Şimdi Ara

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
5
Favori
29.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Spoiler yesem de önemli değil. Animeyi yeni bitirdim de akira - amon olmasını çok isterdim. Romantik anime değil ama ikisinin hikayesi güzel işlenmişti. Gerçi yine olur muhtemelen ama kim bekleyecek. Anime çok geriden geliyor arkadaş. Manga okumak da hiç bana göre değil.

Amon ölmemiştir inşallah diyeyim sadece. Yaşıyorsa da Kötü adam yapmazlar bir de umarım. O adamdan kötü olmaz çünkü.

Bu hikaye de hortlaklara karşı hiç sempati besleyemedim şahsen. O kadar insanı katledip biz iyi karakteriz demeleri canımı sıkıyor. Onlarsız dünya daha güzel .

Amon hayatta, gûl kesiyor arada gelip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Buralar çok ölü ya. Kimse de demiyor ki: "Acaba Kanou ile Noro benzer olayları mı yaşadı? Tsukiyama'yla Haise kapışacak mı? Haise, Ken ile ilgili bir şeyler hatırlar mı? Floppy'nin sağ elinde, Amon'un da sağ kolu kesikti hatırlatayım, neden sadece üç parmak var? Neden Floppy'nin zırhı, Amon'un Kaneki'yle olan kapışmasında giydiğiyle pek bir benzer? :re Tsukiyama operasyonunda nasıl bir yol izler?"

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Buralar çok ölü ya. Kimse de demiyor ki: "Acaba Kanou ile Noro benzer olayları mı yaşadı? Tsukiyama'yla Haise kapışacak mı? Haise, Ken ile ilgili bir şeyler hatırlar mı? Floppy'nin sağ elinde, Amon'un da sağ kolu kesikti hatırlatayım, neden sadece üç parmak var? Neden Floppy'nin zırhı, Amon'un Kaneki'yle olan kapışmasında giydiğiyle pek bir benzer? :re Tsukiyama operasyonunda nasıl bir yol izler?"

Flopynin amon oldugunu düsünmeyen kalmamistir zaten hocam tsukiyama haftaya sasakiye bodoslama saldircak gibi hissediyorum adamin hiç bir şeyi kalmamişti en son kafayı bozmuştu ama ishida o savasta yine bişiler patlatir kanou ile noro olayini hiç dusunmemiştim doğrusu açabilirmisiniz o durumu biraz daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bölüm çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Buralar çok ölü ya. Kimse de demiyor ki: "Acaba Kanou ile Noro benzer olayları mı yaşadı? Tsukiyama'yla Haise kapışacak mı? Haise, Ken ile ilgili bir şeyler hatırlar mı? Floppy'nin sağ elinde, Amon'un da sağ kolu kesikti hatırlatayım, neden sadece üç parmak var? Neden Floppy'nin zırhı, Amon'un Kaneki'yle olan kapışmasında giydiğiyle pek bir benzer? :re Tsukiyama operasyonunda nasıl bir yol izler?"

Flopynin amon oldugunu düsünmeyen kalmamistir zaten hocam tsukiyama haftaya sasakiye bodoslama saldircak gibi hissediyorum adamin hiç bir şeyi kalmamişti en son kafayı bozmuştu ama ishida o savasta yine bişiler patlatir kanou ile noro olayini hiç dusunmemiştim doğrusu açabilirmisiniz o durumu biraz daha

Noro da Kanae gibi işkence görmüş olabilir.

• Bu noro dehşet bir şey durdurmanin yolu yok galiba nasıl ölürki böyle bir ghoul

• yenii bölüm kı arkadaşlar bölüm geçmişi hatırlattı sizce hasie nin kolunu koparan kim olabilir
  • Yeni bölümün sonunda biraz şok oldum beklemiyodum hiç kafamda karişti noldu kim kopartti tsukiyama diye düsündüm ilk başta ama burda bitirdiklerine oge o son sahnede bir iş vardır kesin

• Tsukiyama'nın, Nishiki'nin manitasını yemeye çalıştığı zamanı hatırladınız mı? Tsukiyama'nın kolunu da aynı incelikle koparmıştı biri. Ukaku sahibi bir arkadaşımızdı kendisi.

Ihei'den sonra Kuramoto da ölürse kalbim dayanmaz bu arada.

• Tsukiyama nin kolunu touka kaparmisti ama tsukiyama nin yuzu filanda zarar grmstu

• quote:

Orijinalden alıntı: ecaliskan1905

Tsukiyama nin kolunu touka kaparmisti ama tsukiyama nin yuzu filanda zarar grmstu

Tekme atmıştı gözüne Touka. Gözü o yüzden çizildi. Keserken olmadı yani.

• Yeni bölüm çıktı ne olacak bu Haisenin hali...

• Şu sahneden sonra:

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest]

Noro'nun, Eto'nun şu konuşan kagunelerinden biri olduğunu düşünmeye başladım nedense.

.

Ek:

Damn Haise. You scary...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 31 Ekim 2015; 0:26:13 >

• Son üç haftadır ortalığı kan götürüyor. Haise bir şeyler mırıldanıyordu son sayfada. Kaneki mi gelecek ne olacak. Koca bir hafta daha bekleyeceğiz şimdi. Ölürüm ben meraktan...

• Arkadaşlar imperialscans'in, Noro'nun bulunduğu sayfaya yaptığı scan tam boyutunda çıkmamış. Asıl hali şu şekildeymiş:

Kaynak:http://kenkamishiro.tumblr.com/post/132306998192/about-the-noro-scene-from-tgre-51

• Yeni bölüm çıktı baya güzeldi bu bölüm

• Her bölümü gibi eşsiz bir rezilliği vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KimseninBiri

Her bölümü gibi eşsiz bir rezilliği vardı.

Rica etsem açıklar mısın bu düşüncenim sebebini?

• Bu seriye yeni katılmış birisiyim. Yalnız mangayı ilk okumaktansa animeyi ilk olarak bitirdim. Zaten tanışmam da anime yolu ile oldu. 3. Sezonu merakla beklemekteyim.
  • Imperial Scans kapanmıştır arkadaşlar. Seri Manga Stream'e geçecek gibi görünüyor.

quote:

Hey folks,

It's a sad day for all of us at Imperial Scans today as we've decided to close down for good.
    We've been struggling to maintain our efforts for a while now, and it hasn't been easy with everyone getting more and more responsibilities in real life as we grow older, getting more tied up in jobs, family situations, etc. We've reached a point where going on has really become a burden in the little spare time we got, and despite us all still enjoying what we do, it's now time to accept our limits.
    We've asked our friends over at Mangastream if they're interested in continuing any of our current series. They're down with Tokyo Ghoul:re, but still have to look at staff availability for anything else.
    We want to thank all of those who supported us over the years. All of you who simply appreciated the service we've been happily providing, you were the best fans. It's been one hell of a ride.

Imperial Scans Founders

P.S.: Fuck Touka

http://imperialscans.com/

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.