ama iyi bir değer yazılım adam edilirse ve ısı pompası da gelirse çok rahat 650 kmleri görebilir araç SUV model için de tabi makyaj gerekli daha düşük cd değeri ve adam akıllı donanım lazım

• Togg’un acilen LFP bataryaya, ısı pompasına ve 900V mimariye geçmeleri gerek.

Bunlar şu anda Çin’li markaların piyasada sattığı teknolojiler. Niye ben onlara mahkum olayım son teknoloji kullanmak için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2025 Nisan ayına kadar çok fazla araç piyasaya girecek. Çok ağır hareket ediyor.
    3 yıldır tek model araba satıyor. Çeşit, donanım yok. Batmak için uğraşıyor sanki

• Fiyat önemli fiyat.

• gun kullanıcısına yanıt
    ısı pompası bence opsiyon olmalı. şahsen ısı pompalı aracı tercih etmem. ısı pompası mekanik bir sistem olduğu için bakım yapılmaz ise sorun çıkartır. son teknoloji yerine basit, ucuz ve sorunsuz bir sistem her zaman ilk tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 2 Ekim 2024; 23:22:36 >
  • Renk seçimi biraz kötü olmuş. Araç kendini göstermiyor.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Yok öyle birşey. Isı pompası arıza falan çıkarmaz öyle kolay kolay. Asıl ısı pompası olmazsa uzun vadede pilin termal yönetimi iyi olmadığı için pil daha çabuk verim kaybeder uzun vadede ısı pompalı araçlara oranla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBcoskunFB -- 3 Ekim 2024; 1:50:33 >
  • param olsada alsam acayip iyi duruyor

• Araç çok abur cubur yemişte orantısız kilo almış gibi. Lastikler sönük kalmış yanında.

• gun kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum BYD ve TESLA ile rakabet etmek istiyorsa, ısı pompası ve 900v şart- artı otopilot içinde ciddi yatırımlar yapması gerekiyor.
    elektrikli araçlar artık yapay zeka oto pilot ve gelişmiş multimedyadan oluşan teknolojik araçlar. multimedya için ciddi yatırım lazım arayüzün ve özelliklerin çok gelişmesi lazım (bu konuda huawei ile ortaklık düşünülebilir) aynı şekilde otopilot ve yapay zeka için ciddi yatırım lazım bu konuda nvidia ve huawei ile ortaklık düşünülebilir. batarya kısmında ortağımız güzel gelişmeye açık bir firma maliyetleri düşürmek için Bursa'da çekirdek dahil üretim için acil bir tesis kurulmalı.

• FBcoskunFB F kullanıcısına yanıt

opsiyonel olmalı dedim ya. benim için UCUZ, basit, sorunsuz olması önemli. ısı pompası bakım gerektiriyor. bakım yapmazsan bozulur. 3-5 yıldan bahsetmiyorum, 15-20 yıldan bahsediyorum. 3-5 yıl sonra satacağım diyorsan haklısın. bozulmaz sorunsuz bir şekilde kullanırsın

• Lastikleri 2-3" büyütmek lazım.

2. fotoya ilk baktığımda Taliant gibi algıladım.

Beğenmedim pek.

TOGG bu hali ile zarar etmeye devam eder. Yazık olacak.

• yerli araç satmak istemiyor hükümet satmak istese faizsiz yüksek bedelli kredi vermeli mesela 1 milyon iki yıl faizsiz bu araç için kredi vermeli kredi ile satılan araçlara da satış yasağı konmalı ama yapmaz yaparsa millet kazanır ayrıca yeni araçlarda ısı pompası lfp bataryaya geçmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 3 Ekim 2024; 10:56:26 >
  • İlk sergiledikleri konsept tasarım daha güzeldi. Focus ve meganın aşk çocuğu gibi olmuş.

• Cin cakması araba gibi

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Is pompası dediğimiz şey bildiğiniz klima. PTC ile arasında tam 3 kat enerji farkı var. Çamaşır kurutma makinaları bile artık ısı pompalı sisteme geçtiler. Üstelik propan gazı kullanıyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.