Şimdi Ara

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
5
Favori
29.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Imperial Scans kapanmıştır arkadaşlar. Seri Manga Stream'e geçecek gibi görünüyor.

quote:

Hey folks,

It's a sad day for all of us at Imperial Scans today as we've decided to close down for good.
    We've been struggling to maintain our efforts for a while now, and it hasn't been easy with everyone getting more and more responsibilities in real life as we grow older, getting more tied up in jobs, family situations, etc. We've reached a point where going on has really become a burden in the little spare time we got, and despite us all still enjoying what we do, it's now time to accept our limits.
    We've asked our friends over at Mangastream if they're interested in continuing any of our current series. They're down with Tokyo Ghoul:re, but still have to look at staff availability for anything else.
    We want to thank all of those who supported us over the years. All of you who simply appreciated the service we've been happily providing, you were the best fans. It's been one hell of a ride.

Imperial Scans Founders

P.S.: Fuck Touka

http://imperialscans.com/

Bahsettiğiniz sitede daha yeni bölüm çikmadi dimi ya da başka bir sitede devam ediyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Imperial Scans kapanmıştır arkadaşlar. Seri Manga Stream'e geçecek gibi görünüyor.

quote:

Hey folks,

It's a sad day for all of us at Imperial Scans today as we've decided to close down for good.
    We've been struggling to maintain our efforts for a while now, and it hasn't been easy with everyone getting more and more responsibilities in real life as we grow older, getting more tied up in jobs, family situations, etc. We've reached a point where going on has really become a burden in the little spare time we got, and despite us all still enjoying what we do, it's now time to accept our limits.
    We've asked our friends over at Mangastream if they're interested in continuing any of our current series. They're down with Tokyo Ghoul:re, but still have to look at staff availability for anything else.
    We want to thank all of those who supported us over the years. All of you who simply appreciated the service we've been happily providing, you were the best fans. It's been one hell of a ride.

Imperial Scans Founders

P.S.: Fuck Touka

http://imperialscans.com/

Bahsettiğiniz sitede daha yeni bölüm çikmadi dimi ya da başka bir sitede devam ediyormu?

Manga Stream'in seriyi aldığına dair 4chan'de bir post görmüştüm ama ne kadar doğrudur bilemeyeceğim. Henüz yeni bölüm çıkmadı fakat Korece scan düştü internete.
    http://www.mangaumaru.com/archives/554481

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 16 Kasım 2015; 19:39:06 >

• goodnight haise
  • Shit just got real.
  • Haise olayi bittimi artık cidden yazilari anlayamadim ingilizce olmayinca spoiler butonunda bilgilendirirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

Haise olayi bittimi artık cidden yazilari anlayamadim ingilizce olmayinca spoiler butonunda bilgilendirirmisiniz

Birbirlerini kabul ettiler bir nevi. Haise, geçmişteki olayları kafasından atarak yani bir nevi uyuyarak günahlarının bedelini ödüyormuş.
    Kaneki, Haise'ye şöyle dedi: "Unuttun mu? Bizi en çok inciten kişiler en sevdiğimiz kişilerdi." Annesinin Kaneki'yi dövdüğü bir flashback sonrası Kaneki'nin hayatının aslında, neredeyse, hiçbir zaman güzel olmadığı sonucuna ulaşmış olduk. Arima'yla karşılaştığı zaman da artık tüm her şeyden bıktığı ve ölmek istediğini söyledi bize Kaneki. Fakat başaramamıştı ve Haise olarak devam etmişti hayatına. En sonunda tüm bu düşünceleri ve geçmiş olayları kabul eden Haise, Kaneki'nin "Hiç değilse bu sefer herkesin bizi seveceği bir şey yapıp ölelim.", "Havalı bir şekilde ölmek istiyorum." tekliflerini kabul edip kontrolü tahminimce Kaneki'ye bıraktı.
    Peki Haise kayıp mı oldu? Bilemiyoruz.

• Biraz kaneki jason archindaki kaneki rize olayinina benzettim durumu bakalım neler yapacak kaneki

• Acaba kaneki neler yapacak gelecek bolumde amonu da gorsek artik tadindan yenmez

• Ben bu seriyi eskisine gore daha çok sevdim şahsen bide şu bolumlerin anime versiyonunu düşünüyorumda baya heyecanlaniyorum umarim animesinide fazla bekletmezler bu arada anteiku oluşumu tekrar oluşcakmi onuda merak ediyorum bu gidişle touka yomo utayı hep unutcaz

• aslında haklısın bu çizimler felan animeye yansıtılırsa güzel olurda tokyo ghoul root tan sonra animesinin çıkmasına pek sıcak bakmıyorum
  • Root bir hataydı katılıyorum en azindan çizimler konusunda o kadar berbattıki çizimler ama 1. Sezondaki çizimler gayet kaliteliydi eğer o çizimlerle :re nin animesini yaparlarsaki yabanci bir sitede okuduğuma gore yapimci sirket 2016da çıkmasina yeşil ışık yakmış gayet tutacağini dusunuyorum ve şahsi fikrim yakinda çikacak olan tsukiyamanin hayatini alan ovadan :reye bağlayabilirler hatirlarsaniz tokyo ghoul :renin ilk bolumunde ilk sayfalar rose familyle başliyordu bence ovadan güzel bir şekilde yeni sezona bağlanabilir ve bence bu ovanin yapiliş amacida yeni sezon için hazirlik gibi geldi çünkü gorüldüğü gibi tsukiyamanin tg:redeki rolü büyük

• Sonunda beklediğim gibi Kaneki geri geliyor :')
     Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest]
  • Yeni bölüm yayinlandi

• Kaneki bir döndü pir döndü muhahaha

• Kaneki artık büyük oynicak gibi saçlarda döndü kendinede güven tam artık gazı almış umarim tekrar güçsüzleşmez daha önceden olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pillkey -- 22 Kasım 2015; 17:58:45 >
  • Bencede bidaki bolumde tkmyla krslsck buyuk ihtiml acaba hfzasi geri gldigi icin tkmina yrdm edck mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu postu bir okuyun derim.

http://bato.to/forums/topic/17455-discussion-raws/?p=1669881

Son bölüm ve Eto'nun Kaneki'yle derdinin ne olduğuna/olabileceğine dair güzel bir analiz yapmış yorumu yazan.

• Ya arkadaş her yerde ingilizce tartışma var bari buraya taşımayın
    Mangayı zor okuyorum ingilizce forumda bari ingilizce link atmayın neyse,
    Bu Etonun kaneki ile alıp veremediği ne anlayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kastos

Ya arkadaş her yerde ingilizce tartışma var bari buraya taşımayın
    Mangayı zor okuyorum ingilizce forumda bari ingilizce link atmayın neyse,
    Bu Etonun kaneki ile alıp veremediği ne anlayan var mı ?

İnsanların zayıf yönleriyle oynamayı seviyor. Kaneki dışındaki örnekler:
    >Hinami, Kaneki kaybolduğu zaman küçük çaplı bir bunalıma giriyor. Eto, Takatsuki Sen olarak Hinami'nin karşısına çıkıyor ve Hinami'nin kendi içinde yaşadığı "Kaneki Abi'ye yardımcı olmak için ne yapabilirim?" çerçevesindeki karmaşayı "Kaneki Abi'ye yardımcı olamazsın, çünkü güçsüzsün." diyerek yokuşa sürüyor. Hinami'nin, Anteiku yıkılınca Aogiri'ye katılma sebeplerinden biri de bu olabilir.
    >Kanae'nin küçüklükten beridir arzuladığı sevgiyi Tsukiyama'dan beklemektedir. Fakat bunu bir türlü alamayıp üstüne üstlük kendisi için istediği sevgiyi, Tsukiyama'nın Kaneki için beslediğini görür ve sinirlenir. Eto da bundan yararlanarak kendine, bir nevi, yeni bir piyon oluşturur.
    Yani kısaca; Eto, bireylerin zayıf yönleriyle oynamaktan haz alıyor. Kaneki Ken'in trajedisinin yapımcılığında en büyük pay Pierrot'lardadır kanımca. Bunun yanında Hide'den de bir şeyler çıkabilir tabi.

• Allah belanı versin Ishida. Sadist herif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 1 Aralık 2015; 10:40:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.