Şimdi Ara

Tokluk Kan Şekerinin Bir Anda Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merak ettiğim bir konu var.

Yaklaşık 2 hafta önce sık idrara çıkma sebebi ile ürolojiye başvurmuştum. Doktor bu iş benlik değil Dahiliyeye uğra demişti ve Dahiliye doktoru da kan şekerini ölçtürmemi istemişti. Ölçtürdüm ve tokluk kan şekeri 304 çıktı.

Birkaç tetkikten sonra Şeker hastası olduğumu söyledi, tansiyon ve şeker kontrol cihazı alıp evde kontrol etmemi istedi. Checklist tarzı bir şey düzenledim ve sürekli not alıyorum ben de. Sık sık kontrol ediyordum fakat şöyle bir durum ile karşılaştım.

İlk günlerde tokluk kan şekeri 260-246-250 filan gidiyordu ama son 3 gündür 146-125-131 gibi gidiyor. Cihaz arızalandı sandım tekrar kalibre ettim ama sonuç 3 aşağı 5 yukarı aynı çıkıyor.

Bir anda bu kadar düşmesi normal mi?

Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Sağlıklı günler diliyorum.

• chatgptye yaz en güzel tanıyı o koyar
  • trolldetector kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim mesajın için ama ChatGPT ye soracaksak sürekli bu forum neden var onu anlayamadım?

• cetinhocam kullanıcısına yanıt
    doktorforum ya da şekerhastalarıforuma mı benziyor acaba ben de onu anlayamadım ya,, kimsenin yapmadıgını yapıp cevap yazdım..
  • trolldetector kullanıcısına yanıt

Bu forumu Türkiye’de her meslekten kullanan var. Zaten en alta da yazdım, bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim diye.

Neyse bakalım, teşekkür ederim tekrardan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.