Şimdi Ara

Tokyo Game Show 2010: Yeni Nesil PSP (PSP2) Söylentileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence 3DS'yi ülkemizde 2 yıldan önce düzgün bir fiyata göremeyiz
  • Gamescom 2010 fuarındada PSP2 duyurusu gelmedi fakat yeni konsolun oyun geliştiricilerine gösterildiği söylentiler var.

Umutlar Tokyo Game Show 2010'da (Eylül 2010). Bakalım bu sefer olacak mı?

Tokyo Game Show 2010: Yeni Nesil PSP (PSP2) Söylentileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 25 Ağustos 2010; 12:04:47 >
  • öfff psp 6. yılı dolduruor bence ds le kıyaslanmayacak derecede başarılı bir konsol
    herşeyden önce multimedia aracı
    hala sony ps2 nin bazı oyunlarının bile psp den daha önemli olduunu söylüor
    bu adamlar hakkaten gerizekalı
  • resimler hep psp go nun kopyası aralarında fark yok bence psp2 çok farklı bir tasarıma sahip olacak tüm tahminlerden uzak olcak
  • umut fakirin ekmeği
  • Valla isterlerse ps3ten daha iyi donanımı olsun psp gibi oyun kıtlığı yaşayacaksak ben direk 3ds alıyorum arkadaş.
    Benim psp nin içinde sadece emulatörler var yani böyle bi alet yapıyosun oynayacak oyun yok yuh sony.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

Valla isterlerse ps3ten daha iyi donanımı olsun psp gibi oyun kıtlığı yaşayacaksak ben direk 3ds alıyorum arkadaş.
    Benim psp nin içinde sadece emulatörler var yani böyle bi alet yapıyosun oynayacak oyun yok yuh sony.

olur mu ya ps3 te olmayan yüzlerce oyun var psp de
  • bunlar sadece ortalikta dolanan dedikodu haberler su an piyasada adam gibi 2 tane konsol var ds ve psp arti x box, psp ayarinda bir seyler cikartmadigi surece yada baska birileri psp gibi veya daha iyi bir sey cikartmadigi surece psp 2 nin gelmesine ben pek mantikli bakmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.