Şimdi Ara

Tokyo Game Show 2010: Yeni Nesil PSP (PSP2) Söylentileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yapalım bizde PSP2'ye kadar 3DS alıp idare ederiz
  • 3ds dassss gbi olms. sonunda nintendo kendine geldi . ds neydi oyle ya ne kepaze bseydi
  • 3DS yi deneyenlerde bayağı memnun kalmışlar 3D'den
  • Evet beyler PSP2 yalan oldu. Önümüzdeki E3'lere bakacağız
  • Takma kafaya fatz ben hala iddaliyim E3 yani expoda tanitilmadiysa TGS tokyo game show ve GC asia var.bence tgs de duyurulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Takma kafaya fatz ben hala iddaliyim E3 yani expoda tanitilmadiysa TGS tokyo game show ve GC asia var.bence tgs de duyurulacak.

inşallah bunlardan birinde duyurulur ama kararsızım dsi almayı düşünüyorum bu yaz alsammı
  • Psp 2 son 2 yıl içinde çıkmayacak arkadaşlar umutlanmayın boşuna.Hala Canlı bir alet psp ve grafik olarak hala ds den üstün.Büyük ihtimal bu 2 yılda bir çok psp özel oyun cıkacak ve psp 2 çıkacak ve krılmayacak bir şekilde çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Psp 2 son 2 yıl içinde çıkmayacak arkadaşlar umutlanmayın boşuna.Hala Canlı bir alet psp ve grafik olarak hala ds den üstün.Büyük ihtimal bu 2 yılda bir çok psp özel oyun cıkacak ve psp 2 çıkacak ve krılmayacak bir şekilde çıkacaktır.

psp'nin neresi canlı ya 2004'de çıkmış bir alet düzgün bir yenilikte gelmedi 3ds'nin grafikleri neredeyse psp kadarmış daha iyi olduğunu söyleyenlerde var.nintendo aldı başını gidiyor psp satışları sürünüyor sony nin adam akıllı toparlanması lazım bu konuda insanlar artık god of war içinde psp almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Takma kafaya fatz ben hala iddaliyim E3 yani expoda tanitilmadiysa TGS tokyo game show ve GC asia var.bence tgs de duyurulacak.

Bakalım bekliyoruz. İnşallah dediğin gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

quote:

Psp 2 son 2 yıl içinde çıkmayacak arkadaşlar umutlanmayın boşuna.Hala Canlı bir alet psp ve grafik olarak hala ds den üstün.Büyük ihtimal bu 2 yılda bir çok psp özel oyun cıkacak ve psp 2 çıkacak ve krılmayacak bir şekilde çıkacaktır.

psp'nin neresi canlı ya 2004'de çıkmış bir alet düzgün bir yenilikte gelmedi 3ds'nin grafikleri neredeyse psp kadarmış daha iyi olduğunu söyleyenlerde var.nintendo aldı başını gidiyor psp satışları sürünüyor sony nin adam akıllı toparlanması lazım bu konuda insanlar artık god of war içinde psp almıyor

Benim düşüncem böyle tahminimcede böyle olacak bence.Ps2 den tahmin ediyorum zaten psp2 kırılmayacak ps3 gibi görürürsünüz

• quote:

quote:

quote:

Benim düşüncem böyle tahminimcede böyle olacak bence.Ps2 den tahmin ediyorum zaten psp2 kırılmayacak ps3 gibi görürürsünüz

güzel kaliteli hakkını veren bir konsol olsunda ben orjinal olarak kullanmayada razıyım

• Evet arkadaşlar biz PSP2 beklerken Sony başkanı "PSP'nin daha 10 sene ömrü var" dedi

Uzun süre PSP2 hayal oldu

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-SCEA_PSPnin_10_Sene_Daha_Omru_Var-7269.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 19 Haziran 2010; 17:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Evet arkadaşlar biz PSP2 beklerken Sony başkanı "PSP'nin daha 10 sene ömrü var" dedi

Uzun süre PSP2 hayal oldu

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-SCEA_PSPnin_10_Sene_Daha_Omru_Var-7269.htm

3ds çıkıp da psp satışları sıfıra vurunca görürüm ben sonyi.
    Bu sene çıkarmadı tamam da taşınabilir konsol piyasasında tutunmak istiyorsa seneye kesin çıkarması lazım psp2 yi.

• yuh ya bırakın psp yi ben ds alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moy07

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

PSP konsol satışlarında 1. değil. Tam aksine taşınabilir konsol satışlarında Nintedo DS'in çok gerisinde. Ben PSP2 duyurusuna kesin gözle bakıyorum.

Bakalım herşey yarın belli olur.

Yanlış biliyorsun.

Eğer tüm konsol satışlarına bakarsak evet ds önde ama şimdiki satışlarda psp 1. hangi konsol satış rakamlarına baksan bu böyle.

Psp2 yi sadece fake haberler ve e3 gündeme getirdi.

Ama yarın çok güzel olucak 7 de nintendo konferansı canlı yayınlancak kesin bakıcam.

Yukarıdaki satış rakamlarına bir bak istersen hee sonrasında "yanlış biliyorsun" yada "doğru biliyorsun" gibi yorumlar yap boş yorum yapma...

• quote:

yuh ya bırakın psp yi ben ds alcam

3DS gelsin, 1 tane almak lazım
  • Valla 3DS de ülkemize gelene kadar fiyatı uygun birşey olana kadar 2 sene geçer ben bu yaz DSİ almayı düşünüyorum
  • psp çok geride kaldı ciddi ciddi. ilk çıkıtğında ne süper makineydi.

bende eğer 3ds çok pahalı olmazsa 3ds alıcam. anlaştığı firmalar süper. mgsden street fightera bissürü oyunu var.
  • Evet malesef. 3 defa PSP sahibi oldum. 3 PSP de de sıkıldım sattım zamanla. Belki MGS Peace Walker ve yeni God of War için tekrar alabilirim.

Nintendo 3DS ile çok iddialı. Zelda Ocarina of Time bile 3DS için tekrar yapılıyormuş. Almak şart oldu konsolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 20 Haziran 2010; 23:32:13 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.