Şimdi Ara

Tokyo Driftin Oyunu Çıkacak Mı???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Tokyo drıftın fılmı copk guzel oyunuda olsa muhtesem olur.Ama oyunun cıkıp cıkmcıanı bılmıon bılıosanız yazın

• çıkacak ama tokyo drift die çıkmaz yeni carbonda bu özellik olabilir
  • Fast And The Furious diye oyun var yeni çıktı ama sadece ps2ye çıktı galiba indiriyorum tokyo drift değil galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

Fast And The Furious diye oyun var yeni çıktı ama sadece ps2ye çıktı galiba indiriyorum tokyo drift değil galiba

nası yani filmin oyunumu ps2 de çıktı nası indiriyorsun pekii
  • quote:

Orjinalden alıntı: **Lonely**

quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

Fast And The Furious diye oyun var yeni çıktı ama sadece ps2ye çıktı galiba indiriyorum tokyo drift değil galiba

nası yani filmin oyunumu ps2 de çıktı nası indiriyorsun pekii
    torrent sitelerinde var. çok beklentim yok oyundan 600 mb olduğunu görünce indirmeye karar verdim çok yavaş iniyo 256 internetim var birkaç ayda anca iner.konsol bölümüne bak orda oyunla ilgili birkaç bilgi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknotcu_velet -- 3 Ekim 2006; 16:58:46 >
  • çıktı bile ama ps2 ye
  • tokyo drift in oyunu çıktı ama hiçte filmin oyunu degil çünkü arabalarda marka yok mesela bi 350z falan koyar insan hiç biri yok ama carbonda bu özelliklerden bi kaçı var mesela drift lerin dagdan aşşaga ve bariyersiz olması...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.