< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aakgun -- 22 Ocak 2022; 14:54:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aakgun -- 22 Ocak 2022; 14:54:0 > |
Saçmalıyorsunuz arkadaşlar her şeyi eleştiriyorsunuz tamam da biraz mantıklı olun konuşurken. Sizin gibi insanlara bedava verse yine bir kulp bulursunuz.
Örnek olarak adamlar size 100 bin liraya ev veriyor ve 20 bin peşin alıyor kalanı ise 80 ay ayda bin lira taksit yapılıyor. 6 ayın sonunda zam geldiği zaman örneğin 1050 lira oluyor taksit ve tabi ki senin an itibariyle borcun 1050x74 olacak. Hem bakiyeye hem taksite zam gelmiyor yani taksite zam gelince doğal olarak bakiye de artar değil mi arkadaşlar bunu anlamak hiç zor değil. Hiç bu kadar kafanızı yormadan zaten taksit sayısı sabit olduğu için ödediğiniz taksite gelen zamdan başka bir borcunuz olmayacağını da akıl etmeniz Lazım o da ayrı bir konu da neyse. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin584 -- 29 Ağustos 2017; 6:45:20 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Şubat 2019; 22:46:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tokiden 240 ay vadeli konut aldım. konuttan memnunum. ancak ziraatbank ve tokiden cevap alamadıgım bir sorum var. 11 yıl sekiz ay taksit odedim. evi 210 bin liraya almıştım. taksit borcum olmadıgı halde suanda 220 bin borcum gorunuyor. demekki bu sistemde 240 ıncı taksidi odedığımde artı 250000 civarında borcum kalacak. o halde bu nasıl 240 ay vadeli satıs oluyor. |