Şimdi Ara

Tokyo Game Show 2010: Yeni Nesil PSP (PSP2) Söylentileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony, E3'de yeni bir donanım tanıtacağını duyurdu.

PlayStation resmi sitesinde geri sayım var (us.playstation.com)

Sony Basın Konferansı 15 Haziran Salı saat 22.00 de IGN, Gamspot, Gametrailers, G4TV den canlı olarak yayınlacak.

Ne dersiniz PSP2 tanıtılacak mı? Görüşleri alalım. Ben PSP2 nin zamanının geldiğini düşünüyorum. Muhtemelen Sony, Nintendo 3DS karşısında PSP2 ile hamlesini yapacak.

Tokyo Game Show 2010: Yeni Nesil PSP (PSP2) Söylentileri  Tokyo Game Show 2010: Yeni Nesil PSP (PSP2) Söylentileri

(Resimler fakedir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 25 Ağustos 2010; 12:05:46 >

• Duyurulmayacak.Psp zaten şuan konsol satışlarında 1. + psp go dan edilen zararı sonynin kurtarması lazım.Zaten 3DS de ahım şahım bişey olmayacak bence.
  • PSP konsol satışlarında 1. değil. Tam aksine taşınabilir konsol satışlarında Nintedo DS'in çok gerisinde. Ben PSP2 duyurusuna kesin gözle bakıyorum.

Bakalım herşey yarın belli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

PSP konsol satışlarında 1. değil. Tam aksine taşınabilir konsol satışlarında Nintedo DS'in çok gerisinde. Ben PSP2 duyurusuna kesin gözle bakıyorum.

Yanlış biliyorsun.

Eğer tüm konsol satışlarına bakarsak evet ds önde ama şimdiki satışlarda psp 1. hangi konsol satış rakamlarına baksan bu böyle.

Psp2 yi sadece fake haberler ve e3 gündeme getirdi.

Ama yarın çok güzel olucak 7 de nintendo konferansı canlı yayınlancak kesin bakıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moy07 -- 14 Haziran 2010; 18:32:47 >
  • Kesinlikle PsP 2 tanitilacak eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moy07

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

PSP konsol satışlarında 1. değil. Tam aksine taşınabilir konsol satışlarında Nintedo DS'in çok gerisinde. Ben PSP2 duyurusuna kesin gözle bakıyorum.

Yanlış biliyorsun.

Eğer tüm konsol satışlarına bakarsak evet ds önde ama şimdiki satışlarda psp 1. hangi konsol satış rakamlarına baksan bu böyle.

Psp2 yi sadece fake haberler ve e3 gündeme getirdi.

Ama yarın çok güzel olucak 7 de nintendo konferansı canlı yayınlancak kesin bakıcam.

Yanlışın var.

Nintendo DS haftalık, aylık ve yıllık satışlarda PSP'yi katlamış durumda.

Üstteki son haftanın konsol satış rakamları. Alttaki toplam satış rakamları.

http://www.vgchartz.com/

• PSP sadece Japonya'da en çok satan konsol dünyaya baktığımızda DS açık ara önde Artık zamanı geldi umarım PSP 2 tanıtılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık tanıtılması gerektiğini düşünüyorum. İlk model 2004'ün sonunda ortaya çıkmıştı ve 2 yıl sonra yine senenin sonuna doğru Sony, PlayStation 3'ü piyasaya sürdü.

Şu anda söylenenler PS4ün 2011 den önce gelmeyeceği yönünde. Bu da yeni PSP nin bu konferansta tanıtılmasını daha kuvvetli hale getiriyor çünkü yine tahminlere göre arada 2 yıllık bir zaman söz konusu.

Sistem özelliklerine de bakarsak Sony şu ana kadar 4 tane model çıkardı. Genelde ufak ayrıntılarla çıkardığı için tüm PSP modelllerinin hepsi tüm oyunları destekliyor.
    Ancak son zamanlarda cep telefonları bile kendini eşit görmeye başladı PSP ile. Sony'nin buna cevabı çok ağır olacaktır eminim.

Benim tahminlerime göre daha güçlü bir işlemci ve ram ile gelcektir söz konusu cihaz. Eğer disk kullanılacaksa en az 1 dvd kapasitesinde olacağını düşünüyorum. Ekran çözünürlüğü muhtemelen artar ve oynanabilirlik açısından sensör ve ikinci bir analog kullanılabilir.

Tüm bunları geçelim, Sony çıkardığı son iki PSP modelinde ( 3000 ve Go!) ilk iki model gibi istediği başarıyı yakalayamadı. Bu da bana göre en güçlü kanıtlardan biri. Gel görelim ki bunların hepsi birer tahmin. Bu akşam 22:00 dan sonra her şey açığa kavuşacaktır.

• kulağıma gelen haberlere göre psp2 bgün duyurulacakmış birde kamerası olacakmış..
  • Evet bende öyle okudum bazı sitelerde açıklansın artık psp dünyasına hareket lazım
  • İnşallah PSP 2 dir Birde üstüne bu cihazın tüm gücünü kullanan bir GOW çıksa süper olur ama daha yeni duyurdular GOW'ı
  • Buyuk ihtimal cikicak bence PSP2
  • Nintendo 3ds çıkarmış
  • Evet nintendo 3ds'i salondakilere dağıtıp tanıttı İnşallah sony'de psp2 yi tanıtır
  • Hadi bakalım başlıyor
  • yalan oldu sanırım ben izleyemedim ?
  • belki en son tanıtırlar..
  • Şov sona erdi arkadaşlar psp 2 ile ilgili hiçbirşeyden bahsedilmedi psp bile altyazı gibi gelip geçti şov tamamen ps 3 ve oyunları üzerineydi anlaşılan nintendo taşınabilir oyun konsolu olarak uzun süre lider kalacak
  • yeni donanım tanıtmadılar.
  • Donanım olarak sadece PS Move tanıtıldı.PSP 2'yi bir ihtimal bu senenin sonunda yapılacak olan GamesCom ve Tokyo Oyun Fuarlarından birinde görebiliriz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.