Şimdi Ara

Tokyo Ghoul:RE [Manga] [Spoiler Serbest] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
5
Favori
29.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -KötükarakteR-

O zaman aptala yatıyorlar diyebiliriz neler yapacağını görmek için. O yüzden ipini çekmemişlerdir yoksa sen böyle yazınca dank etti epey delil var parçaları birleştirebilenler için. Ve bir nokta daha dikkatimi çekti o takım arkadaşı tanıdığımız biri mi? Deminden beri o sayfaya bakıyorum ama tanıdık gelmedi. Takatsuki Sen'in peşinden giderken yanına rastgele birini alacağını düşünmüyorum Kaneki'nin.

http://tokyoghoul.wikia.com/wiki/Nimura_Furuta

• Gözlük konusunda bir şaşırma yaşayacaklarını sanmıyorum çünkü zaten zaman zaman kullanıyordu Haise'de. Ani kişilik değişimi ile ilgili olarakta, Haise'nin zaten normalde olandan farklı bir kişiliği olduğunu (Kaneki) biliyordu çoğu kişi. Quinx, Akira,Ui, Arima, Squad Zero'nun diğer üyeleri.. Kısaca kafasını sıyırdığı zamanlara tanık olan birçok kişinin bu diğer benliğinden tam olarak nedenini bilmeseler de haberdar olduğunu söyleyebiliriz bence. Bu saydıklarım dışında Shirazu'nun ölümü yüzünden bir değişim yaşadığı kanısına da varabilirler. Ne de olsa Akira kendisi söylemişti daha önce hiç başına gelmedi ama eğer bir astını kaybedersen Shimoguchi'den de beter olursun sen diye. Ya da CCG (Üst Rütbeler ve Haise'ye yakın olanlar en azından) hafızasını kazandığının vs. farkında olabilir ama OWL'u alt edebilecek kapasitede birini gözden çıkarmaya niyetli olmadıkları ve Kaneki /Haise gayet güzel işlerini görmekte olduğu için bu duruma göz yumuyor da olabilir. Sonuçta hafızasını geri kazandı diye CCG 'den şutlanacak ya da öldürülecek değil. (Onların aleyhine dönmediği sürece tabii). Öyle bir şey olması için geçmişte baya bir CCG üyesini öldürmüş olması falan gerekirdi bence. Eh her ne olursa olsun Kaneki gibi birini kolay kolay bırakamaz CCG. Uzun lafın kısası bir şeylerden işkilleniyor bile olsalar ucu organizasyona dokunmadığı sürece Kaneki/Haise'ye karşı tavır alacaklarını sanmıyorum. Adamlar Arima olmasa bir hiç sayılır. Evet çok güçlü, yetenekli elemanlar var ama şimdiye kadar OWL ile aşık atabilen kimse çıkmadı. Arima'dan sonra OWL konusunda Kaneki bulunmaz nimet...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni bölüm çıkmış haberiniz olsun görünen oki aksiyon yeniden yükselicek aogiriyi artık daha sık görürüz harelde bu olaylar arasinda yomo touka napacak merak ediyorum acaba gizliliklerini koruyacaklarmi yoksa artık bir hamle yapacaklarmi haftalardir bu ikiliden bir hamle bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

Yeni bölüm çıkmış haberiniz olsun görünen oki aksiyon yeniden yükselicek aogiriyi artık daha sık görürüz harelde bu olaylar arasinda yomo touka napacak merak ediyorum acaba gizliliklerini koruyacaklarmi yoksa artık bir hamle yapacaklarmi haftalardir bu ikiliden bir hamle bekliyorum

İki hafta bekledik gelen bölüm beni hiç tatmin etmedi. Zaten mangastream'in sitesinde de bir olay var ki küçük yazılar okunmuyor. Siteye zoom yapıyorsun gene büyümüyor falan. Hele bu bölümde ayrı bir işkenceydi. Sürekli resimleri yeni sekmede açıp öyle okuyordum.
  • Bölüm geçiş bölümü gibiydi o yazıları anlayabilmiş olmayı isterdim önemli bilgiler vardı sanırım. Anladığım kadarıyla CCG'deki üst düzey kişiler toplantıdalar sıradaki dava Aogiri gibi. Aogiri hakkında düşündüğümden fazla bilgileri varmış Tatara'nın, Eto'nun isimlerini biliyor olmalarını beklemiyordum. Triple Blades(Üçlü Bıçaklar mıydı çevirisi??) denen arkadaşın da adını öğrenmişler. Gerçi düşünürsek fazla şaşırtıcı değil Açık Arttırma operasyanunda Naki bağırmıştı bunun adını mücadelenin ortasında. :D Aogiri'nin üssünün Rue Adası'nda olduğunu düşünüyorlar büyük ihtimalle ya da başka önemli bir şeyler çünkü Hachigawa squadı oraya araştırmaya göndermişler. Mutsuki de Hachigawa takımına katılmış. Bence Aogiri'nin üssünün ya da Aogiri'yle bağlantılı bir şeylerin o adada olduğu düşüncesi doğru çünkü en sonda Tooru diyen kişi büyük ihtimalle Torso. Bir sonraki bölüm ufaktan Torso vs Tooru kapışması görebiliriz umarım bu sefer Torso'yu haklarlar. Hep bir şeyler oluyor o gümbürtüde kaçıyor bu kımıl zararlısı bu sefer kaçama emi

• character: says "I like bread" that one time
    fandom: character has an obsession with bread. bread is character's true love. draws character as bread. every meta joke in fanfic is about bread. the character's room is wallpapered with bread
    Tokyo Ghoul fandom: bread might be a hint to the character's past and sense of home, but most likely a troubled childhood since bread without anything can be dry and not pleasant after a while, which probably means the character had problems to the point of liking bread of all things or forcing oneself to love bread while the character most likely had nothing else to eat or maybe they were unable to eat bread and the desire remained like a would, also the color of bread is a sophisticated color with warmth of brown and coolness of white and can often evoke a sense of history, which further proves its relation with the character's childhood and possibly what will happen later, furthermore upon decoding the letter of the word 'bread' you'd get 2+18+5+1+4 which is 30 which would be 3+0=3 tarot card number 'The Empress' which means initial achievement of goals, growth, creativity, abundance, expression, communication and friendships and since the number 3 is the cementing factor of 1 and 2 and goes through to 4 to bring about that which is desired and envisioned, and another reading would be the door or gate by which an entrance is obtained into this life, as into the Garden of Venus; and then the way which leads out therefrom, into that which is beyond, is the secret known to the High Priestess: it is communicated by her to the elect, and other ideas might indicate character's decisive behavior since the character might not be able to eat bread but is pretending to be able to do so and lies saying they like bread because the action of eating bread is something the suspect of the story cannot do.

.

Kaynak:http://kaeveeoh.tumblr.com/post/137668060490/character-says-i-like-bread-that-one

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 21 Ocak 2016; 3:55:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

character: says "I like bread" that one time
    fandom: character has an obsession with bread. bread is character's true love. draws character as bread. every meta joke in fanfic is about bread. the character's room is wallpapered with bread
    Tokyo Ghoul fandom: bread might be a hint to the character's past and sense of home, but most likely a troubled childhood since bread without anything can be dry and not pleasant after a while, which probably means the character had problems to the point of liking bread of all things or forcing oneself to love bread while the character most likely had nothing else to eat or maybe they were unable to eat bread and the desire remained like a would, also the color of bread is a sophisticated color with warmth of brown and coolness of white and can often evoke a sense of history, which further proves its relation with the character's childhood and possibly what will happen later, furthermore upon decoding the letter of the word 'bread' you'd get 2+18+5+1+4 which is 30 which would be 3+0=3 tarot card number 'The Empress' which means initial achievement of goals, growth, creativity, abundance, expression, communication and friendships and since the number 3 is the cementing factor of 1 and 2 and goes through to 4 to bring about that which is desired and envisioned, and another reading would be the door or gate by which an entrance is obtained into this life, as into the Garden of Venus; and then the way which leads out therefrom, into that which is beyond, is the secret known to the High Priestess: it is communicated by her to the elect, and other ideas might indicate character's decisive behavior since the character might not be able to eat bread but is pretending to be able to do so and lies saying they like bread because the action of eating bread is something the suspect of the story cannot do.

.

Kaynak:http://kaeveeoh.tumblr.com/post/137668060490/character-says-i-like-bread-that-one

Doğru söze ne denir hahah.

• quote:

Orijinalden alıntı: silazra

quote:

character: says "I like bread" that one time

.

Doğru söze ne denir hahah.

Bunu anlayacak kadar ingilizcem yok ne yazık ki. Kısaca özetler misiniz ne yazdığını???

• -KötükarakteR- - kullanıcısına yanıt
    İlk iki paragrafta herhangi bir fandomda bir karakterin söylediği/yaptığı herhangi bir şeyin abartılıp her türlü fanartta vs. kullanılmasından bahsediyor. Sonra bir Tokyo Ghoul fanı ekleme yapmış, eğer bu fandom tg fandom olsaydı diyerek, orda da kısaca özellikle Tumblr'daki fanların nasıl her şeyi
    aşırı derecede analiz ettiklerinden (Tg fanlarinin) bahsediyor. Mesela altı üstü bir ekmeği alıp, dünya tarihinde ekmeğin yerinden tutun ekmek kelimesindeki harf sayısından tarot uydurmaya kadar gidebilme kapasitesine sahip Tokyo Ghoul fandomu. Sonra o tarotun karakter üzerinde etkisi şu bu. Hani abartıyor diycem ama valla doğru. Hani Ishida eli kaysa yanlışlıkla rakama benzer bir şey çizse bir karaktere ortalık duman oluyor. Hahaha. Gerçi Ishida cidden ileri seviyede bir sembolizim kullanıyor mangada. Edebi referanslar olsun, çiçeklerin anlamları, tarot kartları olsun. Adam zeki ama fanlar da zeki ne diyim. Hani ne teoriler, analizler okuyorum kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ama seriye cuk oturuyor hepsi.

• Yeni bölüm gelmiş basinda biraz sıkıldım ama 4-5 sayfa sonra gayet guzeldi özellikle sonu bu nasil sondu ya
    İshida yine iyi eğleniyor okurlarla

• silazra: cidden tam nokta atışı tespit yapmış kim yazdıysa
    Şimdi bölüme gelelim... Eto'nun konuşması neydi öyle ya, kelimesi kelimesine anlamış gibi yorum yapmayacağım ama büyük şeyler olacak gibi. Son sayfaya da diyecek laf yok zaten :D Onun dışında Qs'ye katılan Aura, Özel Sınıf olan Kiyoko Aura'nın yeğeniymiş sanırsam - nephew yeğen demekti dimi. Urie ve Washuu arasında bir konuşmalar geçiyor. Geçmişten CCG'nin baykuşla dövüşüyle ilgili bir flashback veriliyor: Urie'nin hiç sevmediği dedektif Kuroiwa, Özel Sınıf Urie'nin intikamını almaya çalışmış.

Ayy beynim patlayacak gibi ingilizcesi daha iyi olan biri yorumlasın gerisini tüm diyeceğimi başlarda yazmışım zaten.

• Demek ilk seriden bu yana One-Eyed King'den bahsederken hep iskelet olarak çizilmesinin nedeni zaten ölü olmasıymış. Bence (fanların birçoğuna katılaraktan) Eto Kaneki'yi OEK pozisyonuna getirmek istiyor. Daha az önce geçen seneden bir teoriyi gündeme getirdiler. Buraya da yazayım. İlk seride Aogiri'nin Rize (ya da Rize'nin kakuhosu'na sahip olduğu için Kaneki) 'nin peşinde olduğunu hatırlarsınız. Yoruma göre yazan kişi Rize'nin bu bahsi geçen ve yüz yıl önce ölmüş o tek gözün soyundan gelebileceğini Aogiri/Eto' nun da bu yüzden Rize'yi kullanmak istemiş olabileceğinden bahsediyor. Eto muhtemelen ölü Kral'ı Ghoul'ları etrafında toplamak için bir figür olarak kullanmış ve Rize'nin de bu konuda bir faydası olacağını düşünmüş olabilir. Eh Rize ring dışı kalınca da Ken kaldı elinde geriye. Onun da kısa zaman önce gücüne vs. şahit olduktan sonra Ken'i bir şekilde OEK yapmak istiyordur. Şu bahsi geçen "Twisted Cage" i yikabilmek için...
    Bir de şu var tabi : makyun.tumblr.com da postun orjinalini bulabilirsiniz ama kolaylık olsun diye konuyu özetliyeyim. Japon fanlar arasında bir teori gibi bir şey varmış. (Evet gene teoriler teoriler ) Arima ile Kaneki'nin doğum günleri ile alakalı. İkisi de 20 Aralık. Bu "20 Aralık" ın japonca yazılışını /kanjilerini birleştirince ortaya "King" kelimesi çıkıyormuş dostlar. Burdan yola çıkarak da Arima ve Kaneki'nin "Tek Göz Kral" pozisyonu için "adaylar" olabilecekleri çıkarımına varmışlar. (Illuminati Confirmt) Ve evet Arima'nın da bir yarı Ghoul olduğunu düşünenler var. Nedeni ise mangada ve bir çok renkli illüstrasyonda sağ gözünün hep saklanması. Tabi bir de o insan üstü gücü. Eto'nun da o yüzden Kaneki ile Arima'yı birbirleriyle kıyaslandığı söyleniyor. Eh sonuç olarak hepsi yabancı fanların teori/analizleri benden bir şey yok. İngilizce okumakta sıkıntı çekip bu tarz şeyleri kaçıran arkadaşlar için yazdım. Kısacası bu fandom da Ishida'da deli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silazra -- 24 Ocak 2016; 19:18:49 >

• Arkadaşlar anime serisini bitirdim de mangaya başlamak istiyorum, okuma sırası nedir?

Tokyo ghoul:re
    Tokyo ghoul Jack

Edit: düz Tokyo ghoul da var ama anime serisini bitirdiğim için ona başlamak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 25 Ocak 2016; 0:28:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japan

Arkadaşlar anime serisini bitirdim de mangaya başlamak istiyorum, okuma sırası nedir?

Tokyo ghoul:re
    Tokyo ghoul Jack

Edit: düz Tokyo ghoul da var ama anime serisini bitirdiğim için ona başlamak istemiyorum.

Anime ve manganın senaryosu tamamiyle başka. Toukyou Kushu Chapter 66'dan başla ve bitir. Daha sonra devam serisi olarak Tokyo Ghoul :re geliyor. Tokyo Ghoul Joker bir spin-off, Joker ise one-shot'tır.
  • Yeni bölümü okudunuz mu????
  • Animeyi 2 günde bitirdim ilk anime izleyişimdi ve harikaydı.Sezon 2 biteli uzun zaman olmuş.Buna rağmen 3.sezon çıkarırlar mı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter-58

Animeyi 2 günde bitirdim ilk anime izleyişimdi ve harikaydı.Sezon 2 biteli uzun zaman olmuş.Buna rağmen 3.sezon çıkarırlar mı sizce?

Burası :re mangasının konusu. Tokyo Ghoul anime konusu başka.

//

Kesin bir bilgi yayınlanmamasına rağmen bence çıkar.

• anime ne zaman geliyo bilgisi olan?

• 3.sezonun çıkcağı hakkında resmi bir bilgi yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter-58

Animeyi 2 günde bitirdim ilk anime izleyişimdi ve harikaydı.Sezon 2 biteli uzun zaman olmuş.Buna rağmen 3.sezon çıkarırlar mı sizce?

Burası :re mangasının konusu. Tokyo Ghoul anime konusu başka.

//

Kesin bir bilgi yayınlanmamasına rağmen bence çıkar.

Bilmiyodum teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.