Şimdi Ara

'Tok Kapı Sesi' İşe Yaramıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben araç ararken zaten kafadan siyah rengi çıkarıp diğerlerine bakıyorum. ayrıca benzinli ve manuel.
    bir de fiyat düştü falan diye başlık gördüğümde zaten bişey var ki satılmıyor diyorum.
  • Bu paraya dopdolu sportage alırsın hemde yarısı km de dizel... şunun içine bak birde sportage ın içine...

deri koltuk nereeee kumaş koltuk nereeeee... Hergün önünden geçtiğim bir yıkamacı var... Galeri işine girdi...

2 aydır önünden geçiyorum ilk zamanlar 1 tane vw jetta vardı... şimdi 6 tane vw araç var ve hiçbiride satılmadı duruyor = )
  • Arkadaşta da boyasız titanium tdci fıcus var 2011 ve 100 bin km. Bir süredir satamadı. Ben 2012 ceedi 80 bin km'de 2 günde sattım ama uygun yazdım hatta telefonda ilk arayana 2 bin tl ikram da ettim. Ama onu da uyardım ilk arayanlar önemli onlarla arayı bulmanız lazım dedim.
    Hatta ilk ilana 52 yazacaktı ben 50 yazdırttım. 48e ver dedim 49dan aşağı vermem dedi. Sonuç, hala bekliyor. Başka bir tanıdık 2000 focus 1.6 ghia satıyor. Aslında 25e razıydı ama oğlu ilana 28 yazmış belki gider diye. O da bi kaç haftadır bekliyor halbuki çok temiz arabası.

Özetle sahibinden in yeni formatını biliyorsunuz. 1 ay süreniz var. Bunun ilk 1 haftası hatta 3 günü çok önemli. İlk hafta yüksek fiyat yazarsa zaten sonra düşse de faydası yok. İnsanlar bekleyen arabaya acaba ile yaklaşır. Anahtar kelimeler uygun fiyat, ilk arayanlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiguan kullanmış biri olarak kullanıcı bu araçlarda manuel ve benzinli olmasına değil donanıma konfora bakar. Km. de benzinli bir araç için çok değil. 200 üzeri olsa psikolojik olarak soru işareti yaratabilir ama yıllık ortalama 20bin sorun değil.

Fiyata gelince. Tamam ÖTV arttı kurlar arttı ama araç sonuçta 6 yaşına girmiş ve araya bir makyaj bir de kasa girmiş. Aynı özelliklerde 3 yaşında olsa aracınız max 1 ayda giderdi bence. Bu durum birkaç bin lira daha indirim yapmanıza sebep olabilir.
  • Fiyatla alakali bence.

Kafadan soyle dusunun sene sonundayiz, 20 gun sonra gidip bu aracin vergisini odeyecek alan kisi.

Araci satamazsaniz da siz odeyeceksiniz bunu.

Onu gec bu araci 2 bin ucuza satin parayi faize koyun 1-2 aya zarariniz zaten telafi olmus olacak.

Herkes dogru soyluyor. Arac benzinli, manuel ve suv. Ustune 20 gun sonra arac 1 yas daha yaslanmis olacak ve fiyat dusmeniz gerekecek. Bunun algisi vergisi ayri bir dert olacak.

Bunlarin yanina bir de bu aracin basina bir is gelme riski olacak.

O yuzden birakin 2 lira ucuz olsun o paraya satin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf diye geldim .. Demek ki tok kapı sesinden kasıt GOLF
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-volkswagen-tiguan-1.4-tsi-370855013/detay

fiyat düşürmeniz gerek diye düşünüyorum.biraz fazla istiyorsunuz bence.
  • polo ve golf olursa benzinli, manuel de fark etmiyor, her türlü kapışılıyor. sıkıntı aracın hem tiguan olması, hem benzinli olması. tiguan yollarda da çok gördüğüm bir araç değil.
  • yaz 50 bin lira bak nasıl ararlar.
  • bir mal kötü olmadığı halde satılmıyorsa fiyatı yüksektir...

bunun için fazla düşünmek gerekmez, fiyat indirilir...
  • Bu araç 1.6 102 hp LPG li olsa fiyat direk 65-70 bin tl.
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam bir araç ederini buldumu gidiyor, diğer türlü çok şanslı olmanız lazım ederinden yüksek fiyata satmak için.Bir arkadaşım 200 bin km geçmiş cliosunu Fransa'dan emekli olmuş bir amcaya piyasanın 5 bin tl üstüne satmıştı, hatta adam aracı kontrol bile ettirmemişti.Ama bu nadir yaşanılabilecek bir durumdur.Bir de şu konuyu atlıyoruz genelde, bir araç bizim iyi kötü işimizi görmüş, ayağımızı sıcakta, soğukta yerden kesmiş yani yapması gerekeni yapmış biz bu aracı satarken fazladan kar edeyim düşüncesiyle coşmamalıyız, sizin yaptığınız gibi uygun fiyata ver gitsin işte hem başka bir insanın da araç sahibi olmasına vesile oluyoruz bu da güzel bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

benzin + manuel

vw demek dsg+dizel demektir.

Oyle diyorsunuzda ne dizel motorunda is var ne dsg sinde. O kadar matah bisey degil ki vw nin dizel otomatigi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhani A kullanıcısına yanıt
    Küçük şeyler derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedekolsun

Küçük şeyler derken?

Hocam kusura bakmayın. Ben ilanın sizin olduğunu bilmiyordum.

Favorilerine ilanı eklemiş birinin, vw'nin satmamasından mutlu oluyor zannettim.

• Şunu kendi aracınıza yapın eğer kapıyı tekrar kapatabiliyorsanız ''tok kapı sesi'' geyikleri yapın lütfen. Ağlamayın artık ne olur.

• Çünkü ikinci el araç satmak için en yanlış zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Şunu kendi aracınıza yapın eğer kapıyı tekrar kapatabiliyorsanız ''tok kapı sesi'' geyikleri yapın lütfen. Ağlamayın artık ne olur.

Auriste denemiştik, sonuç olarak yine aynı şekilde hiç bir sorun olmadı. Başka araçlarda da böyle şeyler yapsanız sorun olacağını sanmıyorum.

Sonuçta hızlı çarptın diye veya biraz ağırlık oldu diye bozulmaz o menteşeler falan.

• kilicoglu K kullanıcısına yanıt
    Auristeki denemenizin videosunu paylaşırmısınız bizimle??
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    aslında vw demek direk DSG demek bence hocam.

benzinli araç olsun ama DSG olmayınca bi işe yaramıyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.